21 / 05 / 2024

antep 51 Nolu Köprülü Kavşak

antep 51 Nolu Köprülü Kavşak

Kentin en kalabalık bölgelerinden biri olan Karataş–şehir merkezi bağlantısındaki yoğunluğu azaltmak için başlatılan “Karataş Köprülü Kavşak” projesinde çalışmalar sürüyor. Kavşakta, köprü ayak temelleri ve kolon imalatlarına başlandı.

TÜRKŞEKER'e ait 6 ildeki 108 bin metrekarelik gayrimenkul 51 milyon TL'ye satıldı!

TÜRKŞEKER’e ait olan gayrimenkuller de el değiştirmeler hızlandı. 6 farklı ilde 108 bin metrekare büyüklükteki gayrimenkulün devri, 51 milyon Türk Lirası bedelle özel kişi ve şirketlere gerçekleştirildi.

3 Mart 2022 İtibariyle benzine 88, motorine 1 lira 51 kuruş zam geliyor!

Yarın itibariyle benzine 88, motorine 1 lira 51 kuruş zam, pompa fiyatlarına yansıyacak…

TCDD'nin 51 milyon 854 bin TL'lik kira alacağı var iddiası!

TCDD’nin kiralardan alması gereken fakat almak için herhangi bir işlem gerçekleştirmediği miktar 51 milyon 854 bin TL'ye yükseldi. Sayıştay’ın, Türkiye Cumhuriyet Devlet Demiryolları’na (TCDD) ilişkin 2020 yılı Denetim Raporu’ndaki detaylar ortaya çıktı. 

Otomobil stokçuluğunda 51 şüpheli için gözaltı kararı!

50 şehirde "bayilerdeki araçları toplayarak tekel oluşturdukları" gerekçesiyle toplamda 51 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

'Dünyanın en saçma binası’nın yıkım işi için 51 firma yarıştı!

Kahramanmaraş'ta bulunan ve dünyanın en saçma binası olarak bilinen İl Özel İdare Binası’nın yıkım ihalesi gerçekleşti. Yıkım için 51 firma yarıştı.

Giresun Bulancak Belediyesi'nden satılık 51 iş yeri!

Giresun Bulancak Belediyesi, Giresun ili, Bulancak ilçesi, Güzelyalı Mahallesi'nde yer alan 51 iş yerini satıyor...

Evergrande'nin yüzde 51 hissesinin satışı askıya alındı!

Borç yükü altında olan Çinli gayrimenkul geliştirme şirketi Evergrande Group'un emlak hizmetleri birimindeki yüzde 51 hissesini satma anlaşmasının askıya alındığı açıklandı.

Yeşil GYO'dan 2021'in ilk yarısında 51 milyon TL'lik gayrimenkul satışı!

Yeşil GYO 2021'in ilk yarısında gayrimenkul satışlarından 51 milyon 8 bin 469 TL gelir elde etti.

Konya Seydişehir'de 51 adet satılık gayrimenkul!

Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya Seydişehir'de yer alan 15 adet iş yeri için kiralama, 51 adet gayrimenkul için de satış ihalesi gerçekleştiriyor. 

Avrasya GYO'nun 51.3 milyon TL'lik dönem karı yedek hesaplara aktarıldı!

Avrasya GYO'nun 51 milyon 761 bin 474 TL'lik dönem kârından hesaplanan 381 bin 621,80 TL tutarında Birinci Tertip Yedek Akçe düşüldükten sonra kalan 51 milyon 379 bin 852,20 TL'lik dönem kârının Olağanüstü Yedekler hesabına kaydedilmesine karar verildi.

Eyüpsultan'da 51.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, Eyüpsultan Kemerburgaz'da yer alan gayrimenkulü 51 milyon 566 bin 125 TL bedelle satışa çıkardı.

51 yıllık gayrimenkul anlaşmazlığı arabuluculukla çözüldü!

Yarım asırdır 4 ayrı tarafı olan ipotek anlaşmazlığı 22 günde çözüme kavuştu. Arabuluculuk yöntemi ile mahkemeye gidilmeden çözülen uyuşmazlıkta, 51 sene önce gayrimenkul üzerine konulan ipotek kaldırıldı.

antep 51 Nolu Köprülü Kavşak Haberi

antep 51 Nolu Köprülü Kavşak



Kentin en kalabalık bölgelerinden biri olan Karataş–şehir merkezi bağlantısındaki yoğunluğu azaltmak için başlatılan “Karataş Köprülü Kavşak” projesinde çalışmalar sürüyor. Köprülü kavşakta altyapı deplaselerinin (TEDAŞ, doğalgaz, yağmur ve içme suları) bağlantıları devam ediyor. Kavşakta, köprü ayak temelleri ve kolon imalatlarına başlandı. 


51 NOLU KÖPRÜLÜ KAVŞAK’TA SONA GELİNDİ



Diğer yandan Karataş bölgesinden Binevler semti ve D–400 karayolunu kullanacaklar için düşünülen 51 Nolu Köprülü Kavşak’ta çalışmalarda son gelindi.



Karataş/Binevler bölgesinden D–400 karayolu ve organize sanayi kullanacak vatandaşlar için önem arz eden köprüyü kavşakta, köprü imalatları bitti. Altyapıda mıcır dökümleri yapılan kavşakta, teknik çalışmalar da sürüyor. 51 Nolu Köprülü Kavşak’ta çalışmaların yaklaşık 1 ay sonra tamamlanacağı ifade edildi.


Gaziantep Büyükşehir...