06 / 05 / 2024

Antalyada yangından sonra konut yapıldı mı

Antalyada yangından sonra konut yapıldı mı

Antalya'nın Manavgat, Gündoğmuş, İbradı ve Alanya ilçelerinde geçtiğimiz yaz meydana gelen yangında birçok yaşam alanı yanmış ve küle dönmüştü. Yangın sonrası hasar gören yapıların yerine yenileri inşa ediliyor.

1937'de Tozkoparan Caddesi yapılmış! Tarlabaşı'ndan sonra bu cadde kullanılmış!

1937 yılında Belediye Tozkoparan Caddesi'ni asfalt olarak yaptırmaya karar vermiş. Çalışma tamamlandıktan sonra Tarlabaşı'ndan sonra bu cadde kullanılacakmış.

İslam Memiş'ten yatırımcılara 'bekle' çağrısı! Yarından sonra buna yatırım yapan kazanacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yarından sonra dolar karşısındaki enstrümanlarda yükseliş beklediğini açıklayarak yatırımcılara 'bekleyin' çağırısı yaptı.

Asgari ücret zammından sonra ev sahipleri harekete geçti! Zam dönemi dışında kira artışı yapılır mı?

Kiralardaki fahiş fiyat artışları gündemde yer alırken, asgari ücret zammının belli olmasından sonra fırsatçı ev sahipleri kira fiyatlarını artırmak için harekete geçti. Peki  Zam dönemi dışında kira artışı yapılır mı?

Asgari ücret zammından sonra kıdem tazminatı 500 bin lirayı geçti!

Asgari ücret zammından sonra bir çok kalemde ödemeler yeniden hesaplandı. 1 Ocak 2024 tarihi itibariyle hem ücretlerde, ödeme kalemlerinde büyük değişim yaşanacak. Özellikle kıdem tazminatında...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi'nden de ekmek çıkışı geldi: 9-10 liraya ekmek satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi Davut Gül'den ekmek çıkışı geldi.  İstanbul'da ekmeğin 6,5 lira olduğunu söyleyen Gül, Tarım İl Müdürlüğü ve belediyeleri etkin fiyat denetimi' yapmaya davet etti.

Yılbaşından sonra araç piyasasında durum nasıl olacak? Fiyatlar artacak mı?

Türkiye'nin otomobil pazarında son dönemde dikkat çekici bir gelişme yaşanıyor. Sıfır ve ikinci el araç fiyatlarında önemli düşüşler gözlenirken, bu trend Bursa'da açık oto pazarını hareketlendirdi. Araç piyasası gündeminde araçların yılbaşından sonra artacağı konuşuluyor.

TOKİ Isparta 2023 projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Isparta projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor. Isparta TOKİ projesinde 124 konut yer alıyor.

Market rafları zamlandı çarşı pazar karıştı! Sepette yangın büyüyor!

Market zamları durdurulamadı. KDV ve ÖTV artışından sonra marketler fiyatlarını peş peşe güncelledi. Market rafları zamlandı çarşı pazar karıştı: Sepette yangın büyüyor....

Akaryakıt zammından sonra enflasyonda büyük artış bekleniyor!

Akaryakıt fiyatlarına yapılan özel tüketim vergisi (ÖTV) zamından sonra ekonomistler önümüzdeki dönemde TÜFE'de sert yükseliş bekliyorlar.

TOKİ Temmuz 2023 başvuruları yarından sonra başlıyor! 2 bin 491 lira taksitle konut fırsatını sakın kaçırmayın!

TOKİ Temmuz 2023 başvuruları yarından sonra başlıyor... 2 bin 491 lira taksitle konut fırsatını sakın kaçırmayın...

Dolar Kurban Bayramı'ndan sonra tam bu kadar olacak! Eyvah, eyvah bu sefer yandık! Analistler şimdi açıkladı!

Dolar Kurban Bayramı'ndan sonra büyük bir artış yaşayarak rekor seviyelere ulaştı. Selçuk Geçer adlı bir ekonomi uzmanının tahminleri gerçekleşti ve piyasaları şaşırttı. Detaylar haberimizde...

Merkez Bankası faiz kararından sonra gümüş fiyatları arttı mı? Gümüş ne kadar, kaç TL? 

Merkez Bankası faiz artırımı kararından sonra dolar, euro ve altın fiyatları yükseldi. Peki, gümüş ne kadar, kaç TL oldu? İşte güncel gümüş fiyatları...

Altının kaderi yarından sonra resmen belli olacak! Nefesler tutuldu! 1 gram bile altını olanlar dikkat!

ABD Merkez Bankası faiz kararı sonrası altın fiyatları yatay seyrine devam ederken yarından sonra açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararı altının kaderini belirleyecek. Peki altın fiyatları ne olacak? 1 gram bile altını olanlar dikkat!

Antalyada yangından sonra konut yapıldı mı Haberi

Antalyada yangından sonra konut yapıldı mı

Antalya'nın Manavgat, Gündoğmuş, İbradı ve Alanya ilçelerinde yangın sonrası hasar gören yapılar yerine yenileri inşa edilecek. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; 4 ilçede zarar gören 1322 konutun yerine yenilerinin yapılması için düğmeye basıldı. Yapılacak konutlar hakkında Antalya Valisi Ersin Yazıcı konuşma yaptı.

Antalya Valisi Ersin Yazıcı konutlar hakkında şu açıklamalarda bulundu: "İki türlü konut yapılacak. Hak sahiplerinin konutlarını AFAD yapacak. Hak sahipliği oluşmadığında ise kentsel dönüşüm üzerinden aynı fiyatlara konutları yapacağız. Konutlardan 200'ü yapıldı. Ana problemimiz vatandaşımızın bize konut yapılacak yer teslimini yapmamış olması." 

Büyük bir bölümün yer teslimi yapılmaması sebebiyle inşaatlarına da başlanılamadığının altını çizen Yazıcı, "Yer teslimi yapamayan vatandaşlarımız için de Hazine yerlerini tespit ettik, bunların büyük oranda TOKİ'ye devrini yaptık. Yüzde 75'i tamamlandı."  şeklinde konuştu.

Açıklamalarına devam eden Yazıcı, yer teslimi...