18 / 05 / 2024

ANTBİS uygulaması ücreti ne kadar

ANTBİS uygulaması ücreti ne kadar

Antalya Büyükşehir Belediyesi ’nin bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla hayata geçirdiği ‘ ANTBİS ’ Ağustos ortalarında hizmete başlayacak. ANTBİS Büyükşehir Belediyesi şirketi olan ANSET tarafından işletilecek.

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam geldi! 15 Temmuz Şehitler, Fatih Sultan Mehmet ve Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti!

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine gece yarısından geçerli olmak üzere zam geldi. 15 Temmuz Şehitler, Fatih Sultan Mehmet ve Osmangazi Köprüsü geçiş ücreti 2024 ne kadar oldu? 

Kira sözleşmelerinde e-Devlet uygulaması başladı mı? Ev sahipleri ve kiracılar dikkat: Artık bu şekilde olacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren yeni bir düzenlemeyi duyurdu. Peki kira sözleşmelerinde e-Devlet uygulaması başladı mı? İşte Bakan Şimşek'in açıklaması ve merak edilen detaylar...

Açlık sınırı asgari ücreti geçti!

KAMU-AR tarafından yapılan araştırmaya göre, başkent Ankara’da yaşayan dört kişilik bir ailenin ocak ayındaki açlık sınırı 17 bin 442 TL şeklinde olurken, 17 bin 2 TL olan asgari ücreti de geride bıraktı. Araştırmaya göre, yoksulluk sınırı ise 48 bin 459 TL'ye çıktı.

Çalışan anneler dikkat! Doğum izin ücreti, süt parası ve çocuk parası ne kadar oldu?

2024 asgari ücret zammı yüzde 49, memur zammı da yüzde 49.25 olarak açıklanırken çalışan anneleri ilgilendiren zam ve iyileştirme haberleri de geldi. Peki doğum izin ücreti, süt parası ve çocuk parası ne kadar oldu?

Yurt dışından gayrimenkul almayı düşünenler dikkat! Portekiz, 'altın vize'  uygulamasında kuralları sıkılaştırdı!

Avrupa'nın en batı ülkesi olan Portekiz, pek çok kişinin gündeminde yer alan altın vize uygulamasında kuralları sıkılaştırdı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav ne zaman? Vakıfbank son iş başvuru ücreti hangi gün?

Vakıfbank 1985 kişiyi işe alacağını ilan etti. Peki, Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav tarihi belli oldu mu? Vakıfbank son iş başvuru ücreti ne zaman? İşte detaylar...

4 kişilik bir ailenin açlık sınırı asgari ücreti geçti! Bisam tek tek rakamları açıkladı!

Bilgi İşlem ve İstatistik Araştırma Merkezi (BİSAM) ağustos 2023 için açık sınırını açıkladı. 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı asgari ücreti geçti!

MEB resmen açıkladı! O sınavlar için ücret alınmayacak!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Görevde Yükselme Sınavı'na girecek kişilerden sınav ücreti alınmayacağını belirtti.

Dikey Geçiş Sınavı başvuru işlemleri başladı mı? DGS 2023 başvuru ücreti ne kadar?

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) tarihi belli oldu. Sınava girecek adaylar, Dikey Geçiş Sınavı başvuru işlemleri başladı mı? DGS 2023 başvuru ücreti ne kadar? diye sorguluyor. İşte detaylar...

DGS başvuru ücreti açıklandı mı? DGS sınav parası ne kadar? DGS 2023 sınavı hangi ay yapılacak?

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) başvuruları için araştırmalar gün geçtikçe hızlanıyor. Peki, DGS başvuru ücreti açıklandı mı? DGS 2023 sınavı hangi ay yapılacak? İşte detaylar...

Ev sahibi ve kiracı davalarında arabuluculuk süreci nasıl olacak? Arabuluculuk ücreti ne kadar?

Hızla yükselen kira tutarları, konut sahibi-kiracı ilişkilerinde büyük problemlere neden oldu. Peki ev sahibi ve kiracı davalarında arabuluculuk süreci nasıl olacak? Arabuluculuk ücreti ne kadar?

 Airfryer, kahve makinesi, ısıtıcı soba…  Bu aletler artık gözetim uygulamasıyla Türkiye’ye girecek!

Ticaret Bakanlığı’nın hazırladığı tebliğe göre, ücreti belli miktarın altındaki bazı ev aletlerinin ithalatında gözetim uygulaması başlatılıyor. Peki hangi cihazlar gözetime tabi olacak, neden gözetim getiriliyor?

Ev sahibi ve kiracılar hemen bakın! Kiraya yüzde 25 sınır uygulaması Temmuz'da bitiyor! Kiralar ne olacak? 

Hükümet tarafından, geçtiğimiz yıl Temmuz 2023’e kadar yenilenecek kira kontratlarına yüzde 25 sınırı getirilmişti. Kiraya yüzde 25 sınır uygulaması Temmuz'da bitiyor. Ev sahibi ve kiracılar, kiralar ne olacağını merak ediyor. 

ANTBİS uygulaması ücreti ne kadar Haberi

ANTBİS uygulaması ücreti ne kadar


Özellikle yerel ve sosyal medyada çıkan ANTBİS uygulamasından vazgeçildiği iddiaları üzerine açıklama yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, projeden vazgeçilmediğini belirtti. ANTBİS’in fiziksel ve teknik kurulumunun yapıldığı, ancak sistemin henüz açılmadığını belirten yetkililer, ANTBİS’in 5216 sayılı yasanın 26’ncı maddesi çerçevesinde Büyükşehir Belediyesi’nin 16.06.2014 tarih ve 311 sayılı kararıyla 10 yıllığına, belediye şirketi olan ANSET (Antalya Sağlık Eğitim Kültür İnşaat Ticaret Limited Şirketi) tarafından işletilmesine karar verildiğini duyurdu. Sistemin tam kapasite ile çalışıp, hizmet verebilmesi için yasal işlemlerin sürdüğüne dikkat çeken yetkililer, ANTBİS’in en geç Ağustos ayı ortasında hizmete açmayı planladıklarını vurguladı. 


DENEME SÜRÜŞÜ YAPILMIŞTI

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) 2012 Yılı Teklif Çağrısı döneminde AR-GE ve Yenilikçilik Odaklı Sanayi’nin Desteklenmesi Mali Destek Programı’na başvurusu yapılan “Antalya...