01 / 07 / 2024

Antalya Masadağı hastanesi ne zaman yapıalcak

Antalya Masadağı hastanesi ne zaman yapıalcak

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hüseyin Samani: “Kepez ve Döşemealtı için büyük bir müjde. Masadağı’nın üst tarafına en kolay Döşemealtılıların gelebileceği 1000 yataklı şehir hastanesi yapıyoruz” dedi.

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesi yarın açılıyor!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesini yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hizmete açacak. Antalyalıların merakla beklediği şehir hastanesi 372 bin 917 metrekarelik arazi üzerinde inşa edildi.

Antalya Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Antalya Kepez'de inşa edilen şehir hastanesinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor.

Antalya Manavgat'ta inşaat kazası: 1 ölü!

Antalya Manavgat'ta çalıştığı inşaatın 3'üncü katından düşen işçi yaşamını yitirdi. Pars'ın cenazesi otopsi için Manavgat Devlet Hastanesi'nin morguna alındı.

Antalya Şehir Hastanesi'nin inşaat ihalesi meclis gündeminde!

Antalya Şehir Hastanesi inşaat ihalesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Budak, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Şehir Hastanesi'nin ihalesini Kolin İnşaat ve Nesma Yapı aldı!

Antalya 1000 Yataklı Şehir Hastanesi (Devlet Hastanesi) Yapım İşi İhalesi 29 Aralık'ta yapıldı. Antalya Şehir Hastanesi ihalesi, 990 milyon TL'ye Kolin İnşaat ve Pekerler iştiraki Nesma Yapı İş ortaklığına verildi.

Antalya Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Antalya'nın Kepez ilçesine inşa edilen Antalya Şehir Hastanesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hastanenin şantiye alanında inceleme yaptı. 

Antalya Şehir Hastanesi'nin inşaatı başladı!

Sağlık Bakanlığı'nca Kepez'de yapılması planlanan 1078 yatak kapasiteli Antalya Şehir Hastanesi'nin inşaatına start verildi.

Antalya'ya 1048 yataklı şehir hastanesi geliyor!

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, yeni yılda kente 1048 yataklı şehir hastanesinin kazandırılacağını açıkladı.

Manavgat'a yeni devlet hastanesi yapılması istemi mecliste!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan Manavgat Devlet Hastanesi'nin ilçe nüfusuna oranla kapasitesinin yetersiz kalması ve ilçeye yeni bir devlet hastanesi yapılması istemi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya'da inşaatta beton kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Antalya'da bir inşaatta beton kalıbının çökmesi sonucunda 4 işçi yaralandı. Yaralı işçiler, sağlık ekiplerince Atatürk Devlet Hastanesi ile Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Eski Kaş Devlet Hastanesi binası müzeye mi dönüşecek?

Antalya'nın Kaş ilçesindeki antik Antiphellos yerleşkesi içinde bulunan eski Kaş Devlet Hastanesi binasının müze olmasına dair yürütülen çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kaş Devlet Hastanesi binasının müze olması talebi mecliste!

Antalya'nın Kaş ilçesindeki antik Antiphellos yerleşkesi içinde bulunan eski Kaş Devlet Hastanesi binasının müze olmasına dair yürütülen çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

7 aylık kirayla 3 şehir hastanesi yapılabilir!

21/b usulüyle ihale edilen Samsun Şehir Hastanesi'ne gelen en düşük teklif 1 milyar 69 milyon TL'ydi. Antalya Şehir Hastanesi'ne gelen en düşük teklif ise 1 milyar 21 milyon oldu.

Antalya Masadağı hastanesi ne zaman yapıalcak Haberi

Antalya Masadağı hastanesi ne zaman yapıalcak

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hüseyin Samani seçim çalışmaları kapsamında Döşemealtı’nı karış karış gezdi. Bölgeye yapılacak yatırımları anlatan Samani,  “Kepez ve Döşemealtı için büyük bir müjde. Masadağı’nın üst tarafına en kolay Döşemealtılıların gelebileceği 1000 yataklı şehir hastanesi yapıyoruz” dedi

Yoğun seçim çalışmasına Döşemealtı’nda sürdüren AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hüseyin Samani, Döşemealtı’nda Yeniköy İlköğretim Okulu yararına düzenlenen kermese katıldı. Ardından Halil Akyüz Huzurevi’ni ziyaret eden Samani huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek onlarla sohbet etti.  Onlarla yakından ilgilenen Samani, yaşlıların sorun ve taleplerini dinledi. Huzurevi sakinleri tarafından yapılan el emeği göz nuru eserleri inceleyen Samaniye,  işlemeli taştan yapılan Osmanlı Tuğrası hediye edildi.

Kampus gibi hastane

Ziyaretlerin ardından Yağca Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek burada vatandaşlara seslenen Samani, yapılacak yatırımlar...