27 / 04 / 2024

antalya prestij blue shine rezidans

antalya prestij blue shine rezidans

68 konutun yer aldığı Prestij Blue Shine 'da fiyatlar 57 bin 9000 liradan başlıyor, projedeki konutlar hemen teslim ediliyor

Antalya Boğaçayı Yat Limanı için bilgilendirme toplantısı!

Antalya'nın prestij projelerinden olan Boğaçayı Projesi’nin en önemli etaplarından biri olan “Boğaçayı Yat Limanı Projesi için ÇED Sürecine Halkın Katılımı Toplantısı” yapıldı.

Antalya Şarampol Caddesi'nde çalışmalar son sürat!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şarampol Caddesi’ni dünyanın en güzel alışveriş sokaklarından biri haline getirecek projeyi adım adım hayata geçiriyor. Altyapı ve güzelleştirme çalışmaları süratle devam ederken, Şarampol sakinleri semtlerinin prestij ve değer kazanacağı için çok mutlu.

Gayrimenkul Profesyonelleri Generation Blue'da buluştu!

Coldwell Banker Türkiye, Gayrimenkul Profesyonellerini Generation Blue 2015'te buluşturdu. Dünya'nın en büyük gayrimenkul danışmanlığı şirketi Coldwell Banker, gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerini Antalya'da bir araya getirdi.

Coldwell Banker inşaat sektörünü Antalya'da bir araya getirdi!

Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlığı şirketi Coldwell Banker, gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerini Antalya'da bir araya getirdi. Blue Stars Ödülleri de Gen Blue 2015 kapsamında sahiplerini buldu.

Coldwell Banker Generation Blue 2015 Antalya'da düzenlenecek!

Dünya'nın en büyük gayrimenkul danışmanlığı şirketi Coldwell Banker, 13-14-15 Nisan tarihlerinde sektörün önde gelen isimlerini Antalya'da biraraya getiriyor.

Rising Blue Evleri satış ofisi adres bilgileri!

Rising Blue Evleri projesinde toplam 89 adet daire bulunuyor. Rising Blue Evleri satış ofisi adresi: Güller Pınarı Mahallesi Çırpanlı Sokak İbrahim Akay Apartmanı 4-A No:1 Alanya- Antalya' da yer alıyor.

Prestij Blue Shine Rezidans'ta 57 bin 900 liraya!

68 konutun yer aldığı Prestij Blue Shine 'da fiyatlar 57 bin 9000 liradan başlıyor, projedeki konutlar hemen teslim ediliyor

Prestij Blue Shine Residence'ta 57 bin 900 liraya!

Alanya Prestij Blue Shine Residence'ta fiyatlar 57 bin 900 liradan başlıyor, proje kapsamındaki konutların Mart 2013'te gerçekleşmesi planlanıyor

Antalya İstasyon binası hizmete girdi

TAV Havalimanları Holding'e bağlı ortaklıklardan Havaş'ın, yenilenen ve ilave yeni bölümlerden oluşan Antalya
İstasyon binası hizmete girdi

Antalya İl Özel İdaresi anaokulu bina inşaatı yaptıracak

Antalya İl Özel İdaresi, Antalya-Korkuteli Anaokulu bina inşaatını ve Serik Deniztepesi İlköğretim Okulu ek bina ikmal inşaatını yaptıracak

Antalya'daki oteller Maliye Bakanlığı'nı sevindirdi!

Maliye Bakanlığı, Antalya'da faaliyette bulunan 548 otel ve tatil köyünden, irtifak hakkı ile bu işletmelerin cirosundan 93 milyon TL gelir elde etti

Antalya'da yatırım yapılacak hazine arazileri belirlendi

Antalya Defterdarı Hidayet Mat, Antalya ve ilçelerinde yatırım yapılacak 52 milyon 561 bin 830 metrekare hazine arazisi tespit ettiklerini bildirdi

BTSO Başkanı Celal Sönmez, Antalya'ya okul yaptıracak!

BTSO Başkanı ve Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, Antalya'ya okul yaptıracak

antalya prestij blue shine rezidans Haberi

antalya prestij blue shine rezidans

Antalya Prestij Blue Shine Rezidans Prestij İnşaat imzası ile yükseliyor. 3.150 metrekare alana sahip projede anahtar teslimlerin Nisan 2013 'te gerçekleşmesi planlanıyor.


7 ve 12 katlı 2 blok halinde yükselen Prestij Blue Shine 'da 68 konut bulunuyor. 1 oda 1 salon konutların bulunduğu Prestij Blue Shine 'da satışlar devam ediyor.



Antalya Prestij Blue Shine Residence 'ın fiyatları 57 bin 900 liradan başlangıç gösteriyor. Proje kapsamındaki konutlara banka kredisi ile sahip olunabiliyor.


Konum olarak ;  Alanya'ya 11 kilometre, Gazipaşa Havalimanı'na 25 kilometre uzaklıkta bulunan Prestij Blue Shine 'da: jeneratör sistemi, fitness merkezi, Merkezi uydu sistemi, hamam, güvenlik kamera sistemi, asansör, yüzme havuzu, özel otopark, jakuzi, 7/24 güvenlik personeli, su kaydırağı, sauna, masaj odası, çocuk oyun alanları bulunuyor.


http://www.prestijresidence.com.tr/blueshine/index.html

0 242 528...