07 / 05 / 2024

Antalya yurt yapıldı

Antalya yurt yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Antalya'da bin 500 öğrenci kapasiteli yurt yapıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yapılan açıklamada, öğrenciler için Antalya'da yapılan yurt inşaatının tamamlandığı bildirildi.

Sur Tatil Evleri Antalya'da yılın ilk 3 ayında 575 adet devre mülkün ön satışı yapıldı!

Sur Tatil Evleri GYO portföyünde yer alan  Sur Tatil Evleri Antalya projesindeki son dakika satış rakamları açıklandı. Projeden yılın ilk üç ayında 575 adet devre mülkün ön satışı yapıldı. İşte ayrıntılar...

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı!

Antalya Kirman Calyptus Resort-Spa'nın kapasite artışı için başvuru yapıldı. Manavgat Ilıca'da yer alan otelin kapasite artışının maliyeti 11 milyon 282 bin 544 TL olarak belirtildi.

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Antalya'da koruma amaçlı arazi değiş tokuşu yapıldı!

Antalya’da Magydos Antik Kenti'nin bir bölümü yapılaşma nedeniyle koruma amaçlı arazi değiş tokuşu yapıldı.

Antalya Korkuteli'nde tapuda 36 bin işlem yapıldı! 

Antalya Korkuteli Tapu Müdürü İsmail Kocaoğlu, 2020 yılında 36 bin 890 tapu işlemi yapıldığını dile getirdi. 

Kentsel dönüşümde ilk 6 ayda 307 milyon TL kira yardımı yapıldı!

2020'nin ilk 6 ayında kentsel dönüşüm kapsamında 2020'nin ilk yarısında 307 milyon TL kira yardımı yapıldı. En çok kira yardımı yapılan şehirler ise sırasıyla İstanbul, Ankara, Elazığ, Antalya ve İzmir oldu.

Antalya'da 413 yapının imara aykırı ve izinsiz yapıldığı tespit edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Antalya'daki denetimlerde 413 yapının imara aykırı ve izinsiz yapıldığını tespit ettik." dedi.

Roma dönemine ait Antik Tiyatro'ya 'prefabrik tuvalet' yapıldı!

Antalya Side'de Roma dönemine ait antik tiyatronun içerisine prefabrik tuvalet yapıldı.

Antalya'daki taç kapı onaylı projeyle yapıldı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan Antalya'nın Korkuteli ilçesinde bulunan 800 yıllık taç kapının restorasyonuyla ilgili açıklama geldi. Bakanlık, taç kapının onaylı projeyle yapıldığını belirtti.

Kırcami'nin imar sorunları için bilirkişi keşfi yapıldı!

Antalya’nın Kırcami bölgesinde 30 yıldır süren imar sorunları için Şehir Plancıları Odası’nın açtığı plan iptal davasında bilirkişi keşfi yapıldı.

2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi Antalya’da yapıldı!

ERA Gayrimenkul Türkiye, Türkiye ve KKTC’den birçok ERA’lının bir araya geldiği dev bir organizasyona imza atarak ‘2018 ERA Türkiye ve KKTC Büyük Kongresi’ni 28-30 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo Otel’de yapıldı.

TOKİ Antalya Serik projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya Serik'te hayata geçireceği 583 konutun ihalesi yapıldı.

KT Kira Sertifikaları yurt dışı kira sertifikası 7. ödemesi yapıldı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama A.Ş.,'nin yurt dışı kira sertifikası 7. kupon ödemesi bugün yapıldı.

Antalya yurt yapıldı Haberi

Antalya yurt yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Antalya'da bin 500 öğrenci kapasiteli yurt yapıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yapılan açıklamada, öğrenciler için Antalya'da yapılan yurt inşaatının tamamlandığı bildirildi. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin talimatı ile Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Antalya'da yapılan bin 500 öğrenci kapasiteli yurt kampüsünün tamamlanarak, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne teslim edildiği belirtildi. Açıklamada, toplam 47 bin metrekare kapalı alana sahip olan yurt inşaatının, 30 milyon 55 bin liraya mal olduğu ifade edildi. Yurt kampüsünde 7 katlı 4 yurt bloku, 1 sosyal tesis, 1 kontrol binası, 1 teknik merkez, 1 ek bina ve 1 su samıcmın bulunduğu vurgulanan açıklamada, şu bilgiler yer aldı: "Yurt blokları 4 bloktan ve bodrum + zemin + 7 kattan oluşmakta olup,...