29 / 04 / 2024

Antalya MITT Moskova Fuarı

Antalya MITT Moskova Fuarı

Antalya turizminin bu sezon nasıl şekilleneceğinin belirgin işaretlerinin ortaya çıkacağı MITT Moskova Fuarı, bu yıl 22'nci kez kapılarını açtı.

Antalya'nın 2016 turizm sezonundan beklentisi nasıl?

Türkiye'nin sınır ihlâlinde bulunduğu için Suriye sınırında düşürdüğü Rus savaş uçağı ile ilgili Moskova yönetiminin aldığı önlemler, şimdiye kadar en çok Antalya'yı etkiledi.

MITT Moskova Fuarı açıldı!

Antalya turizminin bu sezon nasıl şekilleneceğinin belirgin işaretlerinin ortaya çıkacağı MITT Moskova Fuarı, bu yıl 22'nci kez kapılarını açtı.

MITT Moskova 2015 Turizm Fuarı 18-21 Mart'ta!

Turizm sektörünün devleri Rusya'nın başkenti Moskova'daki "MITT'2015 Seyahat ve Turizm Fuarı"na hazırlanıyor. Fuar 18-21 Mart tarihleri arasında Moskova'da gerçekleşecek..

Antalya'daki Rus kiracılar gidiyor!

Moskova'daki 60 metrekare dairesini 3 bin dolara kiraya vererek, Antalya'da kirada yaşayan Ruslar da valizlerini toplamaya başladı. Antalya’daki Rus kiracılar artık rahat yaşayamayacakları için şehri terk etmeye başladı.

Moskova'daki Pokrovsky Sebze Hali kapandı!

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Antalya İhracatçılar Birliği Başkanı Mustafa Satıcı Rusya'nın başkenti Moskova'daki Pokrovsky Sebze Hali'nin kapalı kalmaya devam etmesi, yaş meyve-sebze ihracatçılarını tedirgin ettiğini söyledi...

Telman İsmailov'a Moskova'ya dönüş vizesi çıktı!

Antalya'da 1.5 milyar dolara inşa ettiği Mardan Palace otelinin açılışıyla Rusya Başbakanı Vladimir Putin'i kızdıran Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov, Moskova iş dünyasına dönüş vizesi aldı

Ruslar, Antalya'da lüks daire alma vaadiyle kandırıldı mı

Türk-Rus ortaklı bir inşaat şirketi, Moskova'da aralarında Rus sanatçılar Arkadiy Ukupnik ve Yakop Mihaliyiviç'in de bulunduğu onlarca Rus'a Antalya Havaalanı yakınındaki lüks siteden daireler sattı

Antalya'daki turizm tesis inşaatı faaliyetine son verildi

Antalya'nın Kemer ilçesi yakınlarındaki Kındılçeşme günübirlik kamp alanındaki tesis inşaatı faaliyetine son verildi

Antalya'da satılık ve kiralık hazine arsa ve arazileri!

Antalya'daki hazine taşınmazlarının ekonomiye kazandırılması için yapılan ihalelere 2010 yılında da devam ediliyor

Milli Emlak Antalya'da 2 adet arsa satacak

Antalya Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Batı Antalya Emlak Müdürlüğü 2 adet arsayı satışa çıkardı

HAVAŞ'ın Antalya'daki yeni istasyon binası hizmete girdi

HAVAŞ'ın yenilenen ve ilave yeni bölümlerinden oluşan Antalya İstasyon binası hizmet girdi

Antalya İstasyon binası hizmete girdi

TAV Havalimanları Holding'e bağlı ortaklıklardan Havaş'ın, yenilenen ve ilave yeni bölümlerden oluşan Antalya
İstasyon binası hizmete girdi

Antalya İl Özel İdaresi anaokulu bina inşaatı yaptıracak

Antalya İl Özel İdaresi, Antalya-Korkuteli Anaokulu bina inşaatını ve Serik Deniztepesi İlköğretim Okulu ek bina ikmal inşaatını yaptıracak

Antalya MITT Moskova Fuarı Haberi

Antalya MITT Moskova Fuarı

ANTALYA turizminin bıı sezon nasıl şekilleneceğinin belirgin işaretlerinin ortaya çıkacağı MITT Moskova Fuarı kapılarını açtı. Bu yıl 22'inci kez düzenlenen MITT Moskova Fuarı'nda Türkiye ve dolayısıyla Antalya en büyük katılımcı durumunda. Fuarda 8'inci holün tamamını kaplayan Türkiye pavyonunda tanıtım ve pazarlama çalışmaları devlet ve özel sektör tarafından ortaklaşa yürütülüyor. 37 binden fazla kişinin ziyaret etmesi beklenen MITT Moskova Fuarı'na Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik de yer aldı. Türkiye standım gezen Çelik, sektör temsilcileri ve katılımcılarla sohbet etti. 



Bakan Çelik, Türkiye standında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Ben de bizzat buraya gelerek turizmcilerimize desteğimi göstermek istedim. Aynı zamanda Rus muhataplarımla çeşitli görüşmeler gerçekleştireceğim. İnşallah aldığımız tedbirler olumlu sonuç verecek" dedi. 



KRİZ YÖNETİMİ YAPILIYOR

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun turizm sektörünün temsilcileriyle yaptığı toplantıyı anımsatan Turizm...