26 / 05 / 2024

Antalya teleferiği ne zaman açılacak

Antalya teleferiği ne zaman açılacak

Avrupa'nın en büyük Şişme Çocuk Köyü Antalya'da kuruluyor. 5 milyon 870 bin liralık bütçeyle kurulacak olan Çocuk Köyü Ağustos'ta açılacak.

Antalya TOKİ kura sonuçları 2023! Antalya TOKİ kura çekilişi ne zaman 2023? Antalya TOKİ kura çekimi nerede, saat kaçta?

TOKİ Antalya kura çekiminin ne zaman olacağı büyük bir merakla araştırılıyor. İşte beklenen TOKİ Antalya kura tarihi!

Antalya'da iş arayanlar dikkat! İlanı İŞKUR duyurdu

İŞKUR'dan yapılan açıklamada; Antalya Alanya Belediyesi'ne, temizlik personeli olarak istihdam edilmek üzere 65 işçi alınacağı kaydedildi. İlanda son başvuru tarihinin 25 Nisan 2022 olduğu belirtildi.

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kura çekilişi ne zaman?

Toplam 425 adet konutun satış çıkarıldığı projede 2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1'ler için kura çekilişi yapıldı. Peki Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Evleri kura çekilişi ne zaman?

Sivas İmranlı TOKİ Evleri kura çekilişi ne zaman?

Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanan TOKİ Sivas İmranlı projesinde daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki Sivas İmranlı TOKİ Evleri kura çekilişi ne zaman?

Nevşehir Merkez Kale TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 80 adet dairenin kentsel dönüşüm projesi kapsamında satışa çıkarıldığı projede ev fiyatları 96 bin 794 liradan başlıyor. Peki Nevşehir Merkez Kale TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Aksaray Merkez Emekli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 300 adet konut emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Aksaray Merkez projesinde daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki Aksaray Merkez Emekli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışta olduğu projede ödemelere göre yüzde 12 veya yüzde 20 peşinat sağlanıyor. Peki Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Düzce Camikebir Evleri kura çekilişi ne zaman?

Kentsel dönüşüm projesi olarak yükselen projesinde dün 47 daire için kura çekilişi gerçekleşti. Peki 198 konutluk ek ihale TOKİ Düzce Camikebir Evleri kura çekilişi ne zaman?

Konut alana devlet desteği ne zaman?

26 Şubat 2016 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Konut hesabı ve devlet katkısına dair yönetmelik gereğince konut alana devlet desteği yapılacak. Peki, konut alana devlet desteği ne zaman başlayacak?

TOKİ Adana Sarıçam Konutları kura çekilişi ne zaman?

Emekli TOKİ Adana Sarıçam'da toplam 300 adet daire emekli kategorisinde satışa çıkarıldı. Projedeki daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki TOKİ Adana Sarıçam Konutları kura çekilişi ne zaman?

Adana Sarıçam TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 300 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede ev tipleri 2+1 şeklinde dizayn edildi. Peki Adana Sarıçam TOKİ Emekli kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Balıkesir Manyas Evleri kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 500 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki TOKİ Balıkesir Manyas Evleri kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi ne zaman?

Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı projede başvuru ücreti 500 liradır. Projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi ne zaman?

Antalya teleferiği ne zaman açılacak Haberi

Antalya teleferiği ne zaman açılacak

Çocuk dostu kent Antalya'da çocuklara yönelik çok 'havalı' bir proje hayata geçiyor. 2014'te dünyanın farklı ülkelerinden 12 yaşın altında 1 milyon 860 bin çocuk turisti ağırlayan Antalya, yeni projesiyle çocukların kalbini fethedecek. Avrupa'nın en büyük Şişme Çocuk Köyü Sarısu'da açılacak. 


5.9 MİLYONLUK PROJE 

Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden ANET tarafından 5 milyon 870 bin liraya mal edilecek Çocuk Köyü, 6 bin 500 metrekarelik alana kurulacak. Çocuk Köyü, şişirme bir çadır ile kapanacak. Bu alan 5 bin 500 metrekare ölçek ile Türkiye'nin en büyük kapama alanı olacak. Projenin 1 Ağustos'ta açılması planlanıyor. Kapama projesini Sydney Olimpiyat Stadı'nın üzerini de kapatan Çin firması gerçekleştirecek. Kapama alanı 200 kilometre rüzgara ve metrekareye düşecek 150 kilogram yağışa dayanıklı olacak. Bu özellikleriyle eğlence parkı 12 ay hizmet verecek....