22 / 05 / 2024

antalya yol yenileme

antalya yol yenileme

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer’e bağlı Beycik Mahallesi yolunun bozulan kısımlarını sökerek, yeniden yapıyor.

İstanbullulara kötü haber! Megakentin göbeğindeki o yol 15 gün kapatılacak! İşte ayrıntılar... 

İstanbullulara kötü haber geldi. Megakentin göbeğinde İSKİ tarafından başlatılan içme suyu hattı yenileme çalışması nedeniyle o yol 15 gün kapalı kalacak. İşte ayrıntılar...

Antalya'da 5 yıldızlı otel için yıkım kararı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan otel için bahçesinden yol geçmesi nedeniyle yıkım kararı alındı. Yıkım için otele gelen Manavgat Belediyesi yetkileri, otel personeliyle gerginlik yaşadı.

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

Antalya Balbey Kentsel Yenileme Projesi'ne start veriliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarihi Balbey Mahallesi'nde uygulanacak Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Projeye bu yıl içerisinde başlanacağı açıklandı.

Antalya Balbey Yenileme Projesi halka açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Balbey Projesi’ne ortak akılla çözüm bulmak için bir halk buluşması yaptı. Antalya Balbey Mahallesi Koruma Eksenli Yenileme Projesi’nin konuşulduğu toplantıda vatandaşların, görüş ve talepleri dinlendi. 

Kaş- Kalkan bölünmüş yol projesi için karar belli oldu!

Antalya'nın dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da kapsayan Kaş- Kalkan bölünmüş yol projesi için Antalya Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu, yolun sit alanından geçen bölümüyle ilgili verdiği izni iptal etti.

Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için karar verildi!

Antalya'da dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da içine alan ve tartışmalara neden olan Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için verilen 'ÇED gerekli değildir' kararı, Antalya 2'nci İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Küçük otellere 500 bin TL'ye kadar yenileme kredisi!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat Bankası iş birliğinde küçük otellere 6 ay ödemesiz olarak 500 bin TL'ye kadar yenileme kredisi verilmesi yönünde bir çalışma başlattı.

Antalya Büyükşehir Meclisi'nde Balbey Yenileme projesi konuşuldu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısında Balbey Yenileme Projesi konuşuldu.

Antalya Büyükşehir'den Balbey kamulaştırma açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarihi Balbey Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili bir açıklama yaptı.

Antalya Muratpaşa için acele kamulaştırma kararı!

Antalya İli, Muratpaşa İlçesi sınırları içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile ilan edilen yenileme alanı kapsamında bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Antalya Kuzey Çevre Yolu ulaşımı rahatlatacak!

 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Antalya Kuzey Çevre Yolu, Antalya-Burdur kara yolu ve bu yol üzerindeki köprülü kavşaklar, ulaşımda önemli bir rahatlama oluşturacaktır" dedi...

Antalya Balbey Yenileme Projesi’nde sözleşmeler imzalanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Balbey Yenileme Projesi’nin tarihi dokunun koruması için yapıldığını ve hak sahipleri ile yapılan sözleşmelerin yüzde 87 oranına ulaştığını belirtti.

antalya yol yenileme Haberi

antalya yol yenileme


Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, bu yıl içerisinde yapımı planlanan yollarda asfalt hazırlıklarına başladı. Ekipler bu kapsamda Kemer’e bağlı Beycik Mahalle yolunun bakım ve onarımını yapıyor. Toplam 4.5 kilometre uzunluğunda olan yolun bozulan kısımları sökülerek, tekrar onarılıyor ve yol şarampolleri temizleniyor. Silindir vasıtası ile sıkıştırılan yolun uzun ömürlü olması sağlanıyor. Bakım onarım çalışmalarının tamamlanması ile birlikte yolda asfalt çalışması başlayacak.

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Antalya Büyükşehir Belediyesi İlçeler Koordinatörü İsa Akdemir, Büyükşehir Belediyesi Kemer Koordinatörü Hasan Kal ve Beycik Mahalle Muhtarı Cemil Beyrek çalışmaları yerinde inceledi. Beycik Mahalle Muhtarı Cemil Beyrek, özellikle yazın yoğun olarak kullanılan mahalle yolunun yenilenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.



Antalya Büyükşehir...