11 / 05 / 2024

antalya zeytinköy projesi

antalya zeytinköy projesi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, katıldığı ANTİAD toplantısında kentsel dönüşüm projelerine değindi. Zeytinköy için uygulayacakları sosyal kalkınma projesinin ardından bambaşka bir kimliğe bürüneceğini söyledi.

Antalya Goldstone yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Antalya Goldstone projesi, Tekinoğlu Grup tarafından Antalya’nın gözde semti Altıntaş bölgesinde yükseliyor. Antalya Goldstone yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta. İşte detaylar...

Antalya Zeytinköy’de dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Zeytinköy bölgesinde şehirleşme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

TOKİ Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran'da!

Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Haziran Pazartesi günü yapılacak.

Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı ihalesi 5 Haziran'da!

Antalya Alanya Yeniköy Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi 5 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Antalya Büyükşehir'den Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına yanıt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer ve Başkan Başdanışmanı Cem Oğuz, Konyaaltı Sahili Projesi iddialarına cevap verdi.

Antalya Balbey Yenileme Projesi halka açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Balbey Projesi’ne ortak akılla çözüm bulmak için bir halk buluşması yaptı. Antalya Balbey Mahallesi Koruma Eksenli Yenileme Projesi’nin konuşulduğu toplantıda vatandaşların, görüş ve talepleri dinlendi. 

Antalya Zeytinköy'de tapu sevinci!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Zeytinköy Mahallesi'nde gerçekleştirilen tapu dağıtım töreninde, Muratpaşa'da 'Çözülemez' denen sorunları çözdüklerini söyledi. 

Antalya Büyükşehir Meclisi'nde Balbey Yenileme projesi konuşuldu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısında Balbey Yenileme Projesi konuşuldu.

Antalya Büyükşehir'den Balbey kamulaştırma açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarihi Balbey Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili bir açıklama yaptı.

Antalya Bisiklet Yolu projesi için çalışmalar başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Lara-Konyaaltı arasında kesintisiz bisikletli ulaşımı sağlayacak olan Bisiklet Yolu Projesi için çalışmalar başladı.

Antalya Balbey Yenileme Projesi’nde sözleşmeler imzalanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Balbey Yenileme Projesi’nin tarihi dokunun koruması için yapıldığını ve hak sahipleri ile yapılan sözleşmelerin yüzde 87 oranına ulaştığını belirtti.

Antalya-Alanya otoyol projesi TBMM gündeminde!

Finike-Elmalı-Korkuteli yol çalışması ile Antalya-Alanya otoyol projesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, yol projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Antalya Tünektepe Projesi ihaleye çıkıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, rüya projelerinden olan Tünektepe Projesi’nin yılbaşından sonra ihaleye çıkacağını açıkladı.

antalya zeytinköy projesi Haberi

antalya zeytinköy projesi

Türel bir diğer kentsel dönüşüm türünün ise tarihi alanlardaki kentsel yenileme olduğunu ve bunu Balbey'de gerçekleştireceklerini ifade etti.

Antalya Biiyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya İşadamları Derneği'nin (ANTİAD) toplantısına konuk oldu. Başkan Türel, bugüne kadar yapılan yatırımlarla ve yeni projelerle ilgili işadamlarına bilgiler verip, sorularını yanıtladı. Geleceğin Antalya'sını inşa edeceklerini dile getiren Türel konuşmasına ulaşım ile ilgili hayata geçireceklerini projeleri anlatarak başladı. Antalya'ya yeni cazibe merkezleri kazandıracaklarını ve sinemanın merkezi haline getireceklerini ifade eden Türel Kültür Bakanı Ömer Çelik ile birlikte gerçekleştirdiği ABD gezisi hakkında bilgi verdi. 


Kepealtı-Santrarde sona yaklaşıldı 


Antalya'da uygulayacakları kentsel dönüşüm projelerini aktaran Başkan Türel, eskiyen şehirlerin yenilenmesi, depreme dayanıklı yapıların ortaya çıkması ve modern şehirciliğin kentsel dönüşümle yapılmasının kaçınılmaz olduğunu belirtti. Başkan Türel, "Bundan kaçmak mümkün değildir. Şehirlerimizi...