03 / 05 / 2024

Antalyada Demre Limanı

Antalyada Demre Limanı

Antalya’da turizmcilerin ve turizm sektöründe çalışanların yüzünü güldürecek projeler geliyor. Turizm'de Antalya'yı şaha kaldıracak projeler geliştirildi.

Demre Kruvaziyer Limanı'nın ÇED toplantısı 28 Mart'ta!

Antalya Demre'de yapılması planlanan Demre Kruvaziyer Limanı projesi için ÇED toplantısı yapılacak. Toplantı 28 Mart günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Antalya Demre'nin kruvaziyer liman hayali gerçek oluyor!

Demre Kruvaziyer Limanı Kesin Proje, ÇED, Fizibilite, İmar Planı, Zemin Sondajı, Jeolojik-Jeoteknik Rapor, Hidrografik ve Oşinografik Rapor Hazırlanması ihalesi 15 Haziran’da gerçekleştirilecek.

Antalya Demre’ye kruvaziyer liman müjdesi!

Demre Meydanı’nı Türkiye ve Dünya’nın en ünlü meydanlarından biri yapacak projenin temelleri atıldı. Temel atma töreninde konuşan Antalya Büyükşehir Belediyes Başkanı Menderes Türel, Demre’ye kruvaziyer limanı yapılacağını söyledi.

Antalya Demre Cumhuriyet Meydanı Projesi'nin temeli atıldı!

Demre Cumhuriyet Meydanı Projesi'nin temelini atan Başkan Türel, "Demre Kruvaziyer limanı ve 'Caretta Caretta' havalimanı hayırlı olsun" dedi.

Demre’ye Avrupai Meydan Projesi!

Demre Meydanı’nı Türkiye ve Dünya’nın en ünlü meydanlarından biri yapacak projenin temeli atıldı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Demre’ye kruvaziyer limanı da yapacaklarını açıkladı.

Altın Portakal Yat Limanı'nın ön tasarımı yapıldı!

Antalya'ya yapılacak olan Altın Portakal Yat Limanı'nın ön tasarım projesi tamamlandı. Bakanlık yetkilileri, Antalya, Alanya, Gazipaşa, Kumluca, Demre ve Kaş'ta incelemelerde bulundu.

Demre'deki yat limanına ek iskele yapımı talep edildi!

Hristiyanlar için kutsal olan Noel Baba Kilisesi'nin bulunduğu Antalya'nın Demre ilçesinde yapımı devam eden yat limanına kruvaziyer gemilerinin de yanaşabilmesi için 330 metre uzunluğunda iskele yapılması istendi.

Demre Yat Limanı'na ek yapılması önerildi!

Hristiyanlar için kutsal olan Noel Baba Kilisesi'nin bulunduğu Demre'de yapımı devam eden yat limanına, kruvaziyer gemilerinin de yanaşabilmesi için 330 metre uzunluğunda iskele yapılması istendi.

Antalya Demre'ye kruvaziyer liman geliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Demre ilçesine yapılması planlanan kruvaziyer limanı için bakanlıktan teknik inceleme yapıldığını ve limanın yapılması için talimatın verildiğini kaydetti.

Petkim, limanın işletilmesi için APMT ile ön anlaşma imzaladı!

Petkim Petrokimya Holding, Petkim Limanının uzun süreli işletilmesine yönelik olarak APMT ile bir ön anlaşma imzaladı

Akkök Grubu, Tekirdağ Akport Limanı'nı kapatıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yüksek kira istemi ve Tekirdağ Liman Başkanlığı'nın limana yanaşan her gemiye ceza yazmasından dolayı Akkök Grubu, Tekirdağ Akport Limanı'nı kapatma kararı aldı

Akkök, Milli Emlak'ın kirasından, cezalardan bıktı; Tekirdağ Akport Limanı'nı kapatıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yüksek kira istemi ve Tekirdağ Liman Başkanlığı'nın limana yanaşan her gemiye ceza yazmasından dolayı Akkök Grubu, Tekirdağ Akport Limanı'nı kapatma kararı aldı

Nazmi Durbakayım: Evora İstanbul, Tuzla'nın güvenli limanı olacak!

Tasarrufların değerlendirmek ve geleceğe iyi bir yatırım yapmak isteyenler için güvenli bir liman olarak gösterilen Evora İstanbul projesi, mütekabiliyet yasasından sonra yabancıların da ilgi odağı olacak

Antalyada Demre Limanı Haberi

Antalyada Demre Limanı

Ulaştırma Eski Bakanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan'ın denizciliğe yönelik projeleri Turizm'de Antalya'yı şaha kaldıracak. Turizm çalışanlarına 12 ay süreyle çalışma imkanı sağlanması yönünde çalışmalar başladı ve çalışanlar 250 lira taksitle ev sahibi yapılacak.


Antalya turizmde yeni projelere hazırlanıyor. Deniz taşımacılığına yönelik projeler ile Antalya önemli bir çekim merkezi olacak. Ulaştırma Eski Bakanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili adayı Lütfi Elvan'ın projeleri hem turizmcilerde hem de sektörde çalışanlara büyük heyecan uyandırdı.


Altın Portakal Yat Limanı Geliyor


Bakan Lütfi Elvan'ın Antalya için dev projeleri açıkladığı lansmanda ilk kez görücüye çıkan yat limanı Antalya'nın simgesi olan portakal şeklinde tasarlandı. İsmi de Altın Portakal olarak belirlendi. Antalya Altın Portakal Yat Limanı için 1400'e yakın yat bağlama kapasitesi planlanıyor. Liman sadece yat bağlama...