06 / 05 / 2024

Antalya satılık 7 arsa

Antalya satılık 7 arsa

Antalya Alanya Milli Emlak Müdürlüğü, Mahmutlar, Kestel, Yeniköy ve Oba Mahalleleri'nde bulunan 7 gayrimenkulü satışa çıkardı. Ham toprak ve arsa cinsindeki gayrimenkullerin toplam bedeli 6 milyon 66 bin 324 TL olarak belirlendi.

Antalya kiralık ve satılık konut fiyat artışında dibi gördü! Ruslar ülkelerine döndü, konut piyasası altüst oldu!

2022 yılında savaştan kaçan Rusların gelişiyle kiralık ve satılık konut fiyat artışında Türkiye'nin zirvesini gören, Antalya, Rusların geri dönüşünün de etkisiyle bu Şubat ayında listenin dibine geriledi. İşte o rakamlar...

İzmir ve Antalya'da satılık 7 arsa! İmarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir ve Antalya'da yer alan 7 arsa satışa çıkarıldı. İmarlı arsaların satış ihaleleri 6 Şubat ve 7 Şubat'ta yapılacak.

Antalya'da satılık konut fiyatları yüzde 13.91 arttı!

Antalya'da Mayıs 2020 sonu itibarıyla satılık konut fiyatlarında, son bir yılda yüzde 13.91 artış yaşandı. Konutlarda ortalama metrekare fiyatı ise 2 bin 375 lira oldu.

Ankara Büyükşehir'den 13.7 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ ve Pursaklar İlçesi'nde yer alan konut imarlı 7 arsa ihale ile satılıyor. İhale 11 Ekim'de yapılacak..

Panorama Park Antalya satılık!

Ulu İnşaat tarafından Antalya'da hayata geçirilen Panorama Park Evleri tek blok olarak yükseliyor. Panorama Park Antalya satılık fiyatları 461 bin 798 TL'den başlıyor.

Manzara 7/24 satılık ev fiyatları!

Manzara 7/24 satılık ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Projede sıfır faizle 100 aya kadar ödeme imkanı sunuluyor...

Sur Yapı Antalya satılık ev fiyatları!

Sur Yapı Antalya satılık ev fiyatları 107 bin TL'den başlıyor. Yüzde 5 indirim imkanı bulunan Sur Yapı Antalya projesinde konutlar için yüzde 20 peşinat veriliyor...

Sur Yapı Antalya satılık daire fiyatları!

Sur Yapı'nın Sur Yapı Antalya  projesine her ilden talep yağıyor. Sur Yapı Antalya satılık daire fiyatları 107 bin TL'den başlıyor.

Gaziantep'te 58.6 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 6 ilçedeki 7 arsa ihale usulü ile satılıyor. İhale 8 Kasım'da yapılacak..

Ispartakule Bizimevler 7 satılık daire fiyatları!

Ispartakule Bizimevler 7 satılık daire fiyatları 585 bin TL'den başlıyor. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılan projede İhlas Holding imzası bulunuyor...

İhlas Bizim Evler 7 satılık konut fiyatları!

İhlas Bizim Evler 7 satılık konut fiyatları minimum 585 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Ispartakule'de İhlas Holding imzasıyla yükseliyor...

Bizim Evler 7 satılık daire!

Tamamı nakit ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Bizim Evler 7 satılık daire fiyatları 585 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler hemen yapılıyor.

Erzurum'da 50.6 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Yakutiye ve Palandöken ilçelerinde yer alan toplam 7 arsa satılıyor. Arsaların ihalesi 12 Eylül'de yapılacak...

Antalya satılık 7 arsa Haberi

Antalya satılık 7 arsa

Antalya Alanya Milli Emlak Müdürlüğü, Mahmutlar, Kestel, Yeniköy ve Oba Mahalleleri'nde bulunan 7 gayrimenkulü satışa çıkardı. Ham toprak ve arsa cinsindeki gayrimenkullerin toplam bedeli 6 milyon 66 bin 324 TL olarak belirlendi.


 


ANTALYA İLİ ALANYA İLÇESİ MİLLİ EMLAK MÜDÜRLÜĞÜNDEN


1- Yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmazların satış ihaleleri 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü ile karşılarında yazılı tarih ve saatte Alanya Milli Emlak Müdürlüğünde toplanacak komisyonca yapılacaktır.


2- 1 ve 5 no.lu taşınmazlar 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar planında Tercihli Kullanım Alanında kalmaktadır....