05 / 05 / 2024

antalya kızıllı Tıbbi Atık Bertaraf Tesisi açılış

antalya kızıllı Tıbbi Atık Bertaraf Tesisi açılış

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kızıllı’da yapımını tamamladığı Tıbbi Atık Bertaraf Tesisi törenle hizmete girdi. Kızıllı Köyü Mevki Katı Atık Depolama Alanı’nda düzenlenen Tıbbı Atık Bertaraf Tesisi’nin açılış törenine Mustafa Akaydın da katıldı...

Kızılcahamam Tüneli açılıyor!

7.4 milyon lira tasarruf sağlanması hedeflenen Kızılcahamam Tüneli'nin açılışı gerçekleşiyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılışta önemli açıklamalarda bulundu...

Kızılcahamam Tüneli inşaatında sona gelindi!

Yapımı devam eden Kızılcahamam Tüneli inşaatı ve Ankara-Kazan  yol yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Kızılcahamam Tüneli Eylül'de açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Kahramankazan yolunun en kısa zamada Ankaralıların hizmetine sunulacağını belirterek, Kızılcahamam Tüneli'nin de Eylül'de faaliyete geçeceğini söyledi.

Türk Kızılay'ın Cizre'deki gayrimenkulü gönüllü merkezine dönüştürülecek!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şırnak ili, Cizre ilçesi, Dicle Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü gönüllü merkezine dönüştürecek.

Mapa Sağlık Hizmetleri ve Tıbbi Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mapa Sağlık Hizmetleri ve Tıbbi Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nihat Ofluoğlu ve Tayfun Çom tarafından kuruldu.

Selçuk Arslan'ın kızına miras kumpası!

İngiltere’de mağaza zinciri olan Selçuk Arslan, beyin tümöründen yaşamını yitirdi. Çinli sevgilisi hasta yatağında iş adamına kağıt imzalatıp kızını tüm mirastan devre dışı bıraktı.

Antalya Kızıltoprak Sağlık Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Kızıltoprak Mahallesi’nin yıllardır hayalini kurduğu sağlık merkezinin inşaatı son sürat devam ediyor.

Türk Kızılayı'ndan Kocaeli'de yap-işlet-devret modeliyle bina ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Kocaeli İzmit'teki binayı yap-işlet-devret modeliyle ihale edecek. İhale için en geç 29 Mart'ta teklif gönderilecek.

Türk Kızılayı Antalya Muratpaşa'da inşaat yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kışla Mahallesi'nde bulunan binayı yıkarak konut inşaatı yaptıracak. İhale için en geç 21 Mart 2017 tarihine kadar teklif verilmesi gerekiyor.

Türk Kızılayı, Çanakkale Biga'da 5 katlı iş merkezi yaptıracak!

Türk Kızılayı Biga Şube Başkanlığı, Çanakkale Biga'da 5 katlı iş merkezi yaptıracak. Teklifler 15 Mart'a kadar teslim edilecek.

Antalya Kızıltoprak'a sağlık merkezi müjdesi!

Muratpaşa İlçesi Kızıltoprak Mahalllesi’nin yıllardır beklediği, yapımı yılan hikayesine dönen sağlık ocağı sorununu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel çözdü

650 yıllık Zeynel Bey Türbesi 8 saatte taşınacak!

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde Ilısu Barajı tamamlanınca su altında kalacak 650 yıllık Zeynel Bey Türbesi, Hasankeyf Yeni Kültürel Park Alanı'na 52 kişilik ekip tarafından 8 saatte taşınacak.

Türk Kızılayı 3 müze açacak!

Türk Kızılayı, Çanakkale, Ankara ve İstanbul'da üç müze açacak. Çanakkale'de hayata geçecek müzenin açılış tarihi de anlamlı bir güne gelecek.

antalya kızıllı Tıbbi Atık Bertaraf Tesisi açılış Haberi

antalya kızıllı Tıbbi Atık Bertaraf Tesisi açılış


Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kızıllı’da yapımını tamamladığı Tıbbi Atık Bertaraf Tesisi törenle hizmete girdi.


Kızıllı Köyü Mevki Katı Atık Depolama Alanı’nda düzenlenen Tıbbı Atık Bertaraf Tesisi’nin açılış törenine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, meclis üyeleri, bürokratlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Mustafa Akaydın çevreci bir projeyi daha kente kazandırdıklarını belirterek, “Projenin genel adı Katı ve Tıbbi Atık Geri Dönüşüm ve Bertaraf Tesisi. Çok gururlandığım bu projenin bugün ilk adımı olan Tıbbi Atık Bertaraf Tesisi bölümünü hizmete açıyoruz. Antalya’da 15-20 yıl önce vahşi depolama vardı. Duacı bölgesine koku ve karasinek hasarı veren vahşi depolama alanı, o zamanın belediyesi tarafından ilerici bir projeyle Kızıllı bölgesine taşındı. Şu anda da Antalya’nın çöpü bu tesislerde depolanıyor” dedi.


DÖRDÜNCÜ...