29 / 04 / 2024

Antalya Konyaaltı projeleri

Antalya Konyaaltı projeleri

Antalya Konyaaltı Belediyesi, Öğretmenevleri Mahallesi'nde Kapalı Semt Pazarı; Uncu Ali Parkı içersinde ise ATM Parkı yapımı için projeleri tamamlandı Konyaaltı Belediyesi, modern kent yapısının bir parçası haline gelen kapalı semt pazarı sayısını artırıyor.

İşte Antalya Konyaaltı'nda ihaleye çıkacak projeler!

Konyaaltı Belediyesi, 5 ayrı muhtarevi, kapalı semt pazar yeri, anfi tiyatro ve kırsal bölgeler için sosyal etkinlik alanı projeleri için ihale sürecini başlatıyor.

Antalya Konyaaltı'na dört dev proje!

Konyaaltı Belediyesi kente değer katan projeleri bir bir hayata geçiriyor. Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Dört büyük proje ile bambaşka bir Konyaaltı geliyor" şeklinde konuştu.

Antalya Konyaaltı'nda 2 yeni park hizmete girdi!

Gürsu Mahallesi'nde park yapımı için start veren Konyaaltı Belediyesi, 2 bin metrekare büyüklüğünde iki yeni parkı hizmete açtı.

Antalya Migros AVM 10 yıllığına kiraya verilecek! Yıllık kira bedeli dudak uçuklattı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Konyaaltı’nda yer alan Migros AVM’yi 10 seneliğine kiraya vermek için ihaleye çıktı. Söz konusu alışveriş merkezi için ilk yıl kira bedeli 270 milyon Türk Lirası artı KDV şeklinde açıklanırken kiralama ihalesi 29 Şubat tarihinde yapılacak.

Antalya Konyaaltı'na 140 odalı yeni otel geliyor! 138 milyon 755 bin TL'ye mal olacak!

RG Gayrimenkul İnşaat tarafından Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Arapsuyu Mahallesi, 3779 Ada 14 Parsel adresinde, 2 bin 977 bin metrekare alana toplam 140 oda 300 yatak kapasiteli yeni otel geliyor. 

Palm Selection 15 ay sıfır vade fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Palm Selection Antalya'da konut satışları başladı. Antalya Konyaaltı Liman mahallesinde hayata geçiriliyor. Peki Palm Selection projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Antalya Konyaaltı'na 5 yıldızlı 220 odalı yeni otel geliyor!

Eryap Mobilya San. Ve Tic. A.Ş. Antalya Konyaaltı ilçesine yeni otel projesi için hareket geçti. Yeni otel projesi 163 milyon 915 TL'ye mal olacak.

Antalya'da 409 arsa 24 ay vadeyle satışa çıktı! KDV ve tapu masrafından muaf arsaları kaçırmayın!

Antalya Konyaaltı'nda 409 konut arsası, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından açık artırma ile satışa çıkarılacak. İşte detaylar...

Antalya'nın Konyaaltı plajı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkarıldı! Tam 89.6 milyon TL'ye!

Antalya Büyükşehir, Türkiye’nin gözde sahil şeridi Konyaaltı’nı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkardı. Peki muhammen bedel ve geçici teminat bedeli ne kadar?

Konyaaltı Belediyesi, Antalya'da imarlı arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 15 Mart 2023 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Orman Genel Müdürlüğü Antalya'da gayrimenkul satacak!

Konyaaltı Orman İşletme Müdürlüğü, Antalya Konyaaltı'nda yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Konyaaltı Belediyesi ticaret imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan ticaret imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Konyaaltı Belediyesi Antalya'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Antalya İli Konyaaltı Belediye Başkanlığı, Antalya Konyaaltı'nda yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

TOKİ'den Antalya'nın o ilçelerine yüzlerce ucuz konut geliyor! TOKİ Antalya projeleri için düğmeye bastı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin Antalya projeleri hangi ilçelerde hayata geçirilecek? İşte projelerle ilgili detaylar...

Antalya Konyaaltı-Varsak tramvayı için çalışmalar başladı!

Antalya'da hayata geçirilecek olan Konyaaltı- Varsak tramvay hattı için görüşmelere başladı.

Antalya'da 45.8 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Karayolları Genel Müdürlüğü 13. Bölge Müdürlüğü, Antalya Konyaaltı'nda yer alan 2 adet gayrimenkulü 45 milyon 850 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Konyaaltı projeleri Haberi

Antalya Konyaaltı projeleri

Antalya'da 5 adet kapalı semt pazarı inşa eden Konyaaltı Belediyesi, 6.sı için proje çalışmalarını tamamladı. Geçtiğimiz aylarda Öğretmenevleri Mahallesi'nde kurulan pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kapalı semt pazarının startını verdiklerini söyledi. Başkan Böcek, Çarşamba günleri kurulacak olan Öğretmeneveleri Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nın proje hazırlıklarını tamamladıklarını kaydetti. Başkan Böcek, 2 bin 780 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan Kapalı Semt Pazarı içersinde zabıta hizmet binası, bay bayan ve engelli vatandaşlar için tuvaletler ve çay ocağının da yer alacağını kaydetti. Başkan Muhittin Böcek, tüm bunlarla birlikte basketbol, voleybol ve tenis gibi spor faaliyetleri içinde uygun olarak planlan Kapalı Semt Pazarı'nın bu yıl içinde tamamlanıp hizmete açılacağını söyledi. ATM Parkı Projesi'yle Türkiye'de bir ilke imza...