03 / 05 / 2024

Antalya Kemer dükkan

Antalya Kemer dükkan

Antalya’nın en fazla Rus turist ağırlayan tatil beldesi Kemer’de 249 esnaf kepenk kapattı. Birçoğu ise kredilerle ayakta kalabiliyor.

Antalya'da çok sayıda konut ve dükkan satışa çıkıyor! 21 Mart’taki ihaleyi kaçırmayın!

Konut ve dükkan atayanlar dikkat! Antalya'da çok sayıda konut ve dükkan satışa çıkıyor. 21 Mart’taki ihaleyi kaçırmayın!

Antalya'da dükkan sahipleri arasında kavga çıktı!

Antalya'nın Kepez ilçesinde aynı cadde üzerinde dükkanları bulunan Tuncay T. ile Volkan Işık, bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. Volkan Işık, kavga sonucunda karın boşluğundan bıçakladı.

Kepez'de 6.3 milyon TL'ye icradan satılık dükkan hissesi!

Antalya 6. İcra Dairesi Müdürlüğü, Antalya ili, Kepez ilçesi, Sinan Mahallesi, 26314 ada 10 parselde yer alan dükkan hissesini 6 milyon 264 bin 910 TL'ye icradan satıyor...

Kepez Toptancı Hali'nde 98 dükkan satılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kepez'de bulunan Toptancı Hali'nde bulunan 98 dükkan açık ihale usulüyle satılıyor.

Antalya'da 1.250 euro kira TL’ye döndürüldü!

Antalya'da dükkanını euro ile kiralayan bir vatandaş aylık 1250 euro kirasını 6 bin 769 Türk Lirası'na sabitledi.

Sur Yapı Antalya cadde dükkan fiyatları!

Sur Yapı Antalya projesinde cadde dükkanları satışa sunuluyor. Dükkan fiyatlarının 209 bin TL'den başladığı projede 19 bin konut, home ofis, dükkanlar yer alıyor.

Sur Yapı Antalya daire ve dükkan fiyatları!

Sur Yapı Antalya daire ve dükkan fiyatları kapsamında daireler 107 bin TL'den, dükkanlar ise 209 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı Antalya Konut Projesi kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirildi...

Sur Yapı Antalya dükkan satış fiyatları!

Sur Yapı Antalya projesinde yer verilen dükkanlar için ön satış süreci başladı. Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Sur Yapı Antalya projesinde dükkan satış fiyatları 209 bin TL'den başlıyor...

Sur Yapı Antalya cadde dükkan fiyatları!

Sur Yapı Antalya cadde dükkan fiyatları 209 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı tarafından Antalya'da inşa edilecek olan proje için 20 binin üzerinde ön talep alındı...

Antalya Kemer'de günlük ev kiralayanlara ceza!

Antalya Kemer'de kayıt dışı olarak günübirlik ev kiralayan 10 kişi 103 bin 830 lira cezaya çaptırıldı. Bölgede 10 işletme bünyesindeki 105 ev de sisteme kayıt edildi.

Antalya Kemer'de Haziran'da 170 dükkan boşaldı!

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, göynük, Çamyuva, Tekirova ile birlikte Türkiye’nin en önemli turizm bölgesi Kemer’de boş dükkan sayısının 393 olduğunu söyledi.

Antalya Kemer'de boş dükkan sayısı arttı!

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Kemer'de boş dükkan sayısının 393 olduğunu söyledi. Dere, bu yılın ilçedeki son 30 yılın en kötü turizm sezonu olduğunu belirtti.

Antalya Aksu Belediyesi'nden 30 kiralık dükkan ve depo!

Antalya Aksu Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü; Murtuna ve Yurtpınar'da yer alan dükkan ve depoları 9 Aralık 2014 ve 10 Aralık 2014 tarihinde kiraya veriyor. 30 gayrimenkul 1 yıllığına kiralanacak.

Antalya Kemer dükkan Haberi

Antalya Kemer dükkan

Antalya’nın en fazla Rus turist ağırlayan tatil beldesi Kemer’de geçen yıl yaşanan krizin ardından 249 esnaf kepenk kapatırken, birçok esnaf ise kooperatif ve bankalardan aldıkları kredilerle ayakta kalabildi.


Rusya ile yaşanan uçak krizinden sonra yaşanan sıkıntılardan en fazla etkilenen tatil bölgelerinden biri de Kemer oldu. Önceki yıllarda Rusya’dan gelen  turistlerin gözdesi olan ilçe, 2016 yılı turizm sezonunu güçlükle atlatabildi. Yaşanan sıkıntıdan turizmcilerin yanında esnaf da olumsuz etkilendi. Birçok esnaf borçlarını ödeyebilmek için kooperatifler ve bankalardan aldıkları kredilerle kendilerini kurtarmaya çalışırken, birçoğu ise dükkanını kapatmak zorunda kaldı.


249 ESNAF KEPENK KAPATTI


Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bolat Ünsal, geçen yıl ilçede pazarcı, konfeksiyon ve butik, hediyelik eşya, market, pansiyon ve otel, lokanta ve fastfood, ev tekstili, kuaför ve berber işi yapan 249...