04 / 05 / 2024

Antalya Gaziler yıkımları

Antalya Gaziler yıkımları

Antalya Gaziler Mahallesi sakinlerinin hukuk mücadelesi sürüyor. Gaziler'de yıllardır ecrimisil ödeyen vatandaş arazilerinin bilgisi dışında kooperatife tahsis edilip, evlerinin ve bahçelerinin zorla, cebren yıkımına karşı yargı mücadelesine başladı.

Bitlis'te yıkımlar başlıyor! 

Bitlis’e yapılan projeler ve yatırımlarla ilgili açıklama yapan Bitlis Valisi Oktay Çağatay kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımların bir ay içerisinde başlayacağını dile getirdi. 

Kasımpaşa'daki Divanhane'de yıkımlar yeniden başladı!

Kasımpaşa'da bulunan Divanhane Eski Karakol binasında yıkımlar İBB tarafından durdurulmuştu. Söz konusu binada yıkım çalışmaları yeniden başladı. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ta kreş inşa ediyor! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş'ın Andifli Mahallesi'nde 100 öğrenci kapasiteli kreş ve gündüz bakımevi inşa ediyor. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekibi hasar tespiti için İzmir’de! 

İzmir'de meydana gelen depremin ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı 12 kişilik ekip, İzmir'de 700 binada hasar tespit incelemesi gerçekleştirdi. 

Antalya Büyükşehir esnafın kira talebini reddetti!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, esnafın işyeri kirasının kamu tarafından ödenmesi çağrısı yaptı. Antalya Büyükşehir Belediyesi bu çağrıya rağmen kiracısı esnafın ‘kira almayın’ talebini reddetti.

Antalya Büyükşehir'den Kaş'a spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ın Ova Mahallesi’nde spor salonu hayata geçiriyor.

Antalya Büyükşehir'den Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına yanıt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer ve Başkan Başdanışmanı Cem Oğuz, Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına cevap verdi.

Antalya Büyükşehir'den 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kepez ilçesi, Kütükçü mahallesinde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 6 milyon 825 bin TL olarak belirlendi. 

Antalya Büyükşehir'den ihtiyaç sahibi ailelere konteyner ev!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara konteyner ev yardımı yapıyor.

Antalya Büyükşehir bütçesinin yüzde 44'ü yatırıma ayrıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 2020 bütçesi 3 milyar 450 milyon lira olarak belirlendi.

Bodrum'daki yıkımlar, ileride yapılacak kaçak yapıların önüne geçecek!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımız şunu iyi biliyor ki bu yıkımlar, bundan sonra yapılacak bu türlü kaçak yapılaşmaların ya da ihlallerin önüne geçecek" dedi.

Trabzon Büyükşehir Meclisi'nde Uzungöl yıkımları konuşuldu!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi ekim ayı toplantısında Uzungöl'deki yıkımlar masaya yatırıldı.

Antalya Büyükşehir'den 4 aileye konteyner ev!

Antalya'nın Manavgat ve Kaş’ta çıkan yangınlarda evleri zarar gören vatandaşları ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri yaraların sarılması konusunda imkânları seferber etti. 

Antalya Gaziler yıkımları Haberi

Antalya Gaziler yıkımları

Antalya Adliyesi 4. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davayı CHP Kepez İlçe Başkanı Garip Erdoğan ile CHP Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Songül Başkaya da izledi. Başkaya, hem bölgenin sanayi sitesi olarak planlanmasına karşı çıkmış hem de planlarına itiraz etmişti. Halkın evleri yıkılırken ilk ziyaret eden Başkaya olmuştu. 


EVİ İÇİN TEDBİR İSTEDİ 


Mahkemede Mehmet Çelik'in avukatı Çetin Manav dosyaya sundukları beyanları tekrar ettiklerini gazetemiz Akdeniz Gerçek'te 26 Nisan'da çıkan haberin delil olarak kabul edilmesini talep etti. Manav, "6292 sayılı yasa gereğince 2/B arazilerinin son 3 yılda kullanıcısı kim ise ona satışı gerekir. 

Ayrıca, asliye hukuk mahkemesinde devam eden dosyada davalı olan Kinyas Çelik, davalının oğludur. Her iki mahkemede de aynı muhdesat dava konusu edilmiştir. Ayrıca, dava konusu edilen muhdesatlar davacı tarafından mahkeme kararı...