03 / 05 / 2024

antalya hastane yatırımları

antalya hastane yatırımları

Sağlık Bakanlığı Antalya’da Aksu, Demre, Kumluca ve Gündoğmuş’ta hastane projelerini hayata geçirecek. Bakanlık toplam 29 proje için çalışmalarını sürdürüyor.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Hatay'da hastane yatırımları hız kesmiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'daki sağlık tesisi ve hastane yatırımlarının son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Medicana 2021'de hastane yatırımlarına devam edecek! 

Medicana Sağlık Grubu pandemide frene basmadı. Ataşehir hastanesini açmaya hazırlanan grubun yönetim kurulu başkanı Hüseyin Bozkurt, "2021'de İstanbul'da Ataköy ve Zincirlikuyu'da yeni hastane yatırımlarımız olacak" diyor.

Acıbadem, yurtdışında hastane yatırımlarına hazırlanıyor!

Sağlık alanında verdiği hizmetlerle adından söz ettiren Acıbadem Grubu, yurt dışında hastane açmaya hazırlanıyor. Acıbadem Sağlık Grubu Genel Müdürü Tahsin Güney, özellikle Balkanlar'da yatırım yapmayı düşündüklerini dile getirdi. 

Konaklama yatırımlarında İstanbul ve Antalya'nın ağırlığı sürüyor!

Türkiye Otelciler Birliği'nin (TÜROB) tarafından yapılan araştırmaya göre, konaklama sektörü yatırımlarında 9 ayda proje sayısında düşüş olurken, yatırım tutarı yüzde 7,5 oranında arttı

Yeni otel yatırımları ile 2 bin 397 ek istihdam sağlanacak!

Konaklama yatırımlarında yılın ilk 4 ayında proje sayısında düşüş yaşanırken, toplam yatırım tutarı TL bazında artış gösterdi. Antalya, İstanbul ve Muğla, en fazla yatırım talebi gören ilk üç il oldu.

Antalya otel yatırımlarına doydu!

Cornelia Diamod Genel Müdürü Zafer Alkaya, turizm sektöründen ve Antalya bölgesindeki yatırımlardan bahsetti.  Alkaya, ''Antalya’nın yeni yatırıma ihtiyacı yok. Sadece Antalya’da 600 kadar 5 yıldızlı otel var'' diye konuştu.

Antalya Kepez'e yeni yatırımlar geliyor!

Kepez Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsü kazanan köylere semt spor sahası, muhtar evi, alt ve üst yapı yatırımları yapmak için gerekli çalışmalara başladı.

Hüseyin Güney: Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Turizm sezonunun ardından Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak" dedi.

Menderes Türel, Antalya projelerini ve yatırımlarını anlattı!

SALI Sanayici ve İşadamları Grubu'nun iftar programına katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kente kazandıracakları yatırımları ve projeleri anlattı.

AYB'den Ankara Etlik'te hastane yatırımlarına kredi desteği!

Türkiye ekonomisini desteklemeyi hedefleyen Avrupa Yatırım Bankası (AYB), Petkim Limanı ile Ankara Etlik’te hastane yatırımlarının dahil olduğu projelere ve KOBİ’lere 800 milyon euroluk kredi desteği verecek.

antalya hastane yatırımları Haberi

antalya hastane yatırımları

Antalya'ta Sağlık Bakanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 2003-2016 yılları arasında bin 720’si nitelikli olmak üzere toplam 2 bin 918 yatak kapasiteli 14 hastane inşa edildi. 


Bakanlık, 2017 yılı sağlık yatırımlarında 1 şehir hastanesi, 3 devlet hastanesi, 1 AMATEM, 1 ÇEMATEM, 1 entegre ilçe hastanesi, 1 hizmet binası, 1 sağlık evi, 1 halk sağlığı laboratuvarı, 13 sağlık yaşam merkezi, 6 tane 112 ASHİ olmak üzere toplam 29 proje için çalışmalarını sürdürüyor.


Sağlık Bakanlığı, yatırım programında yer alan şehir hastanesi, 300 yataklı Aksu Devlet Hastanesi, 50 yataklı Demre Devlet Hastanesi, 50 yataklı Kumluca Devlet Hastanesi Ek Bina, Gündoğmuş Entegre Hastanesi’nin proje ve ihale çalışmalarını sürdürüyor. Toplam 23 adet birinci basamak sağlık yatırımları için arsa, zemin etüdü, proje gibi fizibilite çalışmalarının devam ettiği...