17 / 05 / 2024

antalya yeni cami projeleri

antalya yeni cami projeleri

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike’de, ilçenin siluetini bambaşka bir güzelliğe kavuşturacak olan Eroğlu Nuri Camii’nin inşaatına başladı.

Park Yaşam Antalya yeni fiyat listesi Aralık 2023! Emlak Konut GYO projesinde yüzde 15 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen Park Yaşam Antalya yüzde 15 indirimle alıcılarını bekliyor. Peki Park Yaşam Antalya fiyatları ne kadar? 

TOKİ, harp okullarına 3 yeni cami yapacak!

TOKİ, Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde yer alan Kara, Hava ve Deniz harp okullarına 3 yeni hastane yapımına başlayacak.

Hayırseverlerin destekleriyle Başakşehir’e cami ve taziye evi yapılıyor!

Başakşehir’de, hayırseverlerin desteğiyle yapılacak yeni cami ve taziye evi için inşaat başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, şantiye alanında incelemeler gerçekleştirdi.

Sakarya Tramvayı'nın ihalesi ertelendi!

Sakarya’da Yeni Cami ile Millet Bahçesi arasında inşa edilecek tramvay hattının yapım ihalesi koronavirüs salgını nedeniyle ertelendi…

Sakarya Tramvay Projesi 14 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Yeni Cami ile Millet Bahçesi arasında hayata geçirilecek olan Sakarya Tramvay Projesi için 14 Nisan Salı günü ihaleye çıkıyor.

Mardin Merkez Çarşı Camii tekrar inşa edilmek üzere yıkıldı!

Mardin Derik'te yeni cami inşa edileceği için Merkez Çarşı Camisi yıkıldı. Yıkım sırasında bulunan küpler, 'hazine bulundu' söylentisine sebep oldu. Çok sayıda vatandaş enkaza akın etti...

Bursa Osmangazi Yenikent Mahallesi'ne yeni cami inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Yenikent Mahallesi’ne yeni ve modern bir cami kazandırıyor. Günümüz mimarisi ve Selçuklu motiflerinin harmanlanmasıyla hayata geçirilen yeni cami,  Ramazan Ayı’nda hizmete açılacak.

​Malatya'da hasar gören tarihi yapılar restore ediliyor!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce Elazığ Sivrice merkezinde yaşanan depremde, Malatya'da hasar alan Ulu Camii ile Yeni Cami'de yenileme çalışmalarına başlandı.

Levent'teki caminin mimarisi nasıl olmalı?

Merkez Bankası’nın Beşiktaş Levent’teki banka kulelerinin arasında bulunan 18 dönümlük arazisinde cami inşaatı başlatıldı. Peki Levent'teki caminin mimarisi nasıl olmalı? İşte  Fatih Altaylı'nın yeni cami mimarisi hakkındaki yazısı...

Bursa Uludağ Üniversitesi Yeni Cami projesinin yüzde 35'i tamamlandı!

Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde yapılan Yeni Camii projesinin yüzde 35'i tamamlandı. Toplamda 25 bin metrekarelik alana sahip olacak Yeni Cami'nin yaklaşık 20 bin metrekaresi kültür merkezi olarak değerlendirilecek.

TOKİ'den Mardin'e yeni cami!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Mardin Yeşilli'de yeni cami inşa edecek.

Antalya yeni lojistik merkez yapılacak!

Afete hazırlık çalışmalarının gerçekleştiği koordinasyon toplantısında önemli açıklamalarda bulunan Antalya Valisi Karaloğlu, yeni lojistik merkezin inşa edileceğini 17 olan toplanma alanının ise yetersiz olduğunu ifade etti.

Şanlıurfa'ya yeni cami ve külliye inşa ediliyor!

Peygamberler Şehri Şanlıurfa'ya yakışan projeleri teker teker hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği işbirliğinde Viranşehir Eyyüp Nebi’de temelini attığı camii ve külliye inşaatını sürdürüyor.

antalya yeni cami projeleri Haberi

antalya yeni cami projeleri

Antalya Büyükşehir Belediyesi büyüyen ve gelişen Finike’de toplumun huzuru ve mutluluğu için birçok ihtiyaca yanıt veriyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Menderes Türel’in Finike’nin siluetini bambaşka bir güzelliğe kavuşturacak dediği Eroğlu Nuri Camii Kale Mahallesinde yükseliyor. Camiye, Finike’nin en önemli zatlarından bir tanesi olan Sinan-ı Ümmi’nin hocası Eroğlu Nuri’nin adı verildi.

2 katlı tek minareli

300 kişinin aynı anda ibadet edebileceği Finike Eroğlu Nuri Cami, vatandaşların ibadet yapmalarına büyük imkan sağlayacak. 500 metrekarelik alanda hayata geçirilen camii, 2 katlı ve tek minareli olarak projelendirildi. Camii alanı içerisinde 1 adet revak, 1 adet imaret, 1 adet şadırvan ve 1 adet abdesthane bulunuyor. Projenin yatırım maliyeti ise 10 milyon...