07 / 07 / 2024

antalyada elektrik hatları yer altına mı alınacak

antalyada elektrik hatları yer altına mı alınacak

Turizmin başkenti Antalya'da lüks yapılar bir biri ardında yükselirken bazı kötü görüntülerde gözlerden kaçmıyor. Özellikle şehrin bazı işlek cadde ve sokaklarının halen elektrik hatları ve direklerinden kurtulamayışı dikkatlerden kaçmıyor.

Denizli Bozkurt'taki kamulaştırma sorunu TBMM'de!

Denizli Bozkurt ilçesi Alikurt Mahallesi'nde elektrik hatlarının geçtiği araziler ve kamulaştırma uygulaması meclis gündemine taşındı..

Manisa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde özel bir elektrik dağıtım firması tarafından elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları nedeniyle kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Bağıştaş 380 TM İrtibat Hatları Projesi'nde acele kamulaştırma!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne ait ''Bağıştaş 380 TM İrtibat Hatları Projesi'' kapsamında ekli haritada gösterilen güzergahlara isabet eden taşınmazlarda acele kamulaştırma kararı verildi.

Orge Elektrik, Kabataş-Mahmutbey metro hattına talip!

Orge, Kabataş-Mahmutbey metro hattına talip Geçtiğimiz hafta hizmete giren Kartal-Kaynarca metro hattını elektrik işlerini “anahtar teslim” yapan Türk firması Orge Elektrik, Kabataş-Mahmutbey ve Kaynarca-Kurtköy hatlarına da talip oldu.

Ordu Ünye'nin caddeleri yenileniyor!

Ünye’nin en işlek caddelerinden biri olan Hükümet Caddesi’nde asfaltlama çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Altyapının tamamen elden geçirildiği, yağmur suyu hatları ve elektrik hatlarının yenilendiği caddedeki değişim takdir topluyor.

Ordu Ünye'nin çehresi değişiyor!

Ordu Ünye'nin en işlek caddelerinden biri olan Hükümet Caddesi'nde asfaltlama çalışması devam ediyor. Altyapının tamamen elden geçirildiği, yağmur suyu hatları ve elektrik hatlarının yenilendiği caddedeki değişim sürüyor.

Enerji iletim hatları için acil kamulaştırma kararları verildi!

Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü'ne (TEİAŞ) ait bazı santraller ile enerji nakil hatlarının yapımı kapsamında belirlenen taşınmazlar acilen kamulaştırılacak.

Bornova Enerji İletim Hatları projesi için acele kamulaştırma!

380 kV Bornova 380 GIS İrtibatları Enerji İletim Hatları projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Fiji Koro Adası’nda 50 ev yıkıldı!

Fiji tarihinin en güçlü kasırgası olarak tanımlanan Tropikal Winston'da 5 kişi hayatını kaybetti. Bunun yanında, Koro Adası’nda yer alan Navaga köyünde 50 ev yıkılırken, kasırganın vurduğu yerlerde su şebekeleri ve elektrik hatları hasar gördü.

Batman Gültepe ve Belde mahallelerinde elektrik hatları yer altına alınıyor!

Dicle EDAŞ, kentin hızla gelişen semtleri olan Gültepe ve Belde mahallelerinde toplam 10 kilometreyi bulan elektrik hattını yeraltına çekmek için çalışmalara start verdi.

Capex Boru Hatları Altyapı Su Petrol Gaz Elektrik İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Capex Boru Hatları Altyapı Su Petrol Gaz Elektrik İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Benjamin Schmill Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Kağıthane'de kuruldu.

Çankırı'da bozuk yollar onarılıyor!

Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, altyapı çalışmaları ve elektrik hatlarının yenilenmesi sebebi ile bozulan alanlarda yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

5. Levent’te elektrik hatları yerin altına indi!

Torunlar GYO, 5. Levent projesinde tüm elektrik hattını yerin altına alıyor. İstanbul’un en büyük elektrik iletim sistemi dönüşümü olarak tanımlanan çalışma için 80 milyonlira harcanacak

antalyada elektrik hatları yer altına mı alınacak Haberi

antalyada elektrik hatları yer altına mı alınacak



Turizmin başkenti Antalya'da lüks yapılar bir biri ardında yükselirken bazı kötü görüntülerde gözlerden kaçmıyor. Özellikle şehrin bazı işlek cadde ve sokaklarının halen elektrik hatları ve direklerinden kurtulamayışı dikkatlerden kaçmıyor. Günümüzde elektrik hatları ve bunların taşındığı direkler şehrin modern yapısına hiç yakışmıyor. 

Konu hakkında görüşlerini aldığımız bazı vatandaşlar, parça parça yapılan işlerin bir türlü bütüne ulaşmadığını ve uzun süredir de her hangi bir adım atılmadığına dikkat çektiler. 


Bazı vatandaşlar ise yetkililerden bir açıklama beklediklerini söyledi."Antalya gerçektende her şeyi ile güzel bir şehir. Bu şehirde yaşamaktan mutluyuz. Bizlerde şehrimizi düzenli ve modern görmek isteriz. Günümüzde lüks evler, işyerleri ve sosyal tesislerimiz oldukça fazla. Fakat bu güzel yapılan çirkin görüntüsü ile elektrik hatlarının yeraltına alınmaması bozuyor. Kabloların yerden yükselen direklerin üzerinden geçirilmesi çirkin bir...