29 / 04 / 2024

antalya gökçeler barajı ne zaman bitecek

antalya gökçeler barajı ne zaman bitecek

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Antalya’da yeni yatırımlarla sulanmayan toprak bırakmamak için çalışmaya devam ettiklerini belirtti. Yatırımlarla Antalya’da zirai üretimi artırarak çiftçiye büyük kazanç sağlamak hedefleniyor...

Tüm ülkede barajlar alarm veriyor! Bolu'da Gölköy Baraj Gölü'nde su seviyesi yüzde 53'e düştü

Bolu'da kente içme suyu temini ve tarım alanlarının sulanmasında kullanılan Gölköy Baraj Gölü'ndeki su oranı kuraklık nedeni ile azaldı. Yapılan ölçümlerde, Gölköy Baraj Gölü'nde su seviye oranı yüzde 53'e kadar düştü. İşte haberin ayrıntılar...

Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusu tamamlandı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, Erzurum'da inşa edilen Hınıs Başköy Barajı'nın gövde dolgusunun tamamlandığını bildirdi.

Cengizhan Gököz: Antalya’nın gündemindeki en önemli konu imar!

Av. Cengizhan Gököz, Antalya’nın gündemindeki imar konuları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Av. Cengizhan Gököz, “Antalya’nın gündemindeki en önemli konu imar” dedi…

Antalya Küçük Aksu Barajı'nın inşaatı meclis gündeminde!

Antalya'nın Serik ilçesinde yer alan Küçük Aksu Baraj inşaatının uzun süredir tamamlanmamasının nedenleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Manisa Kılavuzlar Barajı'nın yüzde 40'ı tamamlandı!

DSİ 2. Bölge Müdürlüğü, Manisa Demirci'de 6 baraj ve 4 gölet inşaatını aynı anda sürdürürken, Kılavuzlar Barajı'nın inşaatının yüzde 40'ını tamamladı

Gökçeler Mimari Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gökçeler Mimari Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Akgün Gökçe tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Antalya Gökçeler Barajı tamamlandı!

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde yapımına 2011 yılında başlanan Gökçeler Barajı tamamlandı. Barajda derivasyon tüneline son beton blok konarak su tutma işlemi başladı.

Burdur ve Denizli Eşeler Barajı projesinin ÇED toplantısı 4 Şubat'ta!

Burdur ve Denizli'de bulunan Eşeler Barajı, Sulaması, Malzeme Ocakları, Kırma-Yıkıma-Eleme Tesisi ve Beton Santrali Entegre Projesi'nin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 4 Şubat 2016 günü saat 11:00'da gerçekleşecek.

Antalya-Alanya Obaçayı Barajı için kamulaştırma başlıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatlarıyla Antalya-Alanya Obaçayı Barajı’nın kamulaştırma işlemlerine başlanıyor. Eroğlu; 1 milyon 643 bin TL’ye mal olacak projenin en kısa zamanda hizmete alınacağı bildirildi.

Antalya Gökçeler Barajı'nın gövde dolgusunda sona gelindi!

Antalya’nın Gazipaşa ilçesi Gökçeler Barajında çalışmalar devam ediyor. Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Gazipaşa Gökçeler Barajında Gövde Dolgu çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Antalya Serik'teki otel inşasında göçük meydana geldi!

Antalya'nın Serik ilçesi Belek Mahallesi'nde bir otelin inşaatında beton dökümü yapıldığı esnada ikinci katta göçük meydana geldi.

Antalya Gazipaşa Gökçeler Barajı inşaatı ne zaman bitecek?

Devlet Su İşleri ( DSİ ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Gazipaşa Gökçeler Barajı İkmal inşaatında incelemelerde bulundu. Peki Antalya Gazipaşa Gökçeler Barajı inşaatı ne zaman bitecek?

Antalya Küçük Aksu Barajı’nın derivasyon tünel kazısı tamam!

Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Küçük Aksu Barajı’nda incelemelerde bulundu. Özgür, Küçük Aksu Barajı’nın derivasyon tünel kazısı tamamlandığını söyledi.

antalya gökçeler barajı ne zaman bitecek Haberi

antalya gökçeler barajı ne zaman bitecek


DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Antalya’da yeni yatırımlarla sulanmayan toprak bırakmamak için çalışmaya devam ettiklerini belirtti.


Tarım şehri olan Antalya’da zirai üretimi artırarak çiftçiye büyük kazanç sağlamayı hedeflediklerini belirten DSİ Antalya Bölge Müdürü Turkay Özgür, “Antalya’da inşaatı devam eden 23 adet göl-su projesi ile adeta dere ve nehirlere altın kelepçe vurmaktayız. Naras Barajı tamamlanmak üzere. Gökçeler Barajı’nı da inşallah bu yıl içerisinde tamamlayarak Gazipaşalı vatandaşlarımızın istifadesine sunmuş olacağız. Küçük Aksu Barajı ile 16 adet göl- su ve sulama inşaatlarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir” diye konuştu.


Özgür, inşaatı devam eden 3 baraj ile ilgili olarak şu bilgileri verdi:


”Naras Barajı’nın inşaatı devam ediyor. İşin fiziki gerçekleşmesi yüzde 98,3'dir. Naras Barajı tamamlandığında 8 bin 570 kişiye istihdam sağlanacak olup, dekar başına 426...