17 / 05 / 2024

Antalya Stadı elektrik

Antalya Stadı elektrik

Antalya Stadı elektriğini kendi üretecek. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğinde Antalya’da inşa edilen 33 bin kişilik stadyum, elektriğini kendisi üretecek.

Antalya için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Antalya ili sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

İstanbul ve Antalya için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ve Antalya illeri sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Antalya Kemer için acele kamulaştırma kararı!

Antalya ili, Kemer ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Antalya Korkutelili inşaatçılar iş yeri denetiminde!

Antalya Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü, ilçede bulunan iş yerlerinde denetimler gerçekleştirdi.

Antalya'da acele kamulaştırma kararı!

Antalya'da bulunan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya Millet Bahçesi'nin yapımı durduruldu!

Antalya’da yıkılan eski stadın yerine yapımına başlanan Millet Bahçesi'nin yapımı durduruldu. Alanda bulunan palmiye ağaçları kurumaya yüz tuttu.

Mardan Antalyaspor Stadı 51 milyon TL'ye satılıyor!

Antalya İli Aksu İlçesi Kundu Köyü'nde yer alan 28.394,51 metrekare yüzölçümlü Mardan Antalyaspor Stadı 51 milyon TL bedel ile satışa çıkarılıyor.

Trabzon Akyazı Stadı 21 Kasım'da açılacak!

Trabzonspor’da yapımına 2013’te başlanan Akyazı Stadı’nda sona gelindi. Türkiye’nin deniz doldurularak inşa edilen ilk stadyum olma özelliğine sahip Akyazı 21 Kasım’daki Antalya maçıyla hizmete girecek.

Antalya Stadı, Antalyaspor’a devredildi!

Gençlik ve Spor Bakanlığına ait 33 bin kişilik Antalya Stadı, düzenlenen protokol töreniyle Antalyaspor’a devredildi.

Yeni Bornova Stadı'na elektrik engeli!

Türkiye 1'inci Ligi'de Göztepe, bu haftadan itibaren iç saha maçlarını oynamayı planladığı Doğanlar'daki Yeni Bornova Stadı'na elektrik arızası yüzünden kavuşamadı.

Antalya Kumluca HES projesinin ÇED toplantısı 8 Eylül'de!

Reis RS Enerji Elektrik Üretimi Motorlu Araçlar Tütün Ürünleri Dağıtım Pazarlama Sanayi ve A.Ş., Antalya İli, Kumluca İlçesi sınırları içerisinde Alakır Çayı üzerinde enerji üretimi için HES yapmayı planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 8 Eylül'de yapılacak.

Antalya Hasan Doğan Stadı yıkılıyor!

Antalya Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, önümüzdeki süreçte temeli atılacak ve açılışı yapılacak hizmetleri anlattı. Tütüncü, Hasan Doğan Stadı’nın yıkılarak yerine 10 bin kişilik yeni stat yapılacağını duyurdu.

Antalya Arena Stadı'nın yanındaki alan imara açılıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokolle stadyum ve spor tesisleri karşılığı TOKİ'ye devredilen, Antalya Arena'nın doğusundaki 40 bin metrekarelik köşe parsel için kollar sıvandı.

Antalya Stadı elektrik Haberi

Antalya Stadı elektrik

23 Haziran 2013’de temeli atılan ve 100. Yıl Spor Kompleksi'nin bulunduğu alanda inşa edilen stadyumun Nisan 2015’de tamamlanması hedefleniyor.


Yapımı hızla devam eden 33 bin kişilik Antalya Stadyumu, antik kentlerden esinlenilerek arenaya benzetildi ve 360 derece tam daire olarak tasarlandı. Rengi ise kırmızı-beyaz olacak.


Stadın çatı bölümü ise özel olarak hazırlanıyor. 16 bin metrekarelik çatı ile tüm tribünlerin üzeri kapatılacak. Çatının 13 bin metrekarelik bölümünde yer alacak güneş enerji panelleri ile elektrik üretilecek, stat kendi enerjisini karşılayacak. Ayrıca çatının 5 bin metrekarelik bölümü çimlerin güneş alabilmesi için şeffaf malzemeden yapılacak.


UEFA kriterlerine uygun şekilde hazırlanacak statta 44 loca bulunuyor. 8 bin metrekarelik ticari alanın da yer alacağı statta bin 200 araçlık otopark yer alıyor. Stat, maç olmadığı günlerde ise faal olan bir...