03 / 05 / 2024

antalya kemer yangın

antalya kemer yangın

Antalya 'nın Kemer İlçesi 'ne bağlı Ulupınar köyü yakınlarında dün akşam saatlerinde çıkan orman yangını panik yarattı kontrol altına alınan yangının çıkış nedeninin araştırıldığı öğrenildi...

Antalya Kemer'de yangın çıktı! 50 hektarlık alan zarar gördü!

Kemer'de çıkan orman yangını sonucu ilk belirlemelere göre yaklaşık 50 hektar alan zarar gördü.

Antalya’daki orman yangınında 8 kişi ölmüş 58 kişi yaralanmıştı. İmara açıldı!

Antalya’da geçen yıl meydana gelen yangın faciasının yaşandığı bölgede bulunan Aşağı Işıklar mahallesindeki 22 bin 683 metrekare alan TOKİ Başkanlığı’nca kamulaştırıldı. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Antalya'daki yangın üssü arazisi yatırıma açıldı iddiası!

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesinde yatırıma açılan yerler arasında, ‘yangın üssü’ olarak kullanılan arazinin de bir bölümünün bulunduğu iddia edildi.

Martı GYO Antalya Kemer Çamyuva arsası revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Antalya Kemer Çamyuva Arsası'na ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Antalya Kemer'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamada Antalya Kemer'de yer alan kaçak yapıların yıkıldığını söyledi.

Antalya Kemer'de günlük ev kiralayanlara ceza!

Antalya Kemer'de kayıt dışı olarak günübirlik ev kiralayan 10 kişi 103 bin 830 lira cezaya çaptırıldı. Bölgede 10 işletme bünyesindeki 105 ev de sisteme kayıt edildi.

Antalya Kemer'de ranta geçit yok!

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Antalya Kemer'de yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda ilçenin sorunlarını anlatan Enç, projelerden ve yatırımlardan bahsetti.

Antalya Kemer'de kaçak yapılar yıkıldı!

Antalya Kemer'deki Beldibi mahallesinde yıkım çalışmaları yapan belediye ekipleri, bugün de Kemer merkezde, Balık, Dinçer ve Tıraş ailelerinin ortak mülkiyet sahibi oldukları kaçak yapıyı yıkarak, imara uygun hale getirdiler.

Antalya Göynük'te 5 yıldızlı otelde yangın!

Göynük’teki oteldeki yangın saat 08.00 sıralarında başladı. Tadilatta olan Vogue Hotel Avantgarde’nin izolasyon çalışmalarının yürütüldüğü üst katında çıkan yangında alevler kısa sürede çatıyı sardı.

Antalya'da Vogue Hotel Avantgarde Otel'de yangın!

Antalya'nın Kemer İlçesi Göynük Mahallesi'nde tadilatta olan 5 yıldızlı bir otelde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Boş olan oteldeki yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

Antalya'da 5 yıldızlı otelde yangın!

Alınan bilgiye göre, Antalya Kemer ilçesinin Göynük Mahallesi 'nde tadilat nedeniyle boş olan 5 yıldızlı bir otelin idari kısmında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı.

Antalya'da 5 yıldızlı otelde yangın!

Antalya'nın Kemer ilçesinde 5 yıldızlı bir otelde çıkan yangın, hasara neden oldu. Otelde kalanların tedbir amacıyla tahliye edildiği yangında dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı

Antalya Limak Otel'de yangın çıktı!

Antalya'nın Kemer İlçesi'ne bağlı Kiriş Mahallesi'nde bulunan 5 yıldızlı Limak Otel'de henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken otelde kalanların tahliyeleri gerçekleşti.

Alanya Lila Sitesi'nde yangın çıktı!

Edinilen bilgiye göre, Antalya Alanya Kestel Mahallesi'nde bulunan Lila Sitesi içerisindeki beş katlı binanın en üst katındaki Afgan asıllı Türk vatandaşı Zohra Amanullah'a ait dubleks dairede sabah saatlerinde yangın çıktı.

antalya kemer yangın Haberi

antalya kemer yangın


AA muhabirinin Antalya Orman Bölge Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Ulupınar köyü Çıralı Kavşağı yakınlarında başlayan orman yangınına Antalya, Kemer, Kumluca, Finike ve Kaş'taki Orman İşletme Müdürlüklerine bağlı 20 arazöz ve yaklaşık 100 yangın söndürme işçisiyle müdahale edildi.


Yangın, ekiplerin çalışmasıyla sabaha karşı kontrol altına alındı. Yangında yaklaşık 10 hektar kızılçam alanı kül oldu.


Yangının çıkış nedeninin araştırıldığı öğrenildi.


Dünya...