21 / 05 / 2024

antalya sahilleri mavi bayrak

antalya sahilleri mavi bayrak

Yaz sezonun açılmasıyla birlikte Antalya'da hareketlilik başladı. Antalya'da mavi bayraklı sahil sayısı 208'e yükseldi...

Antalya'da yerleşik yabancıların sayısı pandemiyle katlandı!

Güneşi, sahilleri, doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel dokusuyla 12 ay boyunca turistlerin merkezi olan Antalya, koronavirüs sürecinde de kente yerleşmeyi isteyen yabancıların gözdesi haline geldi. 

Antalya Konyaaltı Sahili’nde yıkım gerginliği!

Antalya Konyaaltı Sahili'nde, mavi bayrak kriterlerine aykırı yerleştirildiği öne sürülen locaların yıkımı, belediye ve işletmeciler arasında anlaşmazlık yarattı. 

Antalya’nın kalbi Muratpaşa!

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi, mavi bayraklı plajıyla Türkiye’nin gözdesi oldu. Başkan Uysal, “Muratpaşa ilçesi akvaryum gibi sahiliyle bunu hak ediyor. Umuyorum ki gelecek kuşaklara aynen bugün olduğu gibi pırıl pırıl sahiller bırakırız. Yeni 5 yıllık dönem için halkımızın oyuna talibim” dedi.

Fenix Yapı Antalya'daki ada bazlı dönüşüm projesini tanıttı!

2019 Mart ayında teslim edilecek olan Antalya'nın özel sektör eliyle yapılan ada bazlı ilk kentsel dönüşüm projesi tanıtıldı. Fenix Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Mavi, Antalya halkını bugüne kadar hep özel projelerle buluşturduklarını söyledi.

Antalya Alzheimer Hasta ve Hasta Yakını Merkezi açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında önemli bir projeyi daha hayata geçirdi. 'Mavi Ev' Antalya Alzheimer Hasta ve Hasta Yakını Merkezi yerli ve yabancı bilim insanlarının da yakından takip ettiği törenle hizmete açıldı.

Antalya sahilleri yenilendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’nin en güzel plajları arasında yer alan Mavi Bayraklı Konyaaltı Plajı, BeachPark, Sarısu Mesire Alanı Plajı, Kadınlar Plajı ve Beldibi 1 Atatürk Parkı Plajı yeni sezona hazır.

Cebeci 3. Etap Sahil Düzenleme Projesi için çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sahilleri vatandaşların hizmetine sunmaya devam ediyor. Eskiden yanına yaklaşılamayacak sahilleri Mavi Bayraklı plaj haline getiren Büyükşehir Belediyesi, Cebeci sahilini genişletmek amacı ile ihale düzenledi.

Kocaeli Cebeci 3. Etap sahili ihaleye çıktı!

Sahilleri Mavi Bayraklı plaj haline getirmeye çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cebeci 3. Etap sahil düzenlemesi için ihaleye çıktı. İhaleye 6 firma teklif verdi.

Kocaeli Cebeci Sahili 3. Etapla genişliyor!

Sahilleri Mavi Bayraklı plaj haline getirmeye çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Cebeci 3. Etap sahil düzenlemesi için ihaleye çıktı. İhaleye 6 firma teklif verdi. İşte ayrıntılar...

Van Gölü sahilleri mavi bayrak alacak!

Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ve Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Gölü sahillerinin "mavi bayrak" alması için Türkiye Çevre Eğitim Vakfına (TÜRÇEV) müracaat etti.

Başaran Ulusoy: Antalya'ya artık otel yapmayın!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, “Artık Antalya’ya otel yapmayın, sahilleri bırakın, İstanbul’a yapın” dedi.Ulusoy, “Ruslar iki şekilde tatile çıkar. Ya dertten ya zevkten. Dertten de zevkten de gelinecek ülke Türkiye” d

Tekirdağ sahilleri mavi bayraklı olacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yaptığı açıklamada Tekirdağ'ın atık su arıtma projesi tamamlandıktan sonra geniş bir sahil bandının mavi bayrak statüsüne kavuşacağını dile getirdi...

Antalya Kaş Marina mavi bayrak aldı!

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde 2011 yılında hizmete açılan Kaş Setur- Makyol Marina, mavi bayrak almaya hak kazandı.Kaş Setur- Makyol Marina. dördüncü kez mavi bayrak verildi.

antalya sahilleri mavi bayrak Haberi

antalya sahilleri mavi bayrak
Turistlerin en çok tercih ettiği şehirlerden biri olan Antalya'da hareketlilik başladı. Yaz sezonuna hızlı giriş yapan Antalya'da oteller yenilendi. Antalya'da mavi bayraklı sahil sayısı 208'e çıktı. Böylece Türkiye toplam 383 mavi bayrak ile dünyada 3.sıraya...