01 / 05 / 2024

antalya Kız Deresi projesi

antalya Kız Deresi projesi

Serik’e bisiklet yolları, cep otoparkları, geniş kaldırımları ile yeni bir prestij cadde kazandıracak ve trafik sorununa köklü bir çözüm getirecek Kız Deresi Projesi tüm hızı ile devam ediyor.

Mahkeme kararı ile evden çıkarılan kiracı, 2 kızıyla sokakta kaldı!

Antalya'da iki kızıyla bir binanın giriş katında 7 yıldır ikamet eden Edip Ayhan, mahkeme kararıyla evden çıkarılınca sokakta kaldı.

Cengizhan Gököz: Antalya’nın gündemindeki en önemli konu imar!

Av. Cengizhan Gököz, Antalya’nın gündemindeki imar konuları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Av. Cengizhan Gököz, “Antalya’nın gündemindeki en önemli konu imar” dedi…

Antalya Kırcami ve Kepez-Santral’de tapu bayramı!

Antalya Kırcami ve Kepez Santral’de tapu bayramı yaşanacak. Tapu dağıtımının söz verilen tarihe yetişmesi için büyük çaba sarf eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tapuları bizzat kendisi dağıtmak için hafta sonu gerçekleşen törenlere katılmak üzere Antalya’da olacak.  

Kira ödemeyen kızını icraya verdi!

Antalya Kepez'de dairesinde oturan kızından kirayı alamadığını öne süren babanın başvurusu üzerine mahkeme, evin tahliye edilmesine karar verdi.

Antalya Kızıltoprak Sağlık Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Kızıltoprak Mahallesi’nin yıllardır hayalini kurduğu sağlık merkezinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Antalya Kırcami'deki imar sorunu çözüldü!

Antalya Kırcami'deki imar sorunu 30 yılı aşkın zamandır sürerken Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, konuyla ilgili açıklama yaptı. İmar planlarındaki son durumu anlatan Uysal, problemlerin büyük oranda çözüme kavuştuğunu söyledi.

Türk Kızılayı Antalya Muratpaşa'da inşaat yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kışla Mahallesi'nde bulunan binayı yıkarak konut inşaatı yaptıracak. İhale için en geç 21 Mart 2017 tarihine kadar teklif verilmesi gerekiyor.

Antalya Kızıltoprak'a sağlık merkezi müjdesi!

Muratpaşa İlçesi Kızıltoprak Mahalllesi’nin yıllardır beklediği, yapımı yılan hikayesine dönen sağlık ocağı sorununu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel çözdü

Niğde Kızılca Deresi ıslah edilecek!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kızılca Deresi’nin ıslah projesiyle ilgili ihale sürecinin tamamlandığını ve yüklenici firmanın şantiye kurarak işe başladığını açıkladı.

Antalya Serik Kız Deresi’nde ikinci etap başladı!

Büyükşehir Belediyesi’nin yağmur suyu sorununu çözmek ve Serik’e yeni bir prestij cadde kazandırmak amacıyla başlattığı ‘Kız Deresi Projesi’nin ikinci etap çalışmaları başladı. Proje kapsamında yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları devam ediyor.

Antalya Kızıldağ asfalta kavuştu!

Antalya Büyükşehir, Manavgat ilçesine bağlı Kızıldağ Mahalle yolunu sathi kaplama asfalt ile buluşturdu. Yapılan çalışmalarla birlikte 11 kilometre uzunluğundaki mahalle yolu tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak.

Antalya Kızıltoprak ve Yenigün’de su baskınları tarih olacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Muratpaşa ilçesi Kızıltoprak ve Yenigün mahallelerinde 10 bin metre uzunluğunda drenaj hattı döşeyerek, bölgenin yağmursuyu sorununu çözdü.

Antalya Büyükşehir Meclisi'nde Kızılot sahili tartışıldı!

Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı olağan meclisinde Kızılot sahili tartışıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kızılot bölgesinde bulunan bir büfenin ihale yolu ile Akseki Belediyesi'ne verildiğini belirterek, "Buralar milletin yeridir" dedi.

antalya Kız Deresi projesi Haberi

antalya Kız Deresi projesi


Antalya Büyükşehir Belediyesi, Serik Kız Deresi Projesi’ni bir an önce hayata geçirebilmek için hummalı bir çalışma yürütüyor. Üzeri tamamen kapatılan Kız Deresi, Serik’in yeni giriş caddesi olacak. Proje, Serik trafiğine de köklü çözüm getirecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Nisan ayında temeli atılan projeyi yerinde inceledi. Sona gelinen projeyle ilgili yetkililerden bilgi alan Türel, çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

DERENİN ÜZERİ TAMAMEN KAPATILDI

Fen İşleri Daire Başkanlığı ve ASAT ekiplerinin birlikte yürüttüğü proje kapsamında, Kız Deresi’nde 1100 metre yağmur suyu kutu menfezi yapılarak üzeri tamamen kapatıldı. Dere üzerine hasır çelikli beton döküldü. Toprakla dolgu yapılan dere üzerinde 10 gün içinde sıcak asfalt çalışmasına geçilecek ve cadde düzenlemesi yapılacak.

BİSİKLET YOLLARI GENİŞ KALDIRIMLAR

8 metre genişliğinde, 2 kilometre uzunluğunda olacak cadde boyunca 2 metre genişliğinde...