07 / 05 / 2024

Antalya Havalimanı bir günde en çok kaç yolcuya hizmet verdi

Antalya Havalimanı bir günde en çok kaç yolcuya hizmet verdi

Antalya Havalimanı bir günde 985 uçak ve 175 bin 806 yolcuya hizmet vererek üç rekora birden imza attı. Turizmin başkentinde Antalya Havalimanı’nda 19 Temmuz Cumartesi günü üç rekor birden kırıldı...

Antalya ve bir şehirde daha kiralık 20 gayrimenkul! Otopark, iş yeri, rekreasyon alanı, büfe...

Antalya ve Kayseri'de yer alan 20 gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenleniyor. Söz konusu ihaleler 15 Mayıs ve 16 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Antalya ve bir şehirde daha 23 konut, 13 iş yeri satılacak!

Antalya ve Van'da yer alan 23 konut ile 13 iş yeri satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 8 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

Ev sahibi kiracı anlaşmazlıkları gittikçe büyüyor! Ev sahibi kiracısının ikametgahını sildirdi!

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar gittikçe büyüyor. Antalya'da bir ev sahibi kiracısını tahliye etmek için ikametgahını sildirdi. İşte ayrıntılar...

Eğitim-iş sendikasının hangi illerde yetkili olacağı belli oldu! İşte detaylar

Eğitim-İş Sendikası 2023 yılında yetkili olduğu il ve ilçeler hakkında bir açıklama yaptı. Sendika İzmir, Kocaeli, Antalya ve birçok ilde yetkili olarak belirlendi. Buna göre Eğitim-İş Sendikası’nın giderek büyüdüğü gözler önüne serildi. 

Antalya Havalimanı ihalesinden 2,1 milyar avro gelir elde edilecek!

EMD Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,  Antalya Havalimanı'nın ihalesine yönelik açıklamalarda bulundu.

Adil Karaismailoğlu'ndan Antalya Havalimanı ihalesi açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Antalya Havalimanı'nın kapasitesinin artırılması ve kiralanması amacıyla yapılan ihale ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Antalya Havalimanı ihalesini Fraport-TAV kazandı!

Antalya Havalimanı'nın kapasite artırımı ve 25 yıllığına kiralanması için ihale yapıldı. İhalede en yüksek teklif 7 milyar 250 milyon avro ile TAV Havalimanı'ndan geldi.

DHMİ Antalya Havalimanı'ndaki terminalleri kiraya veriyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Antalya Havalimanı'nın İç/Dış Hatlar, Genel Havacılık, CIP Terminalleri ve Mütemmimlerinin İşletme Haklarını kiraya veriyor. İhalenin geçici teminat tutarı 40 milyon Euro olarak belirlendi. 

Antalya'da inşaatta beton kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Antalya'da bir inşaatta beton kalıbının çökmesi sonucunda 4 işçi yaralandı. Yaralı işçiler, sağlık ekiplerince Atatürk Devlet Hastanesi ile Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Antalya'nın taziye evi uygulaması 'Kepez Evi' projesine dönüşüyor!

Antalya Kepez Belediyesi'nce Antalya'da bir ilk olan taziye evi uygulamasını 'Kepez Evi' projesine çeviriyor. Proje ilk olarak taziye evi talebi olan Şafak Mahallesi'nde inşa ediliyor.

Antalya Havalimanı ihalesi neden iptal edildi? Cahit Turhan açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan: "Antalya Havalimanı'na ilişkin ihale, finans piyasasının stabil hale gelmesi talebi nedeniyle iptal edildi." dedi...

Konyaaltı'nda daha önce bataklık olan yerlere 6 katlı binalar mı yapılıyor?

Jeoloji Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Bayram Ali Çeltik, Antalya'nın Kaş’tan, Gazipaşa’ya kadar deprem bölgesi olduğunu belirtti. Bayram Ali Çeltik, "Antalya olası bir depreme hazır değil" dedi...  

Antalya Havalimanı'nın kapasite artırma ve işletme ihalesinin iptali meclise taşındı! 

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan'ın, ihalenin ne gerekçeyle iptal edildiğini, iptal sürecine kadar kaç firmanın teklif verdiğini ve bu firmaların hangileri olduğunu açıklamasını talep etti... 

Antalya Havalimanı bir günde en çok kaç yolcuya hizmet verdi Haberi

Antalya Havalimanı bir günde en çok kaç yolcuya hizmet verdi

Antalya Havalimanı bir günde 985 uçak ve 175 bin 806 yolcuya hizmet vererek üç rekora birden imza attı.


Turizmin başkentinde Antalya Havalimanı’nda 19 Temmuz Cumartesi günü üç rekor birden kırıldı. DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal’ın twitter hesabında paylaştığı bilgilere göre Antalya Havalimanı toplam uçak ve yolcu trafiği ile dış hat gelen yolcu sayısında tarihindeki en yüksek rakamlara ulaştı. Bir günde 985 uçak iniş kalkış yaptı. 175 bin 806 yolcuya hizmet verildi. DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, “Antalya’da bu kadar sayıda yolcu ve uçağa sorunsuzca, güvenli ve kaliteli hizmet veren DHMİ ailesi ve tüm çalışanlara sonsuz teşekkürler ediyorum”...