25 / 07 / 2024

antep hafriyat bedeli

antep hafriyat bedeli

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren ve aynı zamanda iştiraki olan Gazi Danışmanlık Müşavirlik ve Kontrollük Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş, Türkiye’nin en ucuz atık bertaraf bedelini uyguluyor.

AOS Doğan Hafriyat Yapı Malzemeleri İnşaat İç ve Dış Ticaret Şirketi kuruldu!    

AOS Doğan Kuyumculuk Gıda Kafe Hayvancılık Maden Hafriyat Yapı Malzemeleri İnşaat İç ve Dış Ticaret Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Doğan tarafından kuruldu.

MYD İnşaat Hafriyat Nakliyat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

MYD İnşaat Hafriyat Nakliyat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yiğit tarafından kuruldu.

Zen Döküm Hafriyat İnşaat Nakliyat Depolama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zen Döküm Hafriyat İnşaat Nakliyat Depolama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Sarı ve Ömer Zengin ortaklığında kuruldu.

ÜSY Lojistik İnşaat Hafriyat Asfalt Yol Yapımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÜSY Lojistik İnşaat Hafriyat Asfalt Yol Yapımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yıldırım tarafından kuruldu.

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Akçaoğlu tarafından kuruldu...

Ak Yıkım Hafriyat İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıkım Hafriyat İnşaat Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Gül tarafından kuruldu...

Sultanmut İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultanmut İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Çiçek tarafından kuruldu...

Uras Hafriyat İnşaat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Uras Hafriyat İnşaat Nakliyat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Karslı tarafından kuruldu...

ANKA1 Yapı Malzemeleri Hafriyat İnşaat Elektrik Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ANKA1 Yapı Malzemeleri Hafriyat İnşaat Elektrik Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammer Dirican tarafından kuruldu...

İzdem İnşaat Hafriyat Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzdem İnşaat Hafriyat Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Baran Demir tarafından kuruldu.

M Furkan İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Furkan İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 TL sermaye bedeli ile Furkan Uzuntaş tarafından kuruldu.

Meka Hafriyat Plastik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meka Hafriyat Plastik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yılmaz tarafından kuruldu. 

Armem Duş İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armem Duş İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Musta Salik tarafından kuruldu. 

antep hafriyat bedeli Haberi

antep hafriyat bedeli

  

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren ve aynı zamanda iştiraki olan Gazi Danışmanlık Müşavirlik ve Kontrollük Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş, Türkiye’nin en ucuz atık bertaraf bedelini uyguluyor.



Gazi Danışmanlık Müşavirlik ve Kontrollük Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş yetkililerinden yapılan açıklamada, “Kentimizde Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının çevreye zarar verecek şekilde doğrudan veya dolaylı olarak çevreye atılmasının önüne geçilmesi, hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıklarının tekrar kullanım ve geri dönüşümünün sağlanması yapılıyor. Aynı zamanda bertaraf edilebilmesi için gerekli teknik ve idari standartlar çerçevesinde “Atık Yönetimi” Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Gazi Danışmanlık Müşavirlik ve Kontrollük Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.  tarafından yapılıyor” denildi.

Açıklamada, Türkiye’de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yetki devri yapılan 4 Büyükşehir Belediyesinden birisinin de...