05 / 05 / 2024

antalya Ulaşım Çalıştayı ne zaman

antalya Ulaşım Çalıştayı ne zaman

45 ilden yaklaşık 150 katılımcıyla yapılan " Ulaşım Çalıştayı "nda 65 yaş üzeri ve engelli vatandaşların ücretsiz taşınmasının ulaşım esnafına etkileri ile taşımacılıktaki sorunlar ele alındı

Bakan Uraloğlu resmen duyurdu! Ulaşım, ödeme, para transferi ve alışverişte büyük kolaylık!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan Türkiye Kart müjdesi geldi! Uraloğlu, ulaşım, ödeme, para transferi ve alışveriş harcamalarımı tek bir kartta bir araya getiren "Türkiye Kart"ın pilot uygulamasının Konya'da başarıyla tamamlandığını bildirdi.

Antalya Demre'deki kaçak villa için yıkım çalışmaları başladı! 

Antalya Demre Üçağız Yarımadası'nda İngiliz Cloudya Jamey Hankes'in 10 yıl önce satın aldığı villanın yıkım çalışmaları başladı. Villa kısa süre içerisinde yıkılacak.

Tesis Yönetimi Çalıştayı 28-29 Kasım'da!

Tesis ve Konut Sitesi Yönetim mevzuatının temeli olan 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu ile talepler tam olarak karşılanamıyor. Sektör ilgilileri konuyla ilgili taleplerini bir çalıştay düzenleyerek anlatacak.

Hasan Akgün'den 2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı!

Çalışmalarına devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün mahalle muhtarlarıyla buluşarak “2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı” gerçekleştirdi.

İstanbul Deprem Çalıştayı'nda kentsel dönüşüm konuşuldu!

İBB tarafından İstanbul Deprem Çalıştayı 2-3 Aralık tarihleri arasında düzenlendi. Çalıştayda, binaların deprem güvenliği, kentsel dönüşüm, ilçelere afet merkezleri kurulması konuları görüşüldü.

Ankara'da ulaşımda çılgın projeler olmayacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Ankara Ulaşım Çalıştayı”nı gerçekleştirdi.

Ankara'da 56 kilometrelik bir bisiklet yolu inşaatına başlandı!

Ankara Ulaşım Çalıştayı'nın açılışında konuşma yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "56 kilometrelik bir bisiklet yolu inşaatına başladık" dedi...

Antalya'da 19 ilçeyi kapsayacak Yeni Ulaşım Ana Planı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’yı planlı, kurallı, kimlikli bir şehir yapma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda mevcut Ulaşım Ana Planı’nın 19 ilçenin tamamını kapsayacak biçimde yeniden yapılmasıyla ilgili çalışmalar başladı.

SPK'dan Kira Sertifikaları, Kurumsal Yatırım Ürünleri Piyasa ve Düzenlemeleri çalıştayı!

"Kira Sertifikaları, Kurumsal Yatırım Ürünleri Piyasa ve Düzenlemeleri" başlıklı iki günlük çalıştay düzenlendi...

Adalar Ulaşım Çalıştayı'nda imar eksiklikleri konuşuldu!

Adalar'daki ulaşım sorunlarına kalıcı ve sürdürülebilir çözümler getirmek için Büyükada'da "Adalar Ulaşım Çalıştayı' düzenlendi. Çalıştayda imar planı eksiklikleri, adalara ulaşım sorunu ve lojistik faaliyetler gibi çevre sorunları ele alındı.

Çimento sektörü 3.Temiz Kömür Teknolojileri Çalıştayı'nda buluştu!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenen 3.Temiz Kömür Teknolojileri Çalıştayı ve Fuarı gerçekleştirildi. Fuarda çimento sektörünün önde gelen isimleri bir araya geldi.

Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 çalışması TBMM'de!

Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 çalışması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 çalışmaları mecliste!

Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 çalışması meclis gündemine taşındı. CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, konuya ilişkin 9 soru hazırladı..

antalya Ulaşım Çalıştayı ne zaman Haberi

antalya Ulaşım Çalıştayı ne zaman


Ulaşım esnaf odaları ve kooperatif başkanları ile toplu taşıma esnaf temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen "Ulaşım Çalıştayı", Antalya'da gerçekleştirildi.


Kentteki bir otelde gerçekleştirilen çalıştayda, 65 yaş üzeri ve engelli vatandaşların ücretsiz taşınmasının ulaşım esnafına etkileri ile taşımacılıktaki sorunlar ele alındı.


Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, çalıştayın açılışında, Türkiye'deki bütün oda, kooperatif başkanları ve yöneticilerini bir araya getirip sektördeki sıkıntıları masaya yatıracaklarını söyledi.


En son çıkan torba yasada 65 yaş üstü ve engelli vatandaşların ücretsiz taşınması kararının esnafı maddi anlamda sıkıntıya soktuğunu savunan Kurt, uygulamaya karşı olmadıklarını ancak devlet desteği verilmesi gerektiğini ifade etti.


Kurt, çalıştayda 45 ilden yaklaşık 150 katılımcıyla alacakları kararları devlet yetkililerine aktarıp ya çözmeyi ya da hukuki olarak zemin hazırlayıp mahkemeye başvuru yapmayı planladıklarını dile getirdi.


Pamukkale Üniversitesi İnşaat Mühendisliği...