30 / 04 / 2024

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu 42. Toplantısı gündem maddeleri belli oldu!

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu 42. Toplantısı gündem maddeleri belli oldu!

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu 42. Toplantısı gündem maddeleri belli oldu. Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu 42. Toplantısı 25 - 26 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

The Guardian'dan flaş bilgi: Kral Charles ölen insanların varlıklarını kendi mirasına geçiriyor! 

Kral 3. Charles'ın özel mülkü olan ve ona gelir sunan Lancaster Dükalığı'nın iç belgelerine ulaşan The Guardian, kimsesi olmayan ve yaşamını yitiren insanların varlıklarının, bağış yapılacağı iddiası ile Kral'ın mirasına aktarıldığını ortaya koydu. İşte detaylar...

SEC, Binance'in ABD'deki varlıklarının dondurulmasını talep etti!

Paylaşılan detaylara göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), dava açtığı kripto para borsası Binance'in ABD'deki varlıklarının dondurulmasını talep etti.

Avrupa Birliği ülkeleri, kripto varlıkları vergilendirmeye hazırlanıyor!

Avrupa Birliği (AB) üyesi ülkeler, kripto varlıkların vergi kaçırılmasında kullanımını engellemek amacıyla bu alanda otomatik bilgi paylaşımında bulunulmasında anlaştı.

AB kara para ve kripto varlıklar konusunda yeni önlemler alıyor

AB kara paranın ile mücadele ve kripto varlıkların alım satımıyla ilgili yeni yasal düzenlemeler getirmeye hazırlanıyor. Nakit ödemelere sınırlama getirilirken kripto varlık alım satımında ise kimliklerin daha şeffaf olması hedefleniyor.

Mercedes mal varlıklarını devretti! Tamamen piyasadan çekiliyor

Rusya’nın Ukrayna’yı işgal girişiminin ardından Avrupalı devler bir bir Rusya’dan çekilme kararı alırken son olarak Mercedes de ülkeden tamamen çekildi. Mercedes ülkedeki tüm varlıklarını Rus Avtodom şirketine devretti.

Yerli yatırımcı pay senedi varlıklarında yükseliş! 1 trilyon TL’yi aştı

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği, yerli yatırımcıların pay senedi varlıklarının eylül ayı sonu itibarı ile 1 trilyon 36 milyar Türk Lirası’na ulaştığını duyurdu. İşte detaylar…

1.1 milyar dolar değerindeki mal varlıklarını 1 euroya satın aldı!

Norveçli enerji devi Equinor şirketi Rusya’dan tamamen çekilme kararı aldı. Bu kara söz konusu şirkete pahalıya mal oldu. Uzun süreli görüşmelerin ardından Equinor ülkedeki tüm mal varlıklarından vazgeçti. Rus enerji devi Rosneft 1.1 milyar dolar değerindeki mal varlıklarını 1 euroya satın aldı.

Evergrande, varlıklarını satacak mı?

Çinli dev gayrimenkul geliştirme şirketi Evergrande, nakit darboğazında kaldı. Haftalardır gündemden düşmeyen şirket, bu sefer de varlıklarının satışı iddiasıyla gündemde.

Milyonerlerin gayrimenkul varlıkları 418,3 trilyon oldu!

Credit Suisse tarafından yayınlanan yeni bir rapordaki verilerde, Kovid-19 pandemisi sürecinde 5 milyon kişi milyoner oldu. Kişilerin gayrimenkul varlıklarının toplam değeri 418,3 trilyonu buldu.

Muğla'nın Barış Köyü'nde kaçak inşaat gerginliği! 

Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından 'Birinci Grup Anıtsal Yapı' olarak tescillenen Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'nde, kaçak inşaat yapılması çevre halkının tepkilerine neden oldu. 

Milyarderlerin varlıklarını yöneten aile ofisleri mercek altına alındı!

Toplam 6 trilyon dolar değerinde servet yöneten “aile ofisleri”, ABD’li Archegos’un iflasının ardından otoritelerin radarına girdi. Aralarında SEC ve ABD Vadeli İşlemler Komisyonu gibi otoriteler ABD’de varlıklı birey ve ailelerin kişisel varlıklarını yöneten aile ofisleri mercek altında...

4 ildeki bazı bölgeler koruma alanı kapsamına alındı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü tarafından Edirne, Antalya, Tekirdağ ve Kocaeli'nde bazı alanlar, "Nitelikli Doğal Koruma Alanı", "Sürdürülebilir Koruma ve Kontrollü Kullanım Alanı" ve "Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı" şeklinde tescillendi.

Antalya'daki Bambus Plajı ve Koyu'na kiralama talebi!

Antalya’da, denizden dubalarla iş makinesi getirip doğa harikası falezlere beton döken şirket, 6 yılın ardından Bambus Plajı ve Koyu’nu yeniden kiralamak için Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu’na başvuruda bulundu.

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu 42. Toplantısı gündem maddeleri belli oldu! Haberi

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu 42. Toplantısı gündem maddeleri belli oldu!


Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu 42. Toplantısı gündem maddeleri belli oldu. Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu 42. Toplantısı 25 - 26 Ağustos 2014 tarihinde saat 09.00'da Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Binası adresinde yapılacak.


25.08.2014 Tarihinde Görüşülecek Konular:

1.Isparta İli, Merkez İlçesi Yakaören Köyü II. Derece Doğal Sit Alanındaki 2654, 2662, 2664, 3716 ve 3795 parsellerin kiralanması talebinin değerlendirilmesi.  

2.Isparta İli, Merkez İlçesi, Gölcük Tabiat Parkı I.-II Derece Doğal Sit Alanında Uzun Devreli Gelişme Plan talebinin değerlendirilmesi.

3.Antalya İli, Kaş İlçesi, Kaputaj Mevkii I. Derece Doğal Sit Alanında B Tipi Mesire Yeri  talebinin değerlendirilmesi.

4.Antalya İli, Kepez İlçesi, Varsak Bölgesi I. Derece Doğal Sit Alanındaki 1716, 1729, 1763, 1764 no.lu parseller ile ilgili plan tadilatı talebinin değerlendirilmesi. 

5.Antalya İli, Muratpaşa İlçesi Lara...