03 / 05 / 2024

Antalya villa kiraları

Antalya villa kiraları

Antalya'da bulunan lüks villaların yüzde 80'i kiralandı. Pandemi nedeniyle fiyatların uçuşa geçtiği villaların fiyatı  gecelik 210 TL'den başlıyor. 

Koronavirüs salgınında villa turizmine talep arttı!

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını sürecinde yerli ve yabancı turistlerin Antalya’da bulunan villalara ilgisi arttı.

Antalya'yı terk eden yabancılar kiralık konut piyasasını alt üst etti! Eşyasız kiralık ev bulunamıyor...

Antalya'da ev kiraları ve konut satış fiyatları yaklaşık 1,5 yıldır sabit kalırken Antalya'nın tek sorunun eşyasız kiralık ev bulamamak olduğu ortaya çıktı. 

Antalya'da 500 milyonluk villa vurgunu!

Antalya'da tatil bölgelerinde yer alan villaları, kendi evleri gibi sunan ve kiralayan ve 110 kişi sahte sosyal medya hesabı ile dolandıran şebekeye operasyon düzenlendiği açıklandı. Buna göre, yakalanan 35 şüphelinin banka hesaplarında 500 milyon TL'lik hareket saptandığı duyuruldu.

Bodrum'da villa kiraları 25 milyon TL'ye çıktı, emlakçılar denetim istedi!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum’da emlak piyasası çığrından çıktı. Villa kiraları 25 milyon Türk Lirası'na kadar çıktı. Fiyatları gören yabancı yatırımcılar Yunanistan’a kaçarken, emlakçılar da denetim istiyor.

Tatil için yazlık kiralamayı düşünenler dikkat! İşte bölge bölge yazlık kiraları!

Bu sene yazlık kiralamanın da bütçeleri oldukça zorlayacağı belirtiliyor. Bodrum'da aylık yazlık kiraları 40 bin ile 120 bin lira arasında değişirken, Antalya merkezde eşyalı dairelerin kiraları 55 bin liraya kadar yükseliyor.

Emekliler yüksek kiralar nedeniyle Antalya’yı terk ediyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen fahiş kiralar emekli vatandaşların da belini büktü. Antalya'da yaşamanın güçleştiğini belirten emekliler fahiş kiralar nedeniyle Antalya'da kaçmaya başladı. 

Ruslar Antalya'yı terk ediyor! Konut fiyatları ve kiralar yüzde 25 geriledi!

Rusya ve Ukrayna savaşı sonrası bu iki ülkeden yoğun göç alan Antalya'da yabancı nüfusu son zamanlarda azalmaya başladı. Rusların, konut ve kira bedellerindeki yüksek artıştan dolayı Antalya'yı terk etmesiyle konut ve kiralarda yüzde 25 düşüş meydana geldi.

'Kiralar pahalı' diyen MB Başkanı Erkan hakkında yeni iddia: Bodrum'da denize sıfır villa aldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki kiraların ne kadar yüksek olduğunu belirten bir açıklama yapmıştı. Tartışmalar devam ederken Erkan'ın Bodrum’da denize sıfır villası olduğu iddia edildi. 

Antalya Döşemealtı'na 468 adet yeni konut geliyor! Antalya Sun City satışta! Yeni proje!

Trinvest tarafından Antalya Döşemealtı'na villa tadında 468 adet konut geliyor. Antalya Sun City projesi satışa çıktı. İşte ayrıntılar...

Lotus Antalya'da son fırsat villalar! Teslimler 2 ay sonra!

Keleşoğlu İnşaat tarafından Antalya, Döşemealtı'da yükselen Lotus Antalya projesinde son fırsat villaların satışları devam ediyor. Lotus Antalya villa fiyatları ne kadar? Lotus Antalya ile ilgili detaylar...

O şehirde kiralık ev fiyatları resmen fırladı! ‘Öğrenciye uygun’ kiralar 12 bin 500 TL’den başlıyor!

Kiralık konut fiyatlarının kent merkezinde 8 bin TL ila 500 bin TL arasında değiştiği Antalya'da, üniversite öğrencileri bütçelerine uygun konut bulmakta zorlanıyor. Üniversiteye yakın mahallelerde kiraların 30 bin TL’ye ulaştığı şehirde evler, 12 bin 500 TL’den başlıyor.

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı: Kiralar arttı, memurlar tayin istiyor! 

Antalya Emlakçılar Odası Başkanı İsmail Çağlar ile konut sektöründeki son durumu değerlendirdi. İsmail Çağlar, Antalya'da ev kiralarının arttığına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...  

Yüksek kiralar memur ve çalışanları göçe zorladı! Memurlar ve çalışanlar kira yardımı istiyor! 

Savaş sonrası Rusların akın ettiği Antalya'da kira fiyatları yalnızca 5 ayda yüzde 100 arttı. Memurlar daha uygun fiyatlı kiralar bulabilecekleri illere tayin istemeye başlarken, barınma sorununu aşamayan kalifiye turizm işçileri ise kentten göç ediyor. İşte ayrıntılar...

Rus ve Ukraynalılar akın etti! Antalya'da kiralar 130 bine çıktı!

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası bu iki ülkenin vatandaşları yaşamak için Antalya'ya gelmeye başladı. Bu göçle birlikte Antalya'da, deniz kenarındaki lüks dairelerin aylık kirası, 100 bin liranın üzerine çıktı. 

Antalya villa kiraları Haberi

Antalya villa kiraları

Yaz sezonuna hazırlanan Antalya'da lüks villaların neredeyse tamamı kiralandı. Milliyet'te yer alan habere göre; villaların fiyatı 210 bin TL'den başlarken villaların aylık masrafı ise 6,3 milyon TL'ye ulaşıyor. Çok sayıda sanatçı ve iş dünyasının kiraladığı villalarda çok sayıda hizmet sunuluyor. 

Daha önce bir haftalık kiralanan villalar pandemi döneminde 2 aya kadar kiralanabiliyor. 

Geceliği 25 bin dolara ulaşan süper lüks villalar ve otellerin kral daireleri, 2015'te G20 Liderler Zirvesi'nde Obama, Putin, Merkel gibi 20 ülkenin devlet başkanı ve başkanlarının yanı sıra, Rus milyarder Roman Abramoviç, Hollywood yıldızları Monica Belluci, Sharon Stone, Mariah Carey, Richard Gere, Jason Statham, Tom Jones, Paris Hilton ile birçok ülkeden siyaset, iş, spor ve sanat dünyasından ünlü isimleri misafir etti. 

Kundu, Kemerağzı, Belek, Kemer, Alanya, Side ve Kaş gibi...