06 / 05 / 2024

antalya kızıltoprakta satılık daire

antalya kızıltoprakta satılık daire

Antalya'da bulunan 33 adet gayrimenkul 8 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Ekim'de hem satılık hem kiralık ev fiyat artışları hız kesti! Büyükşehirlerdeki artışta lider Antalya oldu!

Son 3 senedir soluksuz bir şekilde artan satılık ve kiralık konut fiyatları 2023 Ekim'de hızını kesti. REIDIN Emlak Endeks sonuçlarına göre Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Ekim'de, bir önceki aya göre yüzde 3,60, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 88,44 nominal yükseldi.

Antalya'da 3 arsa satılıyor! Turizm cennetinde arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın! 

Kumluca Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Kumluca ilçesi, Mevikent Mahallesi'nde yer alan 3 arsa satılıyor. İşte Antalya Kumluca'daki arsaların büyüklükleri ve fiyatları...

Beylikdüzü Metrohome satılık ev fiyatları!

Kameroğlu İnşaat tarafından inşa edilen Beylikdüzü Metrohome satılık ev fiyatları 258 bin liradan başlıyor.

Antalya Galip Kahraman Ortaokulu satılıyor!

Antalyalı hayırsever Galip Kahraman’ın ismini taşıyan ilköğretim okuluna ait arazinin yarısı konut alanına çevrilip özel bir şirkete satılınca okulun bahçesi ve bazı binalar tel örgüyle ikiye bölündü.

11. Mahalle Beylikdüzü Rezidans satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü İlçe'sinde yükselen proje 29 bin 918 metrekare arsa alanına yayılıyor. 11. Mahalle Beylikdüzü Rezidans satılık daire teslimleri Ekim ayı 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Uzunyayla Teras Gökyüzü Evleri satılık!

Havalimanına 15 dakikalık mesafe bulunan proje İzmir İl 'i Narlıdere İlçe 'sinde inşa ediliyor. Uzunyayla Teras Gökyüzü Evleri satılık toplam 91 adet daireden oluşuyor.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü Evleri satılık!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü Evleri satılık konut fiyatları metrekare bazında 3 bin 900 TL'den başlıyor. Banka kredisi kullanılabilen projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor.

Beylikdüzü Viraİstanbul satılık!

Beylikdüzü Viraİstanbul satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Gül Proje imzası ile hayata geçirilen projede 30 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Beylikdüzü Kalekent satılık daire!

Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa edilen proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor. Beylikdüzü Kalekent satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

İskansız ev satılır mı?

Yapı inşaatı tamamlanmış evlerde oturumun başlayabilmesi için iskan izninin alınması gerekiyor. Peki, iskan belgesi alınmazsa ne olur? İskansız ev satılır mı? Satılamaz mı? İşte yanıtı..

Antalya Hak Residence Garden satılık!

Katlarında kış bahçeleri bulunan proje Antalya Alanya' da hayata geçiriliyor. Antalya Hak Residence Garden satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Westside Beylikdüzü Evleri satılık!

Westside Beylikdüzü Evleri satılık daire alanları minimum 40 metrekare, maksimum 210 metrekareden oluşuyor. Teslimlerin 2017 yılı Mart ayında gerçekleşeceği projenin satış süreci devam ediyor.

Kurtköy Beşyıldız Novella satılık!

Kurtköy Beşyıldız Novella satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Peşin veya banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2,4 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

antalya kızıltoprakta satılık daire Haberi

antalya kızıltoprakta satılık daire

Antalya Kızıltoprak, Muratpaşa, Ahatlı ve Alan'da bulunan 33 adet gayrimenkul 8 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak. Gayrimenkullerin en düşük muhammen bedeli 75 bin lira, en yüksek muhammen bedeli ise 270 bin lira olarak belirlendi.



İlanı detaylı görüntülemek için