09 / 05 / 2024

antalya mermer nerede

antalya mermer nerede

Antalya Mermer Grup, Antalya OSB'de bulunan fabrika arazisine modern üretim tesisleri ve idari merkez yapmak için düğmeye bastı. 7.000 m2 kapalı, 14.000 m2 açık alana konumlanacak 9 katraklı yeni fabrikanın bu yıl sonunda tamamlanması planlanıyor...

Antalya TOKİ kura sonuçları 2023! Antalya TOKİ kura çekilişi ne zaman 2023? Antalya TOKİ kura çekimi nerede, saat kaçta?

TOKİ Antalya kura çekiminin ne zaman olacağı büyük bir merakla araştırılıyor. İşte beklenen TOKİ Antalya kura tarihi!

Sur Yapı tatil evleri Antalya nerede? Sur Yapı tatil evleri nerede yapılacak?

Sur Yapı tatil evleri, pek çok tatilcinin araştırdığı konuların başında gelmektedir. Tatil seçenekleri içinde yer alan Sur Yapı tatil evleri Antalya’ya dair merak edilenler!

Sur Yapı Tatil Evleri nerede? Sur Yapı Tatil Evleri Fiyat 2022 ne kadar?

Sur Yapı imzalı 'yeni nesil tatil' anlayışıyla geliştirilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Peki Sur Yapı Tatil Evleri nerede? Sur Yapı Tatil Evleri Fiyat 2022 ne kadar? İşte Sur Yapı Tatil evleri hakkında tüm detaylar...

1207 Antalya nerede?

1207 Antalya nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte 1207 Antalya nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya nerede?

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Sur Yapı Tatil Evleri Antalya nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Sur Yapı Antalya nerede?

Sur Yapı Antalya nerede? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Tamamlandığında 70 bin kişinin yaşaması beklenen projede satışlar tam gaz devam ediyor. 

Antalya Finike'deki mermer ocağına Danıştay'dan ret kararı!

Antalya'nın Finike İlçesi'nde sedir ve kızılçam ormanlarıyla kaplı Kızılcık Yaylası'ndaki bir maden ocağında faaliyetin sürmesi için mahkeme kararının yürütmesinin durdurulma talebi, Danıştay tarafından reddedildi.

Antalya Gündoğmuş'daki mermer ocağına ÇED gerekli değildir raporu verildi!

ANTALYA’nın Gündoğmuş İlçesi’nde bir firmanın mermer ocağı başvurusuna, ‘yaban hayatı mutlak koruma alanı’ olarak belirlenen bölge için başka bir alana ait ruhsatla ‘ÇED gerekli değildir’ raporu verildiği ortaya çıktı.

Ekizce Yaylası'ndaki mermer ocağı çalışmaları ormanı etkiledi!

EXPO 2016 Antalya'nın sembol çiçeği şakayıkın doğal yaşam alanı, sedir ormanlarıyla kaplı Ekizce Yaylası'nda 1 yıldır çalışmalarını sürdüren mermer ocağı, Sarıçınar Dağı'nı kaplayan sedir ormanını yok etti.

Finike Mermer Ocağı için 'ÇED gerekli değildir' raporu iptal!

Antalya’nın Finike İlçesi’nde sedir ve kızılçam ormanlarıyla kaplı Kızılcık Yaylası’ndaki bir mermer ocağına valilikçe verilen ’ÇED Gerekli Değildir’ raporunu iptal etti, Finike’de taş ocağı yapılacak alandaki sedir ağaçları kurtuldu.

Finike'de mermer ocağı izni iptal edildi!

Antalya'nın Finike ilçesinde sedir ve kızılçam ormanlarıyla kaplı Kızılcık Yaylası'ndaki bir mermer ocağına valilikçe verilen 'ÇED Gerekli Değildir' raporu ve maden arama izin belgesi, mahkemece iptal edildi.

Antalya Finike Mermer Ocağı için ÇED gerekli mi?

Antalya'nın Finike İlçesi'nde sedir ve kızılçam ormanlarıyla kaplı Kızılcık Yaylası'ndaki bir mermer ocağına valilikçe verilen 'ÇED Gerekli Değildir' raporu ve maden arama izin belgesi, mahkemece iptal edildi.

Antalya Mermer, Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı açıldı!

31 Mayıs Pazar gününe kadar açık kalacak fuarı yerli ziyaretçilerin yanı sıra 62 ülkeden 2 binin üzerinde profesyonelin ziyaret etmesi bekleniyor.

antalya mermer nerede Haberi

antalya mermer nerede

Türk doğal taş sektörünün önemli ihracatçılarından Antalya Mermer Grup, bir süredir çalışmalarını yürüttüğü yeni fabrika, depo ve merkez bina projesine başladı. Projeyle ilgili bilgi veren firmanın yönetim kurulu başkanı Emin Gülmez;

"2013 yılı başında proje onayı alınmış, inşa aşamasına geçilmiş ve SIMEC ile makina anlaşması yapılmış, 7.000 m2 kapalı, 14.000 m2 açık alana kanumlanacak 9 katraklı yeni bir fabrika inşa etmekteyiz. Şuan için İzmir - Türkiye, İstanbul – Türkiye, Xiamen – Çin, Vitoria – Brezilya, Big 5 Dubai ve Marmomacc – İtalya isimli uluslararası fuarlara düzenli olarak katılmaktayız. İhracatta yurt dışı fuarlara katılımı artırarak müşteri portföyümüzü daha da genişletmeyi hedefliyoruz. Kısacası profesyonel kadromuz, geniş makine parkurumuz ve genişlemeye devam eden ürün yelpazemiz ile hizmet ve hizmet sonrası müşteri memnuniyeti çerçevesinde...