12 / 05 / 2024

antriva a tipi

antriva a tipi

Antriva projesinin içerisinde voleybol, basketbol alanları, tenis, fitness, açık ve kapalı yüzme havuzları, telefon ve uydu TV sistemi ve internet bağlantıları gibi imkanlar yer alıyor...

17 Mayıs BİM kataloğu 2024! BİM'de otomatik çadır 1.399 TL, aile tipi çadır 4.999 TL ve uyku tulumu 599 TL!

17 Mayıs BİM Kataloğu belli oldu. 17 Mayıs-24 Mayıs 2024 arasında geçerli olacak aktüel ürünler listesi tek tek açıklandı. BİM'de Otomatik Çadır 1.399 TL, Aile Tipi Çadır 4.999 TL, Uyku Tulumu 599 TL'den satılıyor. İşte BİM 17 Mayıs 2024 aktüel ürünler...

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak.

Vestfrost VF 90 büro tipi mini buzdolabının fiyatı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Hem evine hem de ofisine büro tipi mini buzdolabı almak isteyenlere Vestfrost ayrıcalığıyla yeni bir mini buzdolabı haberi geldi. Vestfrost, son teknolojik özelliklerle donattığı bu ürününü uygun fiyatla satışa çıkarken, ürünün en uygun nerede satıldığı ise merak konusu oldu.

Evde salça yapmak isteyenlere müjde! Hassel ev tipi pratik salça makinesi satışa çıktı!

Marketten salça almayıp evde pratik bir şekilde salça yapmak isteyenler için Hassel’den güzel bir haber geldi. Hassel, ev tipi pratik salça makinesini satışa sundu.

Samsung RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Dünya teknoloji devi Samsung, telefon, tablet ve bilgisayarlarının da yanı sıra, beyaz eşya ürünleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabını üreten Samsung, ürüne ilişkin tüm bilgileri paylaşırken bu ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Vestel ST4601 A 46500 BTU salon tipi klima peşin fiyatına 9 taksitle satışa çıktı!

Vestel’den eylül ayının ilk günlerinde klima almak isteyenler için güzel bir haber geldi. ST4601 A 46500 BTU salon tipi klimayı görücüye çıkaran Vestel, bu ürünü peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa sunduğunu duyurdu.

Samsung AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat fırsatıyla satışta!

Samsung, yazın en sıcak günlerinde serinlemek isteyen müşterileri için AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Aynı zamanda, kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat imkânının da bulunduğunu açıklayan Samsung, klimanın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Profilo KSX18XB30N ev tipi klimanın fiyatı belli oldu!

Profilo, kavurucu sıcaklıkların yaşandığı şu günlerde güzel bir haber verdi ve KSX18XB30N ev tipi klimayı satışa çıkardı. Aynı zamanda, bu klimanın detayları ve teknik özellikleri de belli oldu.

Beko 325 A++ İnverter Duvar Tipi Klima ne kadar, kaç TL oldu? İşte 7 Temmuz 2023 fiyat listesi

Beko 325 A++ İnverter Duvar Tipi Klima fiyatı araştırılmaya devam ediyor. Peki Beko 325 A++ İnverter Duvar Tipi Klima ne kadar, kaç TL oldu? İşte 7 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Hatay Altınözü'nde depremzedeler için yapılan köy tipi afet evlerinin inşaatı tam gaz!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde köy tipi afet evlerinin inşası tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ABD brent petrol fiyatı tahminini 7 dolar aşağı çekti!

ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA), küresel ekonomik görünüme yönelik yükselen endişeleri gerekçe göstererek 2023 yılına ilişkin Brent tipi petrol fiyatı tahminini yaklaşık 7 dolar aşağı çekti.

Gaziantep Nurdağı'ndaki köy tipi afet konutları Ramazan Bayramı'na yetişecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan yaptığı açıklamada afetzedeler için inşa edilen köy tipi evlerin inşaatının yüzde 90, kiminde yüzde 85 seviyelerinde olduğunu söyledi.

Ev tipi güvenlik kameralarının çok satanları! 12 Ekim 2022 fiyat listesi…

Çağımızın problemi güvenlik kaygısı, ev tipi güvenlik kameralarını giderek popülerleştirirken en çok satan modelleri inceledik. Fiyatları ve özelikleri şöyle…

antriva a tipi Haberi

antriva a tipi

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Antriva projesinde son 2 villanın satışı devam ediyor. Antriva projesi İstanbul Anadolu yakasında Beykoz'a bağlı Riva'da yer alıyor.


Toplam 99 adet müstakil ve ikiz villadan meydana gelen Antriva Villaları projesi 41 bin 670 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Projeden banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün.


Ant Yapı Antriva Evleri'nde yer alan A tipi villalar 569 metrekare, B tipi villalar 574 metrekare, C tipi villalar ise 323 metrekare alanlarla dizayn edildi.


Antriva villa fiyatları 972 bin dolar ile 985 bin dolar arasında farklılık gösteriyor. Projede voleybol, basketbol alanları, tenis, fitness, açık ve kapalı yüzme havuzları, telefon ve uydu TV sistemi ve internet bağlantıları bulunuyor.


Antriva Evleri nerede?

Antriva Villaları ulaşım: Riva(Çayağzı) Köyü, Beylik Mandıra Caddesi, Gonca Sokak, No:2 Beykoz / İstanbul


Telefon:...