02 / 05 / 2024

Antalyada mimari projeler

Antalyada mimari projeler

Antalya Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, müteahhitlerin yaşadıkları kente değer katan projeler üreterek, hem yaşadıkları kenti güzelleştirmesi, hem de emlak piyasasına değer katması gerektiğini belirtti.

Almanya'daki Beef Grill Club Kadewe’de Designist İmzası!

İç Mimar Aslı Arıkan Dayıoğlu liderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü iç mimari projeler hayata geçiren Designist, Berlin’de tasarladıkları Beef Grill Club zincirine bir yenisini daha ekledi. 

XL Mimarlık ve Mühendislik Nea Vourla Konut Sitesi’ni tasarladı!

Mimar Arda Işık’ın önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren XL Mimarlık + Mühendislik tasarımı Nea Vourla Konut Sitesi, bölgenin mimari özelliklerini yansıtan tasarımıyla ön planda tutuyor.

Duvarın Ötesinde Mimari Proje Yarışması’nın kazananları belli oldu!

San Deco tarafından ilk defa gerçekleşen Duvarın Ötesinde Mimari Proje Yarışması’nın kazananları belli oldu. Yarışmaya 46 farklı üniversiteden 143 öğrenci 102 projeyle katıldı. Yapılan jüri değerlendirmesinin ardından ödüle sahip olan projeler kamuoyuna sunuldu.

İrme Elektrik Headquarters’a XL Mimarlık ve Mühendislik imzası!

Mimar Arda Işık’ın önderliğinde ulusal ve uluslararası ölçekte ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren XL Mimarlık+Mühendislik tasarımına sahip İrme Elektrik Headquarters, çevreye, kente ve çalışanların hayatını değerlendirecek bir genel merkez olarak kurgulanacak.

Hazır evler yatay mimari dönüşüm projeleri için kolaylık sağlıyor!

Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, yatay mimari konseptinde dönüşümü planlanan projeler hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Sinpaş Finans Şehir projesine ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülü!

Sign of theCity Awards ödül töreninde, 45 yıldır şehir ve insan yaşamını değerlendiren projeler üreten Sinpaş GYO, ‘Kentve Mimarlık’ kategorisinde ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülünü “Sinpaş Finans Şehir” projesi aldı.

EKO duyarlı mimari projeler!

Sürdürülebilirliğin farklı bir boyutu da yapıların uzun ömürlülüğü ve dönüştürülebilmesi. Avcı Arkitects, bu yaklaşımdaki projeleriyle dikkat çekiyor...

Konya Meram'da mimari projeler artık dijital ortamda!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Meram Belediyesi, mimari projeler konusunda artık dijital ortamda hizmet verecek.

B House projesine A European Property Awards ödülü!

Elips Tasarım Mimarlık'ın tasarladığı “B_House”, uluslararası arenada mimari ve iç mimari projeler tarafından yarışılan European Property Awards 2019’da “Architecture Single Residence” kategorisinde ödülün sahibi oldu

Soner Sesli: Çağdaş, inovatif projeler üretiyoruz!

Tekfen'den Paşabahçe'ye kadar 150'nin üzerinde kurumsal ofis, otel, mağaza ve konut projesine imza atan Mimari Atölye, yeni projelerle yoluna devam ediyor. Mimari Atölye Ortağı İç Mimar Soner Sesli, yurt içi ve yurt dışında nitelikli projeler ürettiklerini söylüyor.

GMW Mimarlık 19'uncu yılını kutluyor!

Yurt içinde ve yurt dışında pek çok ödüllü mimari ve iç mimari projeler hayata geçiren GMW Mimarlık, bu sene kuruluşunun 19. yıldönümünü kutluyor.

Geleceği kurtaracak mimari çözümler!

Sağlıklı bir çevre için yapılan girişimler geleceği kurtacak çözümler sunuyor. Hayata geçirilecek mimari projeler pek çok sorunu çözümleyecek.

Mimari projeler elektronik ortama taşınıyor!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, kat irtifakı ve kat mülkiyeti işlemlerine esas olan mimari projelerin artık belediyeler veya yetkili kurumlar tarafından taranarak tapu müdürlüklerine gönderileceğini söyledi.

Antalyada mimari projeler Haberi

Antalyada mimari projeler

Antalya'nın tarihi ve doğasıyla Türkiye'nin en güzel kenti olduğunu belirten Saraç, ''Müteahhitler olarak üstümüze düşen en büyük görev, kentimize değer katan projeler üretmek, şehrin mimarisini belli bir noktaya getirmek ve nitelikli tasarımlar yapmaktır" dedi. Antalya'da son dönemde başarılı inşaat projelerinin yapıldığına vurgu yapan Saraç, "Kentimizde imar problemi çözülen yeni bölgelerle birlikte yeni cazibe merkezleri de oluşuyor. Bu bölgelerin yanında kentsel dönüşümün başladığı bölgeler de mevcut. Bu bölgelerde yapacağımız görselliği ve kahtesi yüksek projeler, konutların fiyatlarına da olumlu yansıyacaktır. Biz Muratpaşa Müteahhitler Derneği olarak üyelerimize vizyon projelerin, mimari değeri yüksek olan projelerin hem kentimize, hem de projelerimize değer katacağını anlatıyoruz. Üyelerimizin de tüm hassasiyetleri bu yönde'" diye konuştu.



Akdeniz'de Yeni...