05 / 05 / 2024

Antalyada özel arsa

Antalyada özel arsa

Antalya Büyükşehir Belediyesi; Alanya İlçesi Bektaş Mahallesi’nde ağaçlandırma yapılacak alanda çevrilen arsaya özel mezarlık yapılacağı haberleri üzerine kamuoyunu bilgilendirme zorunluluğu doğmuştur. İşte Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin açıklaması

İl Özel İdaresi'nden satılık arsa ve arazi!

Kastamonu İl Özel İdaresi'ne ait arsa ve arazi satışa çıkarıldı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 12 Aralık 2023 tarihinde saat 11.00'de yapılacak.

İl Özel İdaresi'nden bu ilde satılık 28 arsa!

Karaman İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Karaman'da yer alan 28 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İl Özel İdare başkentte yurt ve arsa satacak!

Çorum İl Özel İdaresi başkent Ankara'da yurt ve arsa satacak. Söz konusu ihale 15 Kasım tarihinde yapılacak.

İl Özel İdare bu ilde arazi, iş yeri, arsa ve ofis satacak!

Tokat İl Özel İdaresi, Tokat'ta arazi, iş yeri arsa ve ofis satacak. Söz konusu satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İl Özel İdare o ilde kaymakamlık konutu ve arsa satacak!

Ağrı İl Özel İdaresi, Ağrı'da yer alan kaymakamlık konutu ve arsasını satışa çıkardı. Söz konutu arsa 685,91 metrekare alana sahip.

Çankırı İl Özel İdaresi 49 adet gayrimenkulü satıyor! Arsa ve arazi alacaklar hemen bakın! 

Çankırı İl Özel İdaresi, Çankırı ili, Merkez, Ilgaz, Kurşunlu, Orta ve Yapraklı ilçelerinde yer alan 49 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

İl Özel İdare ticaret ve konut imarlı arsa satacak!

Çankırı İl Özel İdaresi, Çankırı Merkez'de yer alan ticaret ve konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın metrekare birim fiyatı 11 bin TL olarak belirlendi.

İl Özel İdare o ilde imarlı arsa satacak! İhalesi 4 Ekim'de!

Kırıkkale İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Kırıkkale Yahşihan'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 4 bin 66 metrekare alana sahip.

O ilde 2 adet arsa ve 2 adet arazi satılıyor! İl Özel İdaresi tarihi verdi!

Kırıkkale İl Özel İdaresi, Kırıkkale ili, Yahşihan ve Keskin ilçelerinde yer alan 2 adet arsa ile 2 adet araziyi satıyor. Peki Kırıkkale'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

İl Özel İdare bu ilde 3 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Elazığ İl Özel İdaresi Encümeni, Elazığ'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. İşte merakla beklenen arsa satış ihalesi ile ilgili detaylar...

Sit alanı arsa nasıl değerlendirilir?

Sit alanı, doğal veya tarihsel dönemlerdeki kalıntıları içeren alanlardır. Bu alanlar özel olduğu için devlet tarafından koruma altına alınır. Sit alanı arsa, belirli özelliklere sahiptir. Eğer bu alanın sahibi varsa, derecesine göre değerlendirmesi mümkün olur. Sit alanı arsa hakkında detaylar...

İl Özel İdare Çanakkale'de arsa satacak! 

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Cevatpaşa'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 24 Ağustos tarihinde İl Özel İdaresi Hizmet Binasında gerçekleştirilecek.

İl Özel İdare ticari ve konut imarlı arsa satacak!

Kırıkkale İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Kırıkkale Yahşihan'da yer alan ticari ve konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış ihalesi 16 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Antalyada özel arsa Haberi

Antalyada özel arsa


Alanya İlçesi Bektaş Mahallesi’nde ağaçlandırma yapılacak alanda çevrilen arsaya özel mezarlık yapılacağı haberleri üzerine kamuoyunu bilgilendirme zorunluluğu doğmuştur.


Alanya ilçesindeki bu arsanın özel şahıslarca mezarlık alanına çevrilmesi ve işletilmesi kanunlar çerçevesinde mümkün değildir. 


1593 Sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu, Sağlık Bakanlığı Mezarlık Yerlerinin İnşası Yönetmeliği ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü Yönetmeliği’nde belirtildiği üzere bir alanın mezarlık olarak kullanılabilmesi, ilgili yönetmeliklerde uygun şartları içermesi halinde İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile gerçekleşmektedir. Ayrıca mezarlıkların mülkiyeti ve işletilmesi yasa gereği Büyükşehir Belediyesi’ndedir. 


Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.

Antalya Büyükşehir...