06 / 05 / 2024

Antalyada Kolcuoğlu Restoran

Antalyada Kolcuoğlu Restoran

TÜRKİYE'DE 27 kentte hizmet veren Kolcuoğlu Restoran, 62'nci şubesini Antalya'da açtı. Açılışta Adana'da başlayan lezzet yolculuğunun 1 asırlık geçmişi anlatıldı.

Mbs Otel İşletmeciliği Restoran Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Mbs Otel İşletmeciliği Restoran Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmat Sarı ve Talha Bilal ortaklığında kuruldu.

Ozan Kolcuoğlu nereden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kolcuoğlu ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ozan Kolcuoğlu kimdir? İşte ayrıntılar...

Ahmet Temeltaş 5 milyon TL'ye yeni şirket kurdu! 

Temeltaş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş yeni şirket kurdu. Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Soho Club Restoran Ve Turizmcilik Limited Şirketi kuruldu!

Soho Club Restoran Ve Turizmcilik Limited Şirketi  Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Akyürek tarafından kuruldu.

İsdak Yapı Turizm Restoran İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsdak Yapı Turizm Restoran İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 6 milyon TL sermaye bedeli ile Seval Dakman Araç tarafından kuruldu.

İstiklalim Restoran Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstiklalim Restoran Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz İpek tarafından kuruldu.

Yıldırım2020 Turizm E-Ticaret Restoran Tarım Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım2020 Turizm E-Ticaret Restoran Tarım Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Recep Çopur tarafından kuruldu.

KFC, 2021 sonuna kadar 30'un üzerinde restoran açacak!

Kısa bir süre önce KFC Türkiye'de genel müdürlük koltuğuna oturan Feliks Boynuinceoğlu, hem mağaza açılışlarına hem de dijitalleşmeye odaklanacak. Boynuinceoğlu, 2021 sonuna kadar 30'un üzerinde yeni restoran açacaklarını söyledi.

Lahijan Turizm Otelcilik Restoran Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!    

Lahijan Turizm Otelcilik Restoran Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Yazdan A. Soukhtehkouh ve Zohreh Abedinia ortaklığında kuruldu.

Berk Suyabatmaz restoran zinciri kuruyor!

Burcu Esmersoy’un eşi Berk Suyabatmaz ve Gökhan Yüzbaşıoğlu Smart Kitchen adlı restoran zinciri kuracaklar. Ortaklar bir yıl içinde Miami’nin farklı bölgelerinde de beş şube daha açmayı planlıyor.

Ego Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ego Turizm Otel Konaklama İnşaat Restoran İşletmeciliği ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gikhan Cüceloğlu, Emre Eroğlu ve Oğuzhan Kasapoğlu ortaklığıyla kuruldu...

Sıddıkoğulları Turizm Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıddıkoğulları Turizm Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Tayfur Bayram tarafından kuruldu. 

Antalyada Kolcuoğlu Restoran Haberi

Antalyada Kolcuoğlu Restoran

Akdeniz Bulvarı, The Corner Park Otel'in altındaki açılışa, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Konyaaltı Kaymakamı ibrahim Keklik, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Antalya Milletvekili Adayı Çetin Osman Budak, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, sanatçı Sümer Ezgü ve davetliler katıldı. 



Açılışta 1910 yılında Adana'da başlayan lezzet yolculuğunun 1 asırlık geçmişi anlatıldı. Toklu koyun eti, kuyruk yağı ve biberin oluşumundan yapılan tescilli kebaplarıyla Antalyalıları buluşturan Kolcuoğlu Restoran, konuklarını ilk gün spesiyalleriyle ağırladı. Kurdelenin dualarla kesilmesiyle meşhur Adana Kebabı şovunu izleyenler, eşsiz lezzetin tadına bakma fırsatı yakaladı.



Gazete...