03 / 05 / 2024

Antalya Gazipaşa Satılık Arsa

Antalya Gazipaşa Satılık Arsa

Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa İstiklal Mahallesi'nde 1 milyon 750 bin TL muhammen bedelle arsa satışa sunuyor...

Antalya'da 2 milyon 250 bin liraya satılık gayrimenkul!

Gazipaşa Belediye Başkanlığından:Antalya Gazipaşa İstiklal Mahallesi'nde bulunan taşınmaz 17 Ocak 2013 tarihinde gerçekleşecek ihalede satışa çıkacak

Antalya Gazipaşa Belediyesi, 2.2 milyon TL'den arsa satıyor!

Gazipaşa Belediyesi, Antalya İli Gazipaşa İlçesi İstiklal Mahallesi'ndeki arsayı 2 milyon 250 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 17 Ağustos 2012 Cuma günü saat 10:00'da yapılacak

1935'te Mecidiyeköy'deki ünlü fabrikanın karşısındaki arsanın metrekaresi 80 kuruşa satılık!

1935 yılında, İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü açık artırma ile arsa, bina ve arazileri açık artırma ile satılığa çıkarmış. Bunlardan biri de Mecidiyeköy'deki ünlü fabrikanın karşısındaki arsa...

Antalya kiralık ve satılık konut fiyat artışında dibi gördü! Ruslar ülkelerine döndü, konut piyasası altüst oldu!

2022 yılında savaştan kaçan Rusların gelişiyle kiralık ve satılık konut fiyat artışında Türkiye'nin zirvesini gören, Antalya, Rusların geri dönüşünün de etkisiyle bu Şubat ayında listenin dibine geriledi. İşte o rakamlar...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Gazipaşa Belediyesi Antalya'da iki arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 29 Mart tarihinde yapılacak.

Antalya'da satılık gayrimenkul fırsatı! Yazlık bölgede gayrimenkul arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Antalya'da satılık konut fiyatları yüzde 13.91 arttı!

Antalya'da Mayıs 2020 sonu itibarıyla satılık konut fiyatlarında, son bir yılda yüzde 13.91 artış yaşandı. Konutlarda ortalama metrekare fiyatı ise 2 bin 375 lira oldu.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Antalya Gazipaşa'daki Kahyalar Köprüsü restore ediliyor!

Antalya Gazipaşa'da beylikler dönemine ait olan ve yıllar önce sel sularından dolayı büyük hasar gören tarihi Kahyalar Köprüsü'nde restorasyon çalışmasına başlandı.

Satılık konut fiyatları Ağustos'ta arttı!

Hürriyet Emlak Ağustos 2018 Emlak Endeksi açıklandı. Verilere göre, satılık konutların fiyatları Ağustos ayında da yükselmeye devam etti.

Panorama Park Antalya satılık!

Ulu İnşaat tarafından Antalya'da hayata geçirilen Panorama Park Evleri tek blok olarak yükseliyor. Panorama Park Antalya satılık fiyatları 461 bin 798 TL'den başlıyor.

Antalya Manavgat'ta satılık arsa! 3,6 milyon TL'ye!

Antalya Manavgat'ta bulunan arsa vasfındaki taşınmaz T.C. Manavgat Satış Memurluğu tarafından açık artırma usulü ile satışa sunuluyor. Gayrimenkulük satış bedeli 3 milyon 654 bin 660,00 TL olarak belirlendi. 

Antalya Gazipaşa Satılık Arsa Haberi

Antalya Gazipaşa Satılık Arsa


Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa İstiklal Mahallesi, 139 ada, 3 parsele ait 1.787,15 metrekare arsa 1 milyon 750 bin TL muhammen bedelle satışa sunuluyor. Söz konusu ihale 4 Nisan 2013 Perşembe günü saat 10.00'da yapılacak.


Detaylı bilgi için