03 / 05 / 2024

antalya otelleri 2014

antalya otelleri 2014

Antalya'da geçtiğimiz yılbaşı dönemlerinde yüzde 90'ın üzerinde doluluğa ulaşan oteller, bu yıl yüzde 50-60'larda kaldı...

Avrupalılar Antalya’ya akın ediyor! Otellerde boş yer kalmadı, Antalyalı emekliler otelleri kapattı!

AB ülkelerindeki doğal gaz maliyetlerinin yüksek olması ve TL’nin yabancı para birimleri karşısında değer kaybı nedeniyle Türkiye Avrupalıların çekim merkezi haline geldi. Özellikle Avrupalı emeklilerin kışı Türkiye’de geçirmek için Antalya’da otelleri kapattığı belirtiliyor.

Antalya Nirvana Cosmopolitan Otel açıldı!

Ünlü otel zinciri markası Kilit Grup, 21’inci oteli için Antalya’da açtı. Kilit Grup Yönetim Kurulu üyesi Tolga Kilit, pandemiden sonra otelleri etap şeklinde açmayı düşündüklerini söyledi.

Antalya'da 5 yıldızlı oteller harabeye döndü!

Antalya'nın bir döneminin gözde otellerinden Divan Talya ve Ofo otelleri harabeye döndü.Hayalet yapıya dönen binalar bölge halkını tedirgin ediyor. 

Cornelia Otelleri'nden Belek'e 5 bin kişilik kongre merkezi!

Cornelia Otelleri Grubu, Antalya Belek'te 5 bin kişilik ileri teknoloji uluslararası kongre merkezi yatırımı yaptı. Kongre merkezi tamamlandığında Türkiye'nin en ileri teknoloji ve büyük kongre merkezi olacak. Merkez için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım ön görülüyor. 

Delphin Otelleri’nin sahiplerinden 4 kişi gözaltında!

Antalya'daki Delphin Otelleri’nin sahipleri arasında bulunan Ufuk Cömertoğlu, oğlu Alper Cömertoğlu, Mine Cömetoğlu ve Egemen Çömertoğlu FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Antalya Büyükşehir'in finansal başarısı tescillendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 2014 yılından beri rakamlarla yazdığı destan, İmar ve Yapı Derneği’nin yaptığı araştırma ile tescillendi.

Antalya Muratpaşa Belediye binasına kira incelemedi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi’nin 18 ay ek hizmet binası olarak kiraladığı binayla ilgili Antalya’da basının 2014’te gündeme getirdiği iddialara, devlet 2016 yılı sonunda inceleme başlatıldı.

Antalya Şerik'e yapılacak AVM imar planına aykırı mı?

Mülkiyeti Antalya Pamuk ve Narenciye Tanın Satış Kooperatifi Birliği'ne ait olan 2014 yılında ihale edilen 12.8 bin metrekarelik arsaya AVM ve rezidans yapılacaktı. Peki, son durum ne?

Menderes Türel Antalya projelerini anlattı!

Antalya’nın Belediye Başkanı Menderes Türel, “2009-2014 arası 15 yılı kaybettik. Telafisi için dünya çapında projeler başlattık. Büyük bölümünü 3 yılda tamamlayabileceğini ve hedefinin bu yeni projelerle ‘5 yıldızlı Antalya’ya ulaşmak olduğunu' belirtti.

Antalya'da konut satışları Eylül ayında yüzde 30 düştü!

TÜİK Antalya Bölge Müdürü Abdi Öncel, Antalya'da 2014 Eylül ayında 6 bin 136 konut satıldığına işaret etti. Öncel, konut satışının 2015 Eylül ayında yüzde 30 oranında azalarak 4 bin 294 olarak gerçekleştiğini söyledi.

Antalya Kundu Belek yolu ne zaman tamamlanacak?

Büyüksehir Belediye Baskanı Türel, Kundu-Belek arasını 7 dakikaya düsürecek yolu yakın takibe aldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Menderes Türel'in 29 Agustos 2014 tarihinde Aksululara müjdesini verdigi Kundu-Belek yolu tamamlandı

Elite World Otelleri rotasını yurtdışına çevirdi!

2014 ve 2015 yıllarının kendileri için yatırım yılı olduğunu ifade eden Elite World Otelleri Zincir Genel Müdürü Ünsal Şınık, yüzlerini yurtdışına çevirdiklerini ifade etti.

Antalya OSB'de arsa fiyatları arttı!

Halen 220 sanayicinin yatırım için beklediği Antalya OSB’de arsa metrekare birim fiyatları 35 dolardan 65 dolara çıktı. 2014’de ticari hacmini yüzde 10, istihdamını yüzde 22 artıran Antalya OSB temiz sanayi odaklı gelişmek istiyor

antalya otelleri 2014 Haberi

antalya otelleri 2014

ANTALYA, İstanbul, İzmir. Bodrum, Çeşme, kış turizm merkezleri Uludağ, Kartalyaka, Erciyes ve termal turizme yönelik Afyonkarahisar'daki termal oteller, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi ünlü sanatçıların konserleri yerine daha ekonomik kutlama programlarıyla yeni yılı karşılayacak. Sektör temsilcilerine göre. yılbaşı gecesinin çarşamba akşamına denk geliyor olması. oteller açısından yurtiçi turizmi olumsuz etkileyen bir etken. Türkiye'nin en büyük pazarı Rusya'da rublenin dolar karşısında yaşadığı büyük değer kaybı ve devalüasyon ile Avrupa pazarındaki Türkiye imajının zarar görmesi. talepleri düşürdü. Geçtiğimiz yıllarda yüzde 90"ın üzerinde doluluğa ulaşan oteller bu yıl yüzde 50-60'larda kaldı. 


'OTELLERİN YÜZDE 20'Sİ AÇIK? 

Türkiye Seyahat Acentalan Birliği (TÜRSAB) Akdeniz Bölge Yürütme Kurulu (BYK) İkinci Başkanı Muştala Egemen, yerli turist açısından bakıldığında, yılbaşının çarşamba gecesi olması nedeniyle çok fazla hareketlilik yaşanmadığını belirtti. Egemen. "Buna...