03 / 05 / 2024

antalya stadyum

antalya stadyum

Sporda markalaşma 23 Haziran 2013 yılında temeli atılan ve 100 Yıl Spor Kompleksi'nin bulunduğu alanda yeniden inşa edilen stadyumun 14 Nisan 2015 tarihinde tamamlanacağı bildirildi.

Antalya Millet Bahçesi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Işıklar’da yıkılan stadyum alanı yerinde hayata geçirdiği Millet Bahçesi projesinde sona gelindi.

Antalya Millet Bahçesi'nde sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Işıklar’daki yıkılan stadyum alanı yerinde yapımını sürdürdüğü Millet Bahçesi çalışmalarında sona gelindi.

Antalya Millet Bahçesi şekilleniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Işıklar’daki yıkılan stadyum alanı yerinde inşaatını sürdürdüğü millet bahçesi şekilleniyor.

TOKİ Antalya'da 4 bin 432 adet konut inşa etti!

Toplu Konut İdaresi tarafından Antalya'da toplam 4 bin 432 adet konut,stadyum, 12 okul, 9 hastane, 3 cami, 2 ticaret merkezi ve 1 yurt inşa edildi...

Antalya Kent Müzesi 2018'de açılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kavşağı ile Andızlı Mezarlığı arasında yen alan yeni hizmet binasına taşındı. Sıra boşaltılan alan ile yıkılan eski stadyum alanını da kapsayan Antalya Kent Müzesi Projesinin hayata geçirilmesine gelindi. Müze'nin 2018'de ziyarete açılması bekleniyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 100. Yıl alanı tartışması!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Menderes Türel, 100.Yıl alanına yapılan 33 bin kişilik stadyum ve 10 bin kişilik kapalı spor salonu alanı karşılığında TOKİ’ye verilen arsaya yapılacak olan ticari alan ile ilgili imar planı eleştirilerine cevap verdi.

Antalya'da TOKİ'ye devredilen arsaya ne yapılacak?

33 Bin kişilik stadyum ve 10 bin kişilik kapalı spor salonu karşılığında TOKİ'ye verilen alan yıllar sonra yeniden Antalya gündemine oturdu.

Antalya Arena Stadı'nın yanındaki alan imara açılıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokolle stadyum ve spor tesisleri karşılığı TOKİ'ye devredilen, Antalya Arena'nın doğusundaki 40 bin metrekarelik köşe parsel için kollar sıvandı.

İzmir'deki stadyum projelerinde son durum!

Son dönemde Antalya'dan Bursa'ya, Konya'dan Rize'ye, Afyonkarahisar'dan Kayseri'ye kadar Türkiye'nin dört bir yanında yeni ve birbirinden modern statlar açılırken ülkenin 3'üncü büyük kenti İzmir, tam bir stadyum mezarlığına döndü.

Yıkılan Antalya Atatürk Stadyumu'nun yerine ne yapılacak?

Türkiye'de yıkılan her stadın milyonlarca lira değerindeki arazilerinde gökdelenler ve AVM'ler yükselirken, Antalya Atatürk Stadyumu, park olacak. Stadyum hatırlardaki yerini Antalya Kent Müzesi'nin bir bölümü olarak korumaya devam edecek.

Antalya Stadı açılışı bekliyor!

Antalya stadyumu için tartışmalar devam ediyor. Haber ajansları birbirlerinden farklı bilgiler geçerken, stadyum inşaatının kapasite artırımı nedeniyle uzadığı anlaşıldı.

Antalya Stadyumu yeni sezona yetişemeyecek!

Antalyasporlu taraftarların dört gözle beklediği Yeni Antalya Stadyumu Spor Toto Süper Lig'e yetişmiyor. Stadyum en erken 27 Eylül'de futbol oynamaya uygun hale gelecek.

Antalya'da stadyum inşaatında 1 işçi öldü!

Antalya ' da 33 bin kişi kapasiteli stadyumunun inşaatında, 6 aydın ağabeyleriyle birlikte çalışan 25 yaşındaki Turan Abalı, kullandığı " forkliff' in devrilmesi sonucu öldü...

antalya stadyum Haberi

antalya stadyum


Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğinde Antalya'da  yapımına başlanan 33 bin kişilik stadyumunda çalışmalar devam ediyor. Sporda markalaşma 23 Haziran 2013 yılında temeli atılan ve 100 Yıl Spor Kompleksi'nin bulunduğu alanda yeniden inşa edilen stadyumun 14 Nisan 2015 tarihinde tamamlanacağı bildirildi. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcafeoğlu, temeli atılan 33 bin kişilik Antalya Stadyumu'nun, Antalya'yı sporda markalaştıracağını söyledi. 


Hayalden eyleme Yüklenici firmanın çalışmalarını hızlandırdığını belirten Hacıcaferoğlu, stadyumun belirtildiği tarihten daha erken teslim edilebileceğini belirtti. Stadyumun yanında 10 bin kişilik spor salonu, 3 bin 500 seyirci kapasiteli olimpik yüzme havuzu ve buz paten salonu inşaatının da devam ettiğini vurgulayan Hacıcaferoğlu, "Bunlar hayalden eyleme geçiyor ve spor kazanıyor. Kısa bir süre içinde tamamını bitireceğiz" diye konuştu


Antalya...