19 / 05 / 2024

Antalya Feslikan Yaylası yol çalışmaları

Antalya Feslikan Yaylası yol çalışmaları

Antalyalıların yaz aylarında sıklıkla gittiği Feslikan Yaylasının 12 kilometre uzunluğunda grup yolu sıcak asfalt ile kaplanıyor.

Antalya Korkuteli Belediyesi'nden satılık 214 gayrimenkul!

Antalya Korkuteli Belediyesi tarafından, Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Bahçeyaka, Bozova, Çomaklı, Dereköy, Gümüşlü, Göçerler, Köseler, Küçükköy, Küçükköy Yaylası, Küçüklü, Leylek, Manay, Söğütcük, Taşkesiği ve Ulucak Mahalleleri'nde yer alan 214 gayrimenkulü satıyor...

Feslikan Yaylası’nın tapu sorunu çözülüyor!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yakın zamanda Feslikan Yaylası’nın yıllardır süre gelen tapu hasretini sona erdirmek istediklerini dile getirdi.

Feslikan Yaylası'nda imar sorunu çözülüyor!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Feslikan Yaylası'nın yıllardır süren imar sorununda sona yaklaşıldığını açıkladı.

Alanya Çayarası Yaylası'na modern çarşı ve cami projesi!

Antalya-Konya yolu genişletme çalışmaları kapsamında, Alanya Belediyesi, Çayarası Yaylası'nda yıkılacak dükkanların yerine modern bir çarşı ve cami inşa ediyor. Bölgenin cazibe merkezi haline gelmesi bekleniyor.

Antalya Altınkaya'ya yeni altyapı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat ASAT ekipleri Altınyaka Mahallesi’nin 20 yıllık içme suyu sorununu çözdü. Demirciler yaylasından getirilen 17 kilometrelik yeni su hattı mahalle halkına sevinç yaşattı.

Antalya Kumluca'nın yolları yenileniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kumluca Belediyesi işbirliğiyle Güzören- Karagöl Yaylası yolunu sathi asfaltla kaplıyor.

Antalya Kumluca'da altyapı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kumluca Belediyesi işbirliğiyle Güzören-Karagöl yaylası yolunda asfalt öncesi altyapı çalışması başlattı.

Antalya Saklıkent ile Feslikan arasına asfalt yapılıyor!

KONYAALTI Belediyesi, Feslikan Yaylası ile Saklıkent Mahallesi'ni bir birine bağlayan 10 kilometrelik yolu asfaltlıyor. Moryer-Elmelik mevkiinde yer alan yolda asfalt öncesi alt yapı çalışmaları başlatıldı.

Antalya İmecik Yaylası'nda yol çalışmaları başladı!

Alya Büyükşehir Belediyesi, 10 Temmuz'da İmecik Beydağları'nda yapılacak olan şenlikler öncesinde İmecik Yaylası, Yazır Yaylası ve Güzle yolunda asfalt ve yol çalışmasına başladı.

Antalya Feslikan Yaylası yoluna asfalt!

Antalyalıların yaz aylarında sıklıkla gittiği Feslikan Yaylasının 12 kilometre uzunluğunda grup yolu sıcak asfalt ile kaplanıyor.

Antalya Finike'deki mermer ocağına Danıştay'dan ret kararı!

Antalya'nın Finike İlçesi'nde sedir ve kızılçam ormanlarıyla kaplı Kızılcık Yaylası'ndaki bir maden ocağında faaliyetin sürmesi için mahkeme kararının yürütmesinin durdurulma talebi, Danıştay tarafından reddedildi.

Ekizce Yaylası'ndaki mermer ocağı çalışmaları ormanı etkiledi!

EXPO 2016 Antalya'nın sembol çiçeği şakayıkın doğal yaşam alanı, sedir ormanlarıyla kaplı Ekizce Yaylası'nda 1 yıldır çalışmalarını sürdüren mermer ocağı, Sarıçınar Dağı'nı kaplayan sedir ormanını yok etti.

Antalya'daki Göktepe Yaylası'na kayak merkezi yapıyor!

Akseki Belediyesi Göktepe Yaylası'na kayak merkezi yapıyor. Alt yapısı tamamlanan projenin en geç 1-2 yıl içinde hizmete açılması planlanıyor.

Antalya Feslikan Yaylası yol çalışmaları Haberi

Antalya Feslikan Yaylası yol çalışmaları


Antalyalıların yaz aylarında sıklıkla gittiği Feslikan Yaylasının 12 kilometre uzunluğunda grup yolu sıcak asfalt ile kaplanıyor. Geyikbayırı Mahalle Muhtarı Salih Teker, “Bugünleri göreceğimiz hiç aklımıza gelmemişti. Bu yaz yaylalara güvenle gideceğiz” dedi.


Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri sıcak asfalt çalışmalarına ilçelerin yanında kent merkezinde de devam ediyor. Konyaaltı’na bağlı 12 kilometre uzunluğunda olan Akdamlar, Geyikbayırı, Çağlarca ve Feslikan Yaylası grup yolu sıcak asfalt ile kaplanıyor. Sıcak asfalt çalışması ile birlikte aynı zamanda bölgede bulunan birçok yayla bu hizmetten faydalanmış olacak. Oldukça dik ve virajlı olan yoldan yararlanacak olan Akdamlar, Geyikbayırı, Çağlarca mahalleleri ve Feslikan Yaylasında yaşayan vatandaşlar, özellikle yaz aylarında yoğun olarak kullandıkları yolun asfaltlanmasından memnun olduklarını söyledi. 


GÜVENLİ YAYLA YOLLARI

Geyikbayırı Mahalle Muhtarı Salih Teker, “Şu mübarek günlerde...