10 / 05 / 2024

antep Kumru Hamurkesen Camii

antep Kumru Hamurkesen Camii

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şahinbey Belediyesi'nin yeni mahallerinden biri olan Kumru Hamurkesen Mahallesine yapılan Cami'nin açılışı yapıldı.

A101’de Domestos 79 TL’ye, Antep bulguru 20,90 TL’ye, Torku toz şeker 28,90 TL’ye düştü!

A101’den indirim konusunda ağustos müjdesi geldi. Bu kapsamda, 3 Ağustos Perşembe günü Domestos 79 TL’ye, Antep bulguru 20,90 TL’ye, Torku toz şeker 28,90 TL’ye düştü. İşte 3 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

BİM’de aşurelik buğday 14,50 TL’ye, iç Antep fıstığı 69,50 TL’ye konsantre yumuşatıcı 34,50 TL’ye düştü!

BİM’den Aşure Günü’ne özel ürünler dip fiyattan satışa çıktı. Bu kapsamda, 18 Temmuz Salı günü aşurelik buğday 14,50 TL’ye, ceviz içi 42,50 TL’ye, iç Antep fıstığı 69,50 TL’ye konsantre yumuşatıcı 34,50 TL’ye düşecek. İşte Bim fiyat listesi 18 Temmuz 2023...

BİM yeni ay kataloğunu yayımladı! Diş fırçası 19 TL'ye, Antep fıstığı 99 TL'ye, ceviz 65 TL'ye düştü!

BİM'in 4 Temmuz Birlikten Berekete aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda, diş fırçası 19 TL'ye, Antep fıstığı 99 TL'ye, ceviiz 65 TL'ye düştü.

Derya Kumru hangi üniversiteden mezun? Derya Kumru kimdir?

Derya Kumru, Türk iş insanı ve DenizBank A.Ş.'nin Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Üyesi olarak görev yapmaktadır. Derya Kumru hangi üniversiteden mezun? Derya Kumru kimdir?

Antep Valiliği Konutu için 4 ayrı ihale yapıldı!

Yapımına 2018'de başlanan yüzme havuzlu Antep Valiliği Konutu için dört ayrı ihale gerçekleştirilerek yaklaşık 7 milyon 300 bin TL harcama yapıldı. Son harcama, yüzme havuzuna katlanır cam sistemi kurulması için oldu.

Konakta ‘Antep Evi’ hayat bulacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin restore ettiği Gazi Konuk Evi yurt içinden ve yurt dışından gelen ziyaretçilere eski Antep evlerindeki yaşamı yansıtacak.

Kumru Ankara iletişim!

Kumru Ankara iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 5+1'e kadar daire tiplerine yer verilen proje 33 katlı tek bloktan meydana geliyor.

Çankaya Kumru Ankara ödeme planı!

Çankaya Kumru Ankara ödeme planı haberimizde yer alıyor. Ankara Çankaya'da hayata geçirilen proje 33 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Çankaya Kumru Ankara güncel fiyat!

Çankaya Kumru Ankara güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projenin arsa alanı 10 bin 609 metrekare olarak belirlendi.

Kumru Ankara indirim kampanyası detayları!

33 katlı tek blok halinde inşa edilen Kumru Ankara indirim kampanyası detayları haberimizde yer alıyor.

Kumru Ankara'da yüzde 10 indirim avantajı!

Kumru Ankara'da yüzde 10 indirim avantajı sağlanıyor. Kuzu Grup imzası ile Ankara Çankaya'da inşa edilen projede 1+1 ve 1,5+1 dairelere özel kampanya başladı.

Kumru Ankara güncel kampanya detayları!

33 katlı tek blok halinde inşa edilen Kumru Ankara güncel kampanya detayları haberimizde yer alıyor.

Kumru Ankara güncel fiyat listesi!

Kumru Ankara güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 162 adet konut bulunuyor.

antep Kumru Hamurkesen Camii Haberi

antep Kumru Hamurkesen Camii

Hayırsever bir vatandaş tarafından arsası bağışlanan ve Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan cami 164 metre kare alan üzerine yapıldı. Asma katıyla birlikte 150 kişilik olan cami mahalle cemaatinin hizmetine açıldı. Caminin açılışı Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarla yapılırken, açılışa Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun yanı sıra Şahinbey İlçe Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Şahinbey İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, Şahinbey Belediyesi başkan yardımcıları ve mahalle sakinleri katıldı.


Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, inşaatı devam edenlerle birlikte 67 cami yapıldığını belirterek, "Camiler birleşme, kaynaşma ve bir araya gelme yerlerimiz. Bu nedenle camilerimizin değerini ve kıymetini bilmemiz gerekir" dedi.


Şahinbey İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu da cami yapımının önemine vurgu yaptığı konuşmasında şöyle dedi:


"Bugün büyük bir öneme sahip çok güzel bir gün. Zira yeryüzünün en güzel yerleri olan,...