04 / 05 / 2024

Antalya inşaatı 6 yıl önce durdurulan bina

Antalya inşaatı 6 yıl önce durdurulan bina

Antalya'da 6 yıl önce inşaat çalışmaları durdurulan denize sıfır kaçak inşaat yıkılmayı bekliyor.

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı!

Antalya Muratpaşa'da 6'ncı kreşin inşaatı başladı. Alanda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün kullandığı yapının korunacak ve yeni eklemelerle tek katta bin 785 metrekarelik bir kreş yapılacak.

Antalya Altınova Kültür Merkezi ve Cemevi'nin inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Altınova Kültür Merkezi ve Cemevi Projesi’nde hafriyat çalışmaları başladı. Projenin 4 bin 500 metrekarelik toplam inşaat alanı ve donatılarıyla önemli bir ihtiyaca cevap vermesi planlanıyor.

Antalya Büyükşehir'den 35.7 milyon TL'lik tesis inşaatı ihalesi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yapı ve tesislerin inşaası ile alan düzenlemelerin yapılarak yapım-inşaat süresi de dahil olmak üzere 29 yıl süreyle işletilmesi işi ihale ediyor..

İnşaat malzemesi sanayisi üretimi 2017'de yüzde 6,4 arttı!

‘Türkiye İMSAD Şubat 2018 Sektör Raporu açıklandı. Raporda inşaat malzemesi sanayisinin, 2017 yılında üretimini yüzde 6,4 artırdığı vurgulandı.

Kayseri Melikgazi'de inşaat ihalesi 6 Şubat'ta!

Melikgazi Belediyesi, 52 adet 135 metrekare brüt alanlı daire ve 2 adet dükkan inşaatı yaptırıyor. İnşaat işi için ihale 6 Şubat'ta yapılacak..

Melikgazi Belediyesi'nden 6.9 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı tarafından Kazım Karabekir Mahallesinde kat karşılığı inşaat yaptırılacak. İhale, 6 Şubat'ta gerçekleşecek..

Antalya Büyükşehir'den 35.7 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapı ve tesislerin inşaası ile alan düzenlemeleri yapılarak yapım-inşaat süresi de dahil olmak üzere 29 yıl süreyle işletilmesi işi ihale ediliyor..

İnşaat Ciro Endeksi yüzde 6,7 arttı!

TÜİK, 2017 yılının 3. çeyreğine ilişkin İnşaat Ciro ve Üretim Endeksleri verilerini açıkladı. Verilere göre inşaat ciro endeksi, yılın üçüncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 6,7 yükseldi.

Türk Arap inşaat sektörü 6 Aralık'ta fuarda buluşacak!

TÜRAP tarafından 6-8 Aralık’ta düzenlenecek fuarda 30 konut üreticisiyle 100’e yakın inşaat ve yapı malzemesi üreticisi Arap ülkelerinden gelen bin yatırımcıyla buluşacak.

İş kazalarının yüzde 15,6'sı inşaat sektöründe oluyor!

Samsun'da Güvenli İnşaat Sempozyumu düzenlendi. Sempozyuma katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yıldırımhan, "İş kazalarının yüzde 15,6'sı inşaat sektöründe meydana geliyor." dedi

6. İnşaat ve Konut Konferansı için geri sayım başladı! 

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün öncü kurumları sektörün VIP buluşma adresi sayılan 6. İnşaat ve Konut Konferansı 9 Ocak 2018'de gerçekleştirilecek.

Antalya Kepez-Santral dönüşüm projesinde inşaat başladı!

Sur Yapı'nın Antalya Kepez-Santral bölgesinde hayata geçireceği dev kentsel dönüşüm projesinin ilk etabında inşaat başladı. 

İnşaat sektöründe yüzde 6.8'lik büyüme!

TÜİK 2017 yılı ikinci çeyrek gayri safi yurtiçi hasıla rakamları açıklandı. Türkiye ekonomisine güvenin arttığını gösteren verilerde inşaat sektöründe yüzde 6,8'lik büyüme artışı kaydedildi.

Antalya inşaatı 6 yıl önce durdurulan bina Haberi

Antalya inşaatı 6 yıl önce durdurulan bina

Yaklaşık 6 yıl önce inşaat çalışmaları durdurulup mühürlenen denize sıfır kaçak inşaat yıkılacağı günü bekliyor.


Antalya'da falezlerin üzerinde yer alan ve yaklaşık 6 yıl önce inşaat çalışmaları durdurulan denize sıfır inşaat yıkılmayı bekliyor. Gençlik Mahallesi'nde yer alan apartman, ruhsat sorunları nedeniyle mühürlenmişti. Yıkılmayı bekleyen binanın görsel kirliliğin yanı sıra göçük riski taşıdığı da iddia ediliyor. İnşaat sırasında temel kazısında bir mağaranın ortaya çıktığı iddia edilirken, inşaatın bu mağara doldurularak devam ettiği belirtiliyor. Mağaranın üzerinde yer alan apartmanın falezlere uyguladığı baskı nedeniyle, yanındaki binaların da göçük tehlikesi altında olduğunu iddia eden bölge halkı binanın bir an önce yıkılmasını...