18 / 05 / 2024

ANTBİS uygulaması başladı mı

ANTBİS uygulaması başladı mı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ’nin bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla hayata geçirdiği ‘ ANTBİS ’ Ağustos ortalarında hizmete başlayacak. ANTBİS Büyükşehir Belediyesi şirketi olan ANSET tarafından işletilecek.

Yunanistan açıkladı! Türklere kapıda vize uygulaması 5 adada başladı!

Yunanistan Türk vatandaşlarına kapıda vize uygulaması ile ilgili olarak açıklamada bulundu. Buna göre, İstanköy, Midilli, Rodos, Sisam ve Sakız adalarında kapıda vize uygulaması başladığı kaydedildi. 

Ekrem İmamoğlu açıkladı! Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda test sürüşü başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2017'den bu yana durmuş bir proje olan “Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı”nda test sürüşlerinin başladığını duyurdu.

Kira sözleşmelerinde e-Devlet uygulaması başladı mı? Ev sahipleri ve kiracılar dikkat: Artık bu şekilde olacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren yeni bir düzenlemeyi duyurdu. Peki kira sözleşmelerinde e-Devlet uygulaması başladı mı? İşte Bakan Şimşek'in açıklaması ve merak edilen detaylar...

Taksilerde yeni zamlı tarife uygulaması başladı...

UKOME'nin son toplantısında alınan zam karar ile beraber taksimetreler için yeni tarife ayarlamaları gece yarısından itibaren başladığı açıklandı. Buna göre, yeni tarife, taksimetresini güncelleyen taksilerde geçerli hale geldiği belirtildi. İşte haberin detayları...

700 bin hacizli aracın satış süreci başladı! Bölüm bölüm satılacak!

Adalet Bakanlığı, hukuken artık korunmasına gerek kalmayan yedieminlerde bulunan hacizli malların tasfiye edilmesine yönelik düzenlemeyi yürürlüğe koydu. Otomobilden traktöre, minibüsten motosiklete kadar toplam 700 bin hacizli aracın satış süreci başladı.

İETT’nin ilk elektrikli otobüsü seferlerine başladı

İETT’nin dizelden tam olarak elektrikliye geçirilen ilk ve tek otobüsü sefere başladı. İstanbul’un ilk elektrikli otobüsü yaklaşık 1.100 kilometrekarelik bir mesafe kat ederek, yüzde 63’e varan sefer masrafında tasarruf gerçekleşti.

Halk Otobüsleri'nde ücretli taşıma uygulaması başladı

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği Kooperatifine (TÖHOB) bağlı otobüsler, Ankara'da emniyet ve basın mensupları ile şehit ve gazi aileleri, dışındaki serbest kart sahiplerine yönelik ücretli taşıma uygulamasına başladı.

BMD Başkanı Sinan Öncel: ‘Organize perakende için zor bir süreç başladı’

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, üyeleri arasında gerçekleştirilen temmuz ayı anketinin sonuçlarına dayanarak birtakım açıklamalarda bulundu. Öncel, organize perakende için zor bir sürecin başladığını ifade etti.

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri için ÇED süreci başladı! Arnavutköy'e 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları'nın Yenişehir Evleri projesi için ÇED süreci başladı. Projede 12 bin 585 konut ve 450 ticari alan yer alacak.

70 bin konut ve köy evinin yapım süreci başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesinde dün itibarıyla 70 bin konut ve köy evinin yapım sürecinin başladığını ve bunlardan 40 bin 761'inin temelini attıklarını söyledi.

Arçelik 4K Smart TV'de dev kampanya! 1.300 TL indirim fırsatı başladı! İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik 4K Smart TV'de dev Mayıs kampanyası başladı. 55 inç 4K Smart TV'nin fiyatında 1.300 TL indirim yapıldı. İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Kia’da bomba Mayıs kampanyası başladı! Avantajlı fiyat ve faiz oranlarından hemen yararlanabilirsiniz!

Anadolu Grubu çatısı altında faaliyet gösteren Kia'da Mayıs ayı kampanyası başladı. İşte avantajlı faiz oranlarının sunulduğu kampanyanın detayları...

Askıda otobüs bileti dönemi başladı! Bedava otobüs bileti almak isteyen öğrencilere bayram ettirecek müjde

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla memleketlerine bayram tatiline gitmek isteyen öğrencileri sevindirecek bir gelişme yaşandı. Türkiye'de ilk kez askıda otobüs bileti uygulaması başladı. Askıda bilet uygulaması nedir, askıda bilet uygulamasına nasıl başvurulur, askıda bileti kimler alabilecek?

ANTBİS uygulaması başladı mı Haberi

ANTBİS uygulaması başladı mı


Özellikle yerel ve sosyal medyada çıkan ANTBİS uygulamasından vazgeçildiği iddiaları üzerine açıklama yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, projeden vazgeçilmediğini belirtti. ANTBİS’in fiziksel ve teknik kurulumunun yapıldığı, ancak sistemin henüz açılmadığını belirten yetkililer, ANTBİS’in 5216 sayılı yasanın 26’ncı maddesi çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi’nin 16.06.2014 tarih ve 311 sayılı kararıyla 10 yıllığına, belediye şirketi olan ANSET (Antalya Sağlık Eğitim Kültür İnşaat Ticaret Limited Şirketi) tarafından işletilmesine karar verildiğini duyurdu. Sistemin tam kapasite ile çalışıp, hizmet verebilmesi için yasal işlemlerin sürdüğüne dikkat çeken yetkililer, ANTBİS’in en geç Ağustos ayı ortasında hizmete açmayı planladıklarını vurguladı. 


DENEME SÜRÜŞÜ YAPILMIŞTI

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) 2012 Yılı Teklif Çağrısı döneminde AR-GE ve Yenilikçilik Odaklı Sanayi’nin Desteklenmesi Mali Destek Programı’na başvurusu yapılan “Antalya...