30 / 04 / 2024

Antalya İbradı tarihi yapı

Antalya İbradı tarihi yapı

Antalya İbradı'de Antalya İbradı'de kültür varlığı olan tescilli tarihi yapıların restorasyonuna başlandı. 

İzmir ve Antalya'da 36 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihi verdi!

İzmir Bayındır Belediyesi ve Antalya Döşemealtı Belediyesi 36 adet arsayı satışa sunuyor. Peki İzmir ve Antalya'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Döşemealtı Belediyesi'nden Antalya'da 3 taksitle imarlı arsa fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı'nda yer alan 22 bin 450 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Belediye Antalya'da KDV'den muaf arsa satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Antalya İli Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya Aksu'da yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf arsanın satış ihalesi 8 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Antalya 2023 projesi için tarih belli oldu! 84 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ Antalya 2023 projesi için tarih belli oldu... Tam 84 yeni konut geliyor... Bu tarihi kaçırmayın...

Antalya TOKİ kura sonuçları 2023! Antalya TOKİ kura çekilişi ne zaman 2023? Antalya TOKİ kura çekimi nerede, saat kaçta?

TOKİ Antalya kura çekiminin ne zaman olacağı büyük bir merakla araştırılıyor. İşte beklenen TOKİ Antalya kura tarihi!

Antalya İbradı'ya TOKİ projesi geliyor! Aylık 2280 TL'ye ev sahibi olun...

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki, TOKİ Antalya İbradı projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya İbradı 2022 fiyatı ne kadar?

Antalya Selinus İnşaat işçi alacak 

İŞKUR, Antalya Selinus İnşaat'ın geçici olarak 6 işçi alacağını duyurdu. İlana göre son başvuru tarihi 29 Mayıs 2022 olacak.

Antalya'da yerleşik yabancıların sayısı pandemiyle katlandı!

Güneşi, sahilleri, doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel dokusuyla 12 ay boyunca turistlerin merkezi olan Antalya, koronavirüs sürecinde de kente yerleşmeyi isteyen yabancıların gözdesi haline geldi. 

TOKİ Antalya Manavgat alt gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Manavgat alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Antalya'nın 4 ilçesine 1.322 yeni konut müjdesi!

Antalya'nın Manavgat, Gündoğmuş, İbradı ve Alanya ilçelerinde geçtiğimiz yaz meydana gelen yangında birçok yaşam alanı yanmış ve küle dönmüştü. Yangın sonrası hasar gören yapıların yerine yenileri inşa ediliyor.

Antalya Demre'deki kaçak villa yıkıldı!

Antalya'nın Demre ilçesinde birinci derecede tarihi ve doğal sit alanı Kekova'da inşa edilen kaçak villa uzun süre gündem olmuştu. Geçtiğimiz aylarda hakkında yıkım kararı çıkan villanın yıkımı tamamlandı. 

Antalya Demirkapı Tüneli 2022'de açılacak!

Antalya'nın İbradı ilçesindeki Akdağ'da inşaatı devam eden Demirkapı Tüneli 2022'de hizmete açılacak. 5 dakikada karasal iklimden Akdeniz iklimine geçişi sağlayacak 5 kilometrelik çift tüp şeklindeki Demirkapı Tüneli'nde, fiziki çalışmaların yüzde 80'i bitti. 

Antalya Balbey Kentsel Yenileme Projesi'ne start veriliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarihi Balbey Mahallesi'nde uygulanacak Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Projeye bu yıl içerisinde başlanacağı açıklandı.

Antalya İbradı tarihi yapı Haberi

Antalya İbradı tarihi yapı

Antalya İbradı'de kültür varlığı olan tescilli tarihi yapılar onarılıyor. Sabah'ta yer alan habere göre; Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne ait iki cami ve vatandaşlara ait iki konağın restorasyon çalışmaları sürerken projesi hazırlanan iki konağın onarımına ise önümüzdeki yıl başlanması planlanıyor.

2012'de ilk etapta Ormana ve Ürünlü mahallelerinde yer alan 196 tarihi yapıyı koruma altına alınırken, merkezde bulunan 107 yapı da bu listede yer...