07 / 05 / 2024

Antalya Tonguç kavşak

Antalya Tonguç kavşak

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Şarampol Projesi kapsamında Tonguç Caddesi üzerinde başlattığı hemzemin geçiş ve katlı kavşak inşaatları geçtiğimiz gün tamamlandı.

Kepez Katlı Kavşak Projesi'nin ilk etabı açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kent ulaşımına büyük katkı sağlayacak olan Kepez Katlı Kavşak Projesi’nin ilk etabı olan Sakarya Kavşağı trafiğe açıldı.

Antalya Kepez Katlı Kavşak Projesi’nde tüneller birleşti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kent ulaşımına büyük rahatlık getirecek olan Kepez Katlı Kavşak Projesi’nde tüneller birleşti.

Manisa Turgutlu'ya köprülü kavşak geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Turgutlu'ya kazandıracağı köprülü kavşak projesine yapılan itirazlar reddedildi.

Manisa Alaşehir'e yeni kavşak projesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir’de sık sık yaşanan trafik kazaları ile gündeme gelen ve halk arasında Üzümlü Kavşak olarak bilinen mevcut alana yepyeni bir kavşak projesi geliştiriliyor.

Kocaeli'ye üç katlı kavşak geliyor!

Derince Otoban Bağlantı Yolu ve Liman Entegrasyonu projesi ile TEM ile limanı bağlayacak olan yolun D-100 kısmında üç katlı kavşak yapılacak. Karayolları projeyi onayladı.

Hatay'a yeni battı-çıktı kavşak!

Hatay Büyük Şehir Belediyesi tarafından İskenderun kent trafiğine kalıcı çözüm bulmak amacıyla başlatılan yeni battı-çıktı kavşak projesi start aldı.

Düden Katlı Kavşak çalışmaları hızla ilerliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına kazandıracağı dev projelerden Düden Katlı Kavşağı çalışmaları hızla devam ediyor. Başkan Menderes Türel’in incelemelerde bulunduğu 3 katlı kavşak kademe kademe ulaşıma açılacak.

Kahramanmaraş Karamanlı Kavşak'ta çalışmalar başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Karamanlı Kavşak'ta çalışmalara başlandı.

Şanlıurfa'ya üç katlı köprülü kavşak!

7 köprülü kavşak hayata geçirecek olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Karaköprü İlçesi Kolsuzoğlu Bulvarı’na keşisen alandaki yeni kavşak için çalışmalara başladı.

Fuar İzmir Kavşak Projesi'nin kamulaştırmaları tamamlanıyor!

Fuar İzmir kavşak projesi için kamulaştırma çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 22 Mart’ta açılacak Mermer Fuarı öncesinde seferberlik ilan etti.

Antalya Tonguç’ta kavşak inşaatları tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Şarampol Projesi kapsamında Tonguç Caddesi üzerinde başlattığı hemzemin geçiş ve katlı kavşak inşaatları geçtiğimiz gün tamamlandı.

Denizli Merkezefendi'de kavşak düzenlemesi yapılıyor!

Denizli Merkezefendi'deki Servergazi Mahallesi kavşağı yenileniyor. 204 ila 205 sokağın kesiştiği noktadaki kavşak düzenleniyor.

Karaman'a yeni köprülü kavşak!

Karaman Belediyesi kentte ulaşımı rahatlatmak ve modern hale getirmek için yatırımlarına devam ediyor. Belediye bu kapsamda Sanayi Kavşağı (Bisikletli Kavşak) diye bilinen noktaya yeni bir köprülü kavşak daha inşa edecek.

Antalya Tonguç kavşak Haberi

Antalya Tonguç kavşak


Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın en eski caddelerinden birisi olan Şarampol Caddesi’ni canlandırmak, ticaret ve sosyal hayatın yeni merkezi yapmak için “Efsane Geri Dönüyor” sloganıyla başlattığı proje tüm hızıyla sürüyor. Proje kapsamında bölgenin ulaşım sorunu çözecek çalışmalarda da sona gelindi. Taşıt trafiği ayağını çözecek birinci etap çalışmaları kapsamında Tonguç Caddesi’nin Eski Şarampol Caddesi, Şarampol Caddesi ve 620 Sokak kesişimlerinde başlatılan yeraltı geçişli üç kavşağın yapımı tamamlandı. Bu üç noktanın ışıksız geçilmesiyle yayalaştırma projesinde bir kesinti olmayacak.

ALT GEÇİŞTE ASFALTLAMA BAŞLAYACAK

İnşaat çalışmalarının tamamlandığını belirten Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi yetkilileri, “Son olarak Tonguç-Şarampol kesişiminde köprünün de betonarme işlemi tamamlandı. Alt geçişin duvarlarının boya badana işlemi yapılıyor. Daha sonra asfaltlama çalışmaları başlayacak. Elektrik işleri de tamamlanmak üzere. Artık ince işçilik diyebileceğimiz kaldırım çalışması,...