02 / 05 / 2024

Antasya projesi

Antasya projesi

Ant Yapı; Halkalı ’ da Antplato, Beylerbeyi’ nde Antteras ve Ümraniye’de Antasya olmak üzere birbirinden farklı konseptte 500 milyon dolarlık üç yeni projeye imza atıyor...

Ant Yapı Antasya'da fiyatlar 350 bin liradan başlıyor!

Daire tiplerinin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı Ant Yapı Antasya'da fiyatlar 350 bin liradan başlıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenlere firma bünyesinde 2016 yılı sonuna kadar taksit imkanı sunuluyor...

Fraser Place Antasya açıldı!

Ant Yapı Fraser Place Antasya projesi 120 birimlik Fraser Place Anthill ile beraber 1+1 ve 2+1’lik toplam 200 birime erişiyor.

Ant Yapı Antmono projesi geliyor!

Ant Yapı 30 milyon dolar değerindeki yeni projesi Antmono için hazırlıklarını sürdürüyor. Antmono projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye’de yükselecek. Ant Yapı daha önce Ümraniye'de Antasya projesini hayata geçirdi.

Fraser Place Antasya İstanbul açıldı!

Ant Yapı’nın İstanbul’daki ikinci lüks servisli ‘residence’ projesi ‘Fraser Place Antasya İstanbul’ kapılarını açtı. Yeni yatırımla Ant Yapı’nın yurtiçindeki turizm yatırımı projelerinin toplam değeri 250 milyon dolara ulaştı.

Antasya Residence'a Fraser Place ile yeni konsept!

Ant Yapı'nın Ümraniye'deki Antasya Residence projesi Fraser Place Antasya İstanbul adıyla Anadolu yakasına "lüks servisli residence daireler" konseptini getiriyor.

Fraser Place Antasya'ya geldi!

Ant Yapı'nın Ümraniye'deki Antasya Residence projesi, Fraser Place Antasya İstanbul adıyla Anadolu yakasına "lüks servisli residence daireler" konseptini getiriyor. Frasers Hospitality'nin hizmetleri arasında yok yok!

Antasya Residence için imza atıldı!

Antasya Residence projesi için konaklama grubu Frasers Hospitality ile anlaştı. Hali hazırda Ant Yapı'nın Bomonti'deki Anthiil Residence projesinde de faaliyet gösteren Frasers Hospitality, bundan böyle Antasya Residence'ta da 24 saat hizmet sunacak.

Frasers Hospitality, Antasya Residence ile anlaştı!

Ant Yapı’nın Ümraniye’deki Antasya Residence projesi Fraser Place Antasya İstanbul adıyla Anadolu yakasına “Lüks Servisli Residence Daireler” konseptini getiriyor.

Antasya Residence’ta inşaat hızla ilerliyor!

Ant Yapı’nın İstanbul’un Anadolu yakasının yükselen değeri Ümraniye’de 42 katlı projesi Antasya Residence’ın inşa faaliyetleri hızla ilerliyor. Projenin bu yılın Ekim ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor.

Antasya Residence projesinde 400 bin TL'ye! Ekim'de teslim konutlar!

1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Antasya Residence projesi kapsamında yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 400 bin TL'den başlıyor.

Antasya Residence'ta 400 bin TL'ye! Teslimler Ekim'de!

Ümraniye'de hayata geçirilen ve tek blok halinde yükselen Antasya Residence projesi Ant Yapı imzası taşıyor. Toplam 617 konuttun yer aldığı Antasya Residence projesinde dairelerin teslimleri Ekimde gerçekleşecek.

Antasya Residence'ta 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

ANT Yapı imzasıyla hayata geçirilen Antasya Residence projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yükseliyor. Projede toplam 617 adet konut yer alıyor.

Antasya Residence'ta teslimler Ekim'de!

ANT Yapı imzasıyla hayata geçirilen Antasya Residence projesi istanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de yükseliyor. Projede toplam 617 adet konut yer alıyor.

Antasya Residence'ta fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor! Teslimler Ekim'de!

Antasya Residence projesi Ant Yapı imzası taşıyor. Projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Antasya Residence'ta fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor.

Antasya projesi Haberi

Antasya projesi

Ant Yapı; Halkalı’da Antplato, Beylerbeyi’nde Antteras ve Ümraniye’de Antasya olmak üzere birbirinden farklı konseptte üç yeni projeye imza atıyor.


Yurtiçinde ve yurtdışında birçok projeyi 90’lı yılların başından bu yana hayata geçiren Ant Yapı, İstanbul’da toplam 500 milyon dolarlık üç yeni proje daha gerçekleştiriyor. Halkalı’da rezidans özellikli ofis konseptini sunan Antplato’nun yanı sıra, Beylerbeyi’nde muhteşem boğaz manzarası sunan kent villası konseptli Antteras ve Anadolu yakasının en gözde bölgesinde bulunan rezidans konseptli Antasya projeleri ile Ant Yapı, Türkiye’de toplam 1001 birime ulaşan yeni projelerini sunuyor.


Toplam değeri 500 milyon dolar olan yeni projelerinden söz eden Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, “Ant Yapı olarak yurtdışında çalışmış olmanın getirdiği avantajları yurtiçindeki projelerimizde kullanıyoruz. Yurtiçinde dengeli ve fizibilitesi sağlam projeler geliştirmeye dikkat ediyor, adımlarımızı...