28 / 04 / 2024

Antalya TFF Belek tesisleri

Antalya TFF Belek tesisleri

TFF, Antalya'nın dünyaca ünlü turizm bölgesi Belek'te özellikle alt liglerdeki kulüplerin kamp yapmalarına olanak sağlayacak tesislerin kurulması için gerekli imar plan değişikliği Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onaaylandı

ÖZAK GYO Antalya Belek Ela Otel'den elde edilecek geliri ve üst hakkı pazar değerini açıkladı

ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Belek Ela Excellence Resort Otel 2022 Yıl Sonu Değerleme Raporunu açıkladı.

Antalya'daki yangın üssü arazisi yatırıma açıldı iddiası!

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesinde yatırıma açılan yerler arasında, ‘yangın üssü’ olarak kullanılan arazinin de bir bölümünün bulunduğu iddia edildi.

Antalya Serik'te 9.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Serik 1. Satış Memurluğu, Antalya ili, Serik ilçesi, Belek Mahallesi, 1670 ada 1 parselde yer alan arsayı 9 milyon 452 bin 400 TL'ye satıyor...

Antalya Serik'te kirayı ödeyemeyen kiracıya icra!

Antalya Serik’te Kovid-19 sebebiyle işleri kötüye giden esnaf Ramazan Çınar’ın mal sahibi Belek Mahallesi imamı Süleyman Yıldırım tarafından kirasını ödeyemediği için icra memurları eşliğinde dışarı atıldığı ileri sürüldü. 

Antalya Serik'teki 315 bin metrekarelik alan yapılaşmaya açılıyor mu?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı yaptığı açıklamada Serik'in Belek ve Kadriye mahallelerinde toplam 315 bin metrekarelik alanın halkın kullanımından çıkarılmak istendiğini belirterek, yapılaşmaya açılacağını söyledi.

Mehmet Nuri Ersoy'dan Antalya'da iki halk plajı müjdesi!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy yaptığı açıklamada, Antalya'da kapsamlı 2 halk plajı açacaklarını müjdeleyerek, "Antalya Belek bölgesinde Belek ve Kadriye plajları açılacak. Bu plajlar çok daha modern ve çok büyük halk plajları olacak. Buna kıyı da müsait." diye konuştu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 'Belek imar planı' açıklaması!

Antalya Belek'te yapılan imar planı değişikliği günübirlik alan niteliğindeki arazilerin bir kısmını 3 ayrı otel için yapılaşmaya açtı. Konuyla ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Belek Özel Çevre Koruma Bölgesi'nin sınırları değiştirilecek!

Antalya ili sınırları içerisinde bulunan Belek Özel Çevre Koruma Bölgesinin sınırları değiştirilecek.

Jennifer Lopez Antalya'da kurşun geçirmez camlı villada kalacak! 

Dünyaca ünlü yıldız Jennifer Lopez Antalya konseri için, Belek'te kurşun geçirmez camla kaplı lüks bir villada konaklayacak. 

Cornelia Otelleri'nden Belek'e 5 bin kişilik kongre merkezi!

Cornelia Otelleri Grubu, Antalya Belek'te 5 bin kişilik ileri teknoloji uluslararası kongre merkezi yatırımı yaptı. Kongre merkezi tamamlandığında Türkiye'nin en ileri teknoloji ve büyük kongre merkezi olacak. Merkez için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım ön görülüyor. 

Evrim Kırmızıtaş'a Antalya'da 2 ödül birden!

Evrim Kırmızıtaş Başaran bu sene Antalya Rixos Premium Belek'de gerçekleştirilen Re/max kongresinde ödüllere doymadı.

Antalya Belek'te de atık su arıtma terfi merkezi yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

Antalya Belek'e terfi merkezi inşa ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

Antalya TFF Belek tesisleri Haberi

Antalya TFF Belek tesisleri

TÜRKİYE Futbol Federasyonu'nun (TFF), Antalya'nın dünyaca ünlü turizm bölgesi Belek'te özellikle alt liglerdeki kulüplerin kamp yapmalarına olanak sağlayacak tesislerin kurulması için gerekli imar plan değişikliği Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kabul edildi.

Liglere verilen devre arasında yerli ve yabancı takımların kamp yaptığı, futbol buluşmalarına ev sahipliği yapan, milli takımın kışın kamp merkezi olarak seçtiği Belek'te, TFF'nin kuracağı tesisler için ilk adım atıldı. Kasım ayında G-20 Liderler Zirvesi'ne ev sahipliği yapan Belek'te alt liglerdeki kulüplerin kamp yapmalarına olanak sağlayacak, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin benzerinin inşa edilmesi için seçilen alan 'Belek Özel Çevre Koruma Bölgesi' içinde yer alıyor.

OYBİRLİĞİYLE PLAN DEĞİŞİKLİĞİ

Tesislerin kurulacağı Boğazak Mevkii'ndeki parsel, Belek Özel Çevre Koruma Bölgesi çevre düzeni planında 'kentsel gelişme alanı' ve 'tarım alanı'...