25 / 07 / 2024

Antalya Korkutelindeki kazıda kilise mi bulundu

Antalya Korkutelindeki kazıda kilise mi bulundu

Antalya ilinin Korkuteli ilçesinde yapılan kazı çalışmalarında Bizans dönemine ait olduğu tahmin edilen kilise ve yerleşim yeri bulundu. Antalya Müze Müdürlüğü görevlileri de kilisenin bulunduğu alanda inceleme yaptı.

Antalya Bey Class'da daire fiyatları 4 milyon 140 bin liradan başlıyor! Teslimler Nisan 2025'te!

Bey Construction tarafından Antalya ili Alanya ilçesi İncekum Mahallesi'nde inşa edilen Antalya Bey Class'da daire fiyatları 4 milyon 140 bin liradan başlıyor.

Antalya Vita Perla'da teslimler 2 ay sonra!

Antalya'da hayata geçirilen Vita Perla projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. Vita Perla projesinde toplam 56 adet konut bulunuyor.

Nef Arsa Kaz Dağları'nda arsa alana ev hediye! Peşin ödemeye 40 bin TL indirim fırsatı!

Nef Arsa Kaz Dağları'nda satışlar devam ediyor. 28 Nisan'a kadar online görüşmelerde peşin ödemede 40 bin TL indirim fırsatı sunuluyor. Peki Nef Arsa Kaz Dağları'nda fiyatlar ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Milli Emlak'tan Antalya ve Ankara'da 38 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Antalya'da yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Arazilerin fiyatları 38 bin 500 TL ve 614 bin 980 TL olarak açıklandı.

Yatırımcılar dikkat! Antalya ve Isparta'da 12 arsa satılacak!

Antalya ve Isparta'da yer alan 12 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 13 Şubat ve 15 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Antalya'da 150.5 milyon TL'ye kreş imarlı arsa satılacak! 

Antalya İli Muratpaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Muratpaşa'da yer alan kreş imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 150 milyon 510 bin TL olarak belirlendi.

Lotus Antalya'da son fırsat villalar! Teslimler 2 ay sonra!

Keleşoğlu İnşaat tarafından Antalya, Döşemealtı'da yükselen Lotus Antalya projesinde son fırsat villaların satışları devam ediyor. Lotus Antalya villa fiyatları ne kadar? Lotus Antalya ile ilgili detaylar...

Antalya'da 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya Muratpaşa'da yer alan akaryakıt istasyonunu 10 yıllığına kiraya verecek.

İstanbul Üniversitesi Antalya'da 7 ev ve iş yeri satıyor!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa'da yer alan 7 adet ev ve iş yerini satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 10 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul Üniversitesi'nden Antalya'da 11.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa'da yer alan gayrimenkulü 11 milyon 926 bin 250 TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya'da 18.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Antalya 4. Satış Memurluğu Antalya Muratpaşa'da yer alan gayrimenkulü 18 milyon 594 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Muratpaşa'da 11.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Antalya 3. Sulh Satış Memurluğu, Antalya Muratpaşa'da yer alan gayrimenkulü 11 milyon 951 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya'da 80.1 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü, Antalya Muratpaşa'da yer alan 9 adet gayrimenkulü 80 milyon 53 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Korkutelindeki kazıda kilise mi bulundu Haberi

Antalya Korkutelindeki kazıda kilise mi bulundu

ANTALYA’nın Korkuteli İlçesi’nde kaçak kazı yapılan alanda Bizans dönemine ait olduğu tahmin edilen kilise ve yerleşim yeri bulundu. Kazı yapan şüpheli gözaltına alınırken, müze yetkilileri bölgeyi korumaya aldı.


Korkuteli’ne bağlı Ulucak Susuz Mahallesi’nde kaçak kazı yapıldığı ihbarını alan Antalya İl Jandarma Komutanlığı ve Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bölgeye operasyon düzenledi. Operasyonda kaçak kazı yaptığı belirlenen Z.K., jandarma tarafından gözaltına alındı. Çevrede güvenlik önlemi alan jandarma, yaklaşık 15 dönümlük arazide yaptığı incelemede mozaik işlemeler, dibek taşı ve büyük boş bir küp buldu.


Olay yerine gelen Antalya Müze Müdürlüğü görevlileri de inceleme yaptı. Bizans dönemine ait kilise ve yerleşim yeri bulunduğu tahmin edilen bölgede kazı çalışması başlatıldığı belirtildi.


Sözcü



Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Antalya’nın Korkuteli ilçesine bağlı Ulucak Susuz Mahallesi’nde kaçak kazı...