17 / 05 / 2024

Antalya ile Torino

Antalya ile Torino

ATSO İtalya'nın en önemli sanayi kenti Torino'nun Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği anlaşması imzaladı, işbirliği protokolünü ATSO adına Başkan Çetin Osman Budak, Torino Ticaret ve Sanayi Odası adına da Başkan Vincenzo Hotte imzaladı.

Port Selection Antalya satışa çıktı! Yeni proje!

Kendirciler İnşaat tarafından, Antalya Konyaaltı Liman mahallesinde yükselecek olan Port Selection Antalya satışa çıktı. İşte Port Selection Antalya ile ilgili detaylar...

Coolest Antalya yüzde 30 peşin 18 ay vade fırsatıyla!

Coolest Antalya'da yüzde 30 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Coolest Antalya'da hangi konut tipleri yer alıyor, daire fiyatları ne kadar? İşte Coolest Antalya ile ilgili detaylar...

Lotus Antalya'da son fırsat villalar! Teslimler 2 ay sonra!

Keleşoğlu İnşaat tarafından Antalya, Döşemealtı'da yükselen Lotus Antalya projesinde son fırsat villaların satışları devam ediyor. Lotus Antalya villa fiyatları ne kadar? Lotus Antalya ile ilgili detaylar...

Milli Emlak, Antalya'daki 13 arazi ile 3 arsayı yüzde 20 indirimle satıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Antalya Korkuteli Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Korkuteli ilçesinde yer alan 13 arazi ile 3 arsayı peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Antalya Korkuteli'nde yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da 24 ay vade farksız devre mülk fırsatı! 

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da 24 ay vade farksız devre mülk sahibi olma fırsatı başladı. İşte Sur Yapı Tatil Evleri Antalya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Avrupa’daki doğalgaz krizi Antalya’nın işine geldi! Günlük 21 Euro ile doya doya tatil imkanı

Avrupa’da yaşanması öngörülen doğalgaz krizi Antalya’daki turizmcilere fırsat doğurdu. İşte günlük 21 euro ile doya doya tatil imkanına dair detaylar!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla devre mülk fırsatı!

Sur Yapı, 'yeni nesil tatil' anlayışını ile geliştirdiği Sur Yapı Tatil Evleri Antalya ile 1 hafta fiyatına ömür boyu ayrıcalıklı tatil imkanı sunuyor.

Antalya Kaş'ın değeri 3. Havaalanı ile artacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3. Havaalanı ile Kaş’ın hem turizm değerinin artacağını söyledi.

Antalya ile İzmir hızlı trenle bağlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Antalya'yı yakın gelecekte İzmir'e otoyolla ve hızlı trenle bağlamayı da planlıyoruz. Bununla ilgili proje çalışmalarımız devam ediyor." diye açıklama yaptı. 

Deepo Outlet Center ile Mall Of Antalya AVM 2017 değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Deepo Outlet Center ile Mall Of Antalya AVM'nin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Antalya ile Burdur'u arasına Çubukbeli tüneli geliyor!

Antalya ile Burdur'u birbirine bağlayan Çubukbeli'nde 4400 metre uzunluğunda tünel inşa edilecek. Yeni tünelle yolun konforu artırılacak.

İstanbul - Antalya arası YHT ile 4 saate düşecek!

Haydarpaşa Garı, yüksek hızlı tren garı olarak hizmet vermeye devam edecek. İstanbul - Antalya arası YHT ile 4 saate düşecek...

Antalya Boğaçayı projesi ile değer kazanacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Boğa Çayı Projesi ile Antalya'ya 40 kilometre yeni sahil kazandıracağız. İçinde yat limanlarından yaşam alanlarına kadar her şey olacak. Projeyi görenler 'Türkiye'nin ikinci çılgın projesi' diyecek''dedi.

Antalya ile Torino Haberi

Antalya ile Torino

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) İtalya'nın en önemli sanayi kenti Torino'nun Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği anlaşması imzaladı, işbirliği protokolünü ATSO adına Başkan Çetin Osman Budak, Torino Ticaret ve Sanayi Odası adına da Başkan Vincenzo Hotte imzaladı. 

Protokol imza töreninde Antalya ekonomisi ve yatırım olanakları hakkında bilgi veren ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, her ilci kentin iş adamlarının da birbirlerinin deneyimlerinden faydalanabileceği alanlar bulunduğunu söyledi. 

Torino'nun sanayi alanındaki tecrübelerinden faydalanmak istediklerini belirten Budak, Antalya'da özellikle Organize Sanayi Bölgesi'nde çevreci sanayi tesislerinin gelişimine önem verdiklerini belirterek, "Antalya'nın tarım ve turizme dayalı ekonomisi nedeni ile ağır sanayiyi kabul edemiyoruz, çevreci yatırımlara ev sahipliği yapıyoruz" dedi. 


ATSO ULUSLARARASI İLİŞKİLERE ÖNEM VEREN BİR ODA

 Konuşmasında Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın 132 yıllık bir geçmişe sahip...