07 / 05 / 2024

Antalya üretim birimleri

Antalya üretim birimleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Gürsu Mahallesi’nde 70 dönümlük alanda hayata geçirdiği üretim birimlerini inceleyen Başkan Mustafa Akaydın, “Burası belediyemize milyonlarca liralık katkı sağlayan, övünülecek bir tesis” dedi

Avrupalılar Antalya’ya akın ediyor! Otellerde boş yer kalmadı, Antalyalı emekliler otelleri kapattı!

AB ülkelerindeki doğal gaz maliyetlerinin yüksek olması ve TL’nin yabancı para birimleri karşısında değer kaybı nedeniyle Türkiye Avrupalıların çekim merkezi haline geldi. Özellikle Avrupalı emeklilerin kışı Türkiye’de geçirmek için Antalya’da otelleri kapattığı belirtiliyor.

Antalya AKEV Üniversitesi Öğretim üyesi alım ilanına çıktı! Bu kadroları kaçırmayın!

Antalya AKEV Üniversitesi Öğretim üyesi alım ilanını duyurdu. Peki hangi bölümlere alım olacak? İşte o bölümler ve şartlar…

Antalya Büyükşehir kente yeni haller inşa ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin yaş sebze meyve üretim üssü konumunda olan Antalya’da modern donanımlı yeni haller inşa ederek, tarım ve ticarete destek oluyor. 

Antalya Demre'de 200 kişilik öğrenci yurdu inşa edildi!

Antalya'nın Demre ilçesinde yaptırılan öğrenci yurdu yeni eğitim öğretim sezonuna hazır hale getirildi. Demre'de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın katkılarıyla Demre Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yaptırılan yeni öğrenci yurdu tamamlandı.

Antalya Kepez’de iki mahalleye okul yapıldı!

Antalya’nın Kepez ilçesi Gündoğdu ve Kuzeyyaka mahallelerinde yapımı tamamlanan okul, 2015-2016 eğitim ve öğretim döneminin 2. yarısında kapılarını öğrencilere açıyor.

Uğur Eğitim Kurumları Antalya'da iki kampüs açıyor!

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Antalya'ya iki kampüs birden kazandıracak. Her iki kampüste de anaokulundan liseye kadar eğitim öğretim hizmeti verilecek.

Duygu Erten: Antalya 10 yıl sonra kaçılacak şehir olacak!

İstanbul Medipol Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Duygu Erten, Antalya'nın 10 yıl sonra 'kaçılacak şehir' haline geleceğini söyledi.

Antalya'daki okullar yenileniyor!

Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler Antalya genelindeki 102 okulun fiziki eksiklerini tamamlıyor. Öğrenci ve velilerin yüzünü güldüren çalışmalar, 2015-2016 eğitim öğretim yılının başlayacağı 28 Eylül tarihine kadar tamamlanacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi 102 okula bakım yapıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2015-2016 eğitim öğretim yılı öncesinde 102 okulda bakım onarım çalışması başlattı. Çalışmalar, 2015-2016 eğitim öğretim yılının başlayacağı 28 Eylül tarihine kadar tamamlanacak.

Antalya Muratpaşa'da asfalt üretim tesisi kuruluyor!

Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlükleri’nin ardından Fen İşleri Müdürlüğü de kendi üretim tesislerini kuruyor.

Antalya Gaziler Mahallesi sakinleri imar değişikliğine direniyor!

ANTALYA’da kent merkezindeki en büyük sera üretim noktalarından Gaziler Mahallesi sanayi sitesi olarak planlandı, mahalle sakinleri sadece ekip biçtikleri arazileri değil tüm yaşamlarını kaybetmenin eşiğine geldi.

Konforist'e en çok talep Antalya'dan geliyor!

Türkiye’nin en lüks ve konforlu yurdu Konforist, özellikle şehir dışından gelen ve İstanbul’da eğitim-öğretim hayatına başlayan öğrenciler arasında en çok talebi Antalya’dan alıyor. Antalya’yı sırasıyla İzmir, Bursa, Adana ve Mersin izliyor.

Kıbrıs'taki fay hattı Antalya'yı da etkiliyor!

Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dipova: Kıbrıs'taki fay hattı Antalya'yı da etkiliyor" dedi..

Antalya üretim birimleri Haberi

Antalya üretim birimleri



Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan, birçok hizmet ve üretim birimlerini içinde barındıran Gürsu’daki üretim tesisleri, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin övünç kaynağı oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, tesiste incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.  Büyükşehir Belediyesi’nin kendi imkanları ile hayata geçirdiği tesisin ekonomik anlamda belediye bütçesine milyonlarca liralık katkı sağlayacağını ifade eden Akaydın, “Üreten belediyeciliğin en güzel örneği bu tesiste yatıyor. Burası Büyükşehir Belediyesi’nin gururu olan en önemli yatırımlarımızdan biri”  dedi. 


KALİTELİ ÜRETİM DÜŞÜK MALİYET

Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte 2 milyonluk bir nüfusa hizmet götüreceklerini ifade eden Akaydın, “70 dönümlük arazinin 25 dönümü bitki üretim ve stok alanı. Diğer 45 dönümlük alan da ise idari bina, atölyeler, kapalı ve açık depo, sosyal tesis binası ve seralar...