02 / 05 / 2024

Antalya temizlik

Antalya temizlik

Antalya'da kent genelinde temizlik yapılıyor. Antalya'da önceki akşamdan dün öğle saatlerine kadar etkili olan fırtına ve kuvvetli yağışın ardından kent genelinde temizlik ve onarım çalışmalarına başlandı.

Antalya'da iş arayanlar dikkat! İlanı İŞKUR duyurdu

İŞKUR'dan yapılan açıklamada; Antalya Alanya Belediyesi'ne, temizlik personeli olarak istihdam edilmek üzere 65 işçi alınacağı kaydedildi. İlanda son başvuru tarihinin 25 Nisan 2022 olduğu belirtildi.

Temay Temizlik'ten Antalya Manavgat'a 280 odalı otel!

Temay Temizlik, Antalya Manavgat'ta 280 oda ve 560 yatak kapasiteli otel inşa etmeye hazırlanıyor. Otelin 2019 sonunda hizmete açılması hedefleniyor..

Antalya Muratpaşa'da vergi ödemeleri 28 Kasım'da yapılabilecek!

Antalya Muratpaşa Belediyesi vezneleri, mükelleflerin, emlak ve çevre temizlik vergisi ödemelerinde sıkıntı yaşamaması için 28 Kasım Cumartesi günü hizmet verecek.

Antalya Kırkgöz su kaynağında çevre kirliliği!

Antalya'nın doğa harikası su kaynağı Kırkgöz, günübirlik ziyaretçilerin atıkları nedeniyle adeta çöplüğe dönüştü.Ali Özdemir geç kalınmadan bölgede temizlik çalışması yapılmasını istedi.

Antalya'daki tarihi yapılar temizleniyor!

Büyükşehir Belediyesi, kentin tarihi güzelliklerini ortaya çıkarmaya ve korumaya devam ediyor. Antalya’nın sembollerinden biri olan Kaleiçi Kesik Minare çevresinde temizlik çalışmalarına başlandı.

Antalya'da kent genelinde temizlik yapılıyor!

Antalya'da kent genelinde temizlik yapılıyor. Antalya'da önceki akşamdan dün öğle saatlerine kadar etkili olan fırtına ve kuvvetli yağışın ardından kent genelinde temizlik ve onarım çalışmalarına başlandı.

Antalya'da tarihi yapılarda bakım çalışmaları sürüyor!

Büyükşehir Belediyesi, kentin tarihi güzelliklerini ortaya çıkarmaya ve korumaya devam ediyor. Antalya’nın sembollerinden bir olan Kaleiçi Kesik Minare’de Nisan ayında yapılan temizlik çalışmalarının ikinci etabı başladı.

Antalya'da tarihi yapılarda bakım çalışmaları sürüyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentin tarihi güzelliklerini ortaya çıkarmaya ve korumaya devam ediyor. Antalya’nın sembollerinden bir olan Kaleiçi Kesik Minare’de Nisan ayında yapılan temizlik çalışmalarının ikinci etabı başladı.

Kaleiçi Yat Limanı'nda temizlik çalışmaları başladı!

SABAH Akdeniz'in Kaleiçi Yat Limanı'nm içler acısı halini aktaran 'İşte Antalya'nın en değerli yeri' başlıklı manşet haberi üzerine harekete geçen Antalya Büyükşehir Belediyesi, temizlik personeli ile makyaja girişti...

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne haciz!

Açıkel Temizlik Firması' nın 2009 yılından kalma yaklaşık 2 milyon lira alacağı nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediyesi binasındaki bazı klima, masa, sandalye ve televizyonlara haciz konuldu.

Hazine'den Antalya'da satılık hastane ve AVM arsaları!

Maliye Bakanlığı, Antalya'da özel hastane ile alışveriş merkezi ve ticaret merkezi yapmaya uygun hazine arazilerini ihale ile satışa çıkardı

Antalya Vacide Özman Konakları'nda 70 bin Euro'ya!

Antalya Konyaaltı'nda hayata geçirilen Vacide Özman Konakları'nda fiyatlar 70 bin Euro'dan başlıyor

Antalya'daki turizm tesis inşaatı faaliyetine son verildi

Antalya'nın Kemer ilçesi yakınlarındaki Kındılçeşme günübirlik kamp alanındaki tesis inşaatı faaliyetine son verildi

Antalya temizlik Haberi

Antalya temizlik

Antalya'yı etkisi altına alan fırtına, dün öğle saatlerinde etkisini kaybetti. Yağış ise hızını azaltmasına rağmen ara ara etkili olmaya devam etti.


Fırtınanın ardından kent genelinde kopan ve kırılan ağaç dalları ve tabelalara yönelik temizlik çalışmalarına başlandı. Kent genelinde sel sularına kapılan çok sayıda araç plakası da suların çekilmesiyle ortaya çıktı.


Her yaz binlerce turisti ağırlayan Konyaaltı Plajı'nda deniz, kuvvetli yağışın ardından kızıl renge büründü. Fırtınanın etkilerini görmek için plaja gelen vatandaşlar, denizin kızıl halinin fotoğrafını çekti.


Sarısu Deresi'nin taşması sonucu hasar oluşan Antalya-Kemer Karayolu'nda onarım çalışmalarına devam edildi. Dün fırtına sırasında bir teknenin battığı Kaleiçi Yat Limanında ise diğer teknelerden bazılarının iplerini kopardıkları, çarpma sonucu hasara uğradıkları görüldü.


En çok yağışı Kaş ilçesi aldı


Meteoroloji 4. Bölge Müdürü Erol Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada,...